- 11 Şubat 2013
- 189
- 176
Üzüldüm canımcım yaa. Bitirince bekleriz. P90x çok methediliyor ama barfiks falan gerekiyormuş, ve güzel vücut yaptırıyor diye biliyorum. Hiç denemişliğim yok benim. Sende Nasıl etkileri oldu, kasların gelişdi mi? Benim hafif göbek kası yapmak dışında bir takıntım yok ama oda olursa, merak ettim hazır tecrübeli birine denk gelmişken şekerciim
Harbiden Dig Deeper kızlar olcaz bi başlayalım
En kısa zamanda geliyorum gulummmm
Omurgamda hafif egrilik cıkınca doktor barfiks cekebilirsin sırt kasını guclendirir demisti zaten aklımda aldırmak vardı hemen abime soyledim o aldı gayet de uygun bir fiyattı kurumu da asırı basit bir de dumbell gerekli bende 2 ve 5lik var.
Barfiksi hala sandalyeyle cekiyorum ancak sayısı arttı barfiksin korkulacak bir seyi yokmus
P90x'in agırlık antremanları cok guzel kollarım kaslandı omuzlarımdaki kollarımdaki gereksiz yaglar o sallanan cirkin yaglar toparlandı gogusum toparlandı durusum duzeldi.
Üst kolumda yumurta seklinde kasım var sıkması o kadar zevkli oluyor ki
Agırlı kaldırmaktan korkuyor kadınlar genelde ancak zaten fazla kaslanmamız ek besinsiz cok zor ve agırlık kaldırmak cok zevkliiiii ve bol kalori yaktırıyor.
Agırlık antremanlarının sonunda olan 15 dklık Ab ripper da karın kaslarını fena calıstırıyor.
Ancak cardioları insanitynin yanında komik . Yorucu evet ama insanity 2.ayı yapmıs kisiler için ne ki
Bende son ay hibrit programa gecmistim orda p90x'in en iyi oldugu alan agırklıklarla kas yapma ve insanitynin en iyi alanı cardio karıstırılmıstı.
Birde p90x te yoga var ve o kadar iyi geliyor ki ekstra rahatlık sıkılasma esneklik
Kesinlikle p90x'i de öneririm insanityden daha kolay ancak agırlık kaldırdıgın için aynı etkiyi görüyorsun üst bölgen cok guzel sekilleniyor Tony horton (programın yaratıcısı) cok eglenceli birisi
Veeee p90x'i yapan ünlüler arasında da Eminem ve Pink var