İçtim kız bir bardak kakaolu süt:))hey maşallah, süpersin canım ya, şimdi izin alıp koşa koşa eve gidip spor yapasım geldi
yanlız spordan önce 1 muz+1çay bardağı kadar süt içsen daha iyi olur, birde türk kahvesi diyolar metabolizmayı hızlandırsın diye
yemediysen azcık bekle, gün kurusunun tadıda geçsin süte azcık daha tatlanır hem yulaflarda şişer,daha güzel olur tadıEki Görüntüle 1805433
Kızlar bugün kahvaltıda bunu yaptım daha tadına bakmadım, Nasıl tadı bilmiyorum hiç:))
Yulaf, badem, süt, gün kurusu, biraz da bal var
Kız yedim bile tadı güzeldi valla, birde 3 kaşık yiyince hemen doydum hepsini bitiremedimyemediysen azcık bekle, gün kurusunun tadıda geçsin süte azcık daha tatlanır hem yulaflarda şişer,daha güzel olur tadı
tadı güzelmiş ya olsun bidahakine azcık daha beklersin, afiyet olsunKız yedim bile tadı güzeldi valla, birde 3 kaşık yiyince hemen doydum hepsini bitiremedim
Biraz daha beklemem gerekmiş doğru, yulaflar biraz sert geldi
Sağol şekerimtadı güzelmiş ya olsun bidahakine azcık daha beklersin, afiyet olsun
Begümüm dün yaptın mı sporunu? Nerde kıı bildirim ??tadı güzelmiş ya olsun bidahakine azcık daha beklersin, afiyet olsun
Ayy bebişim gelmiş.. Kızz nerelerdeydin kaçak, insan bi niye yokdun yazar demi, o kadar msj attık nerdesin diye?? Söyle bakiim nerelerdeydin? Başladın mı sporuna kuzum??Günaydın kızzçelerrŕ ben geldim Nasılsıniz :) geçmişe bakamiycam 300 msj diyo
Betülüm bugün fazla yazmamışsın canımcımm :) dün sporunu kaytardın mı sen bakiim ? Söyle çabuk :)günaydın kızlar :) hayırlı günler
yaptım kıı unuttum ya on yere yazınca kafam karışıyoBegümüm dün yaptın mı sporunu? Nerde kıı bildirim ??
Süpersin bebek :) çok iyi gidiyosun kız Maşallahyaptım kıı unuttum ya on yere yazınca kafam karışıyo
önce 15 dakika eliptik,ardından max.30 2.gün videosu 30 dakika olarak yapılmıştır komutanım
Kız Seda bi spor salonu acacak alet var ya sende anam :) Spor aletleri sever hatun ilan ediyorum seni :) sporsever desem daha iyiydi amma gıcıklık olsunEki Görüntüle 1805420 Eki Görüntüle 1805419
Kızlarr 40 dk Zumba stepten sonra kayla ıtsınes bbg 1.günü yaptım arkasına da bölgesel devam ediyorum spora başlayalı 2 saat oldu, acayip Bi enerjim bar MAAŞALLAH daha kahvaltı bile yapmadım
herkesin yoklugunu varlığını hemen farkediyosun masallah:) abla dün yaptım da öyle tam anlamıyla uyamadım yarım saat ondan yaptım saymadim kendimi ve yazmadımBetülüm bugün fazla yazmamışsın canımcımm :) dün sporunu kaytardın mı sen bakiim ? Söyle çabuk :)
Olsun kuzum az da yapsanız sporunuzu yazın şekerim.. Hepinizi çok önemsiyorum farkederim şekerim :)herkesin yoklugunu varlığını hemen farkediyosun masallah:) abla dün yaptım da öyle tam anlamıyla uyamadım yarım saat ondan yaptım saymadim kendimi ve yazmadım
efsa topikte ne paylaşmış ki ceza almış bende bi çok kez link paylaştım burda yakındır o zaman veto yemem
anlasilmistir :) az da olsa yaziyorum. bugün daha fırsat olmadı yapar yapmaz yazcam:*Olsun kuzum az da yapsanız sporunuzu yazın şekerim.. Hepinizi çok önemsiyorum farkederim şekerim :)
Onun paylaşdığı link biraz rakip bi link gibiydi ondan olsa gerek..
Benim kafam uyuşuk bugün, elim kolum kalkmıyor, sporu akşama bırakıcam sanırım :)anlasilmistir :) az da olsa yaziyorum. bugün daha fırsat olmadı yapar yapmaz yazcam:*
Begümüm sen ne iş yapıyorsun kuzum merak ettim, masabaşı işi olduğu kesin ??yaptım kıı unuttum ya on yere yazınca kafam karışıyo
önce 15 dakika eliptik,ardından max.30 2.gün videosu 30 dakika olarak yapılmıştır komutanım
Begümüm sen ne iş yapıyorsun kuzum merak ettim, masabaşı işi olduğu kesin ??