Olivenoilcigim barfiks kurulması cok basit bir sey biz düz sopa seklinde olandan aldık kapı arasına çiviyle hemen cakıyorsun cok da saglam oluyor abimle ikimiz yapıyoruz duzenli bana mısın demiyor vallahi
Evet hibrit bir gün p90x bir gun insanity seklinde tam olarak pazartesi p90x agırlık, salı insanity kardiyo, carsamba p90x agırlık, persembe yoga ya da insanity strech (tercih), cuma bacak ve sırt (agırlık ve kardiyo karısık bacaklara acayip faydalı) cumartesi insanity kardiyo, pazar stretch. Kendini en uygun hissettiğin zaman basla canım ama bence ilk yaptıgın programı bitir sabırlı olmak gerekiyor bende insanity yaparken bitse p90x yapsam sonra o da bitse hibrit yapsam diye diye kafamda kurup sabırsızlanıyordum ama sırasıyla yavas yavas yapmak en iyisi cok daha saglıklı ve sporun agırlıgı binmiyor ustune mutlu mutlu yapıyorsun
didilyos eger kendini hazır hissediyorsan yap bence de bende p90xin son ayında insanity eklemistim bitince hibritle bir tur daha dönersin
Bende dun insanity yapacak enerjiyi bulamadım bugun enerji patlaması yasadım az once max interval plyo yaptım ay bas agrımda olmasına ragmen yaptım sahilden de yuruyerek geldim eve bu ne enerji hayırdır inşallah
yalnız baya bacaklarım yandı insanity ilk ay neyse ikinci ay iki katı tesekkurler shaun t
sekersiz 2.haftamdayım beslenme duzenli gidiyor bunu da not duseyim hadi bakalım devam