- 9 Kasım 2015
- 637
- 769
- 36
bennnBiz senle Max30 u bitirip normal insanity de bitircez kuzum merak etme @metenaturuda alalım kızz yazık bak ilk defa acıdım ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bennnBiz senle Max30 u bitirip normal insanity de bitircez kuzum merak etme @metenaturuda alalım kızz yazık bak ilk defa acıdım ona
Efsacım süper kuzumm pazar günü hep beraber startı veriyoruz SÜPERcanım baktım ben daha indiremedim akşam indirebilirim ancak tm pazar beraber başlayalımm
bennn[/QUOTE
Sensiz olmaz sensiz olmaz, öyle bir şarkıyı dilime getirdin kısshep birlikte gecicez inşallah INSANITY e
abla pazar günü nasıl başlayalım liste falan mi yapacağız yoksa çizelge gibi bişey mi olacak benim vaktim yok malesef biliyorsun yoksa çizelge hazırlardimEfsacım süper kuzumm pazar günü hep beraber startı veriyoruz SÜPER
2. Sayfada takvim var program isimleri
Verdiğim linkde arama yerinden proğram isimlerini yaz, hepsi var zaten.
İstersen kolay yapan kişiyi sürekli gösteren ekran ikiye bölünmüş videolar var, onu indir istersen kolaydan başlarsın ilk günler, ya da zorlandığında kolay yapana uyarsın.
Bu hatuna da dikkat he kızlar. Günde 4000 ip atlıyor utanmaz ya
Kuzum ben yaparım ilk zamanlar, sana kıyamam zaten sen çalış dersini bebişim. Burayı bi kurcalıyım bakiim tablo falan yapılabiliyor mu çaresine bakıcaz inş.abla pazar günü nasıl başlayalım liste falan mi yapacağız yoksa çizelge gibi bişey mi olacak benim vaktim yok malesef biliyorsun yoksa çizelge hazırlardim
ah çok pardon abla telefondan giriyorum ya sürekli kaçırmışim herhalde adım betül@ sumühendis kuzum ismini sormuştum bi Kodad söyle böyle zor oluyor parmaklarım yoruluyor şekerimm
Tamam Betülüm, sorun değil kaçırabiliyoruz şekerciimah çok pardon abla telefondan giriyorum ya sürekli kaçırmışim herhalde adım betül
İnşallah incirisin kuzum besmeleyle başla işin rast gitsin inşallahinşallah indirebilirim yaa çok istiyorumm dua edin bana
indiremezsen ben indirdigim siteyi anlatmaya calisirim biraz karışık ama ordan bulursun canıminşallah indirebilirim yaa çok istiyorumm dua edin bana
Evet ben de bu kiloyla mümkün değil yapamazdım da sırf hafifletilmişler olduğu için giriştim bu işe inşallah pes etmem... Bu arada kızlar ben diyorum ki başlamadan önce fotoğraf çekelim öncen arkadan sağdan soldan vs kilo ve bütün vücut ölçüler alınsın iki ay sonra karşılaştırmak için, ne dersiniz???gel bence yavaş olanla başlarız baktık hızlı yapamadik. vadedılen vücut çok cazip cidden yapanlarin videolarini izle istersen
Bilgisayarına torrent programı indir ve torrenden indir 16 küsür gb dı benim akşamdan başlattım sabaha kadar inmiştiinşallah indirebilirim yaa çok istiyorumm dua edin bana
Kıss ne vazgeçmesi müptelası olacaksın Sedacım. Fikrin güzel birbirimize özel gösteririz inş ya da isteyen ölçülerinide alsın.Evet ben de bu kiloyla mümkün değil yapamazdım da sırf hafifletilmişler olduğu için giriştim bu işe inşallah pes etmem... Bu arada kızlar ben diyorum ki başlamadan önce fotoğraf çekelim öncen arkadan sağdan soldan vs kilo ve bütün vücut ölçüler alınsın iki ay sonra karşılaştırmak için, ne dersiniz???
Canımcım ben bu konuları hiç bilmiyorum, arkadaşlar yardımcı olur sana inş başarırsın. Şöyle yap ilk ayı indir önce 6 program indireceksin. Sonra 2. Ayı indirirsin.kızlar ben telden giriyorum evde internet yok görümcem de var oraya gidicem ve indirmeye çalışıcam akşam kaç gb kızlar
Proğram isimleri böyle Efsacığım1. Ay programları
2. Ay programları
- Cardio Challenge
- Tabata Power
- Sweat Intervals
- Tabata Strenght
- Friday fight Rd 1
- Pulse
Max out Cardio
Max out power
Max out strenght
Friday fight Rd 2
Pulse
Yazdımsa Can'ım okumuyor musun? 16 küsür GB Diyekızlar ben telden giriyorum evde internet yok görümcem de var oraya gidicem ve indirmeye çalışıcam akşam kaç gb kızlar
şimdi eşim geldi yemekten sonra ben indirdigim yeri anlatayim tek tek ordan 6video seç indir canım 1.5gb gider o şekilde ancakkızlar ben telden giriyorum evde internet yok görümcem de var oraya gidicem ve indirmeye çalışıcam akşam kaç gb kızlar