Ahanda bi rakip daha başıma ya, biri sporda, biri 4000 ip atlar al bu hatunda tıkır tıkır kilo veriyor! Çatlatacaksınız ya la siz beni. Kuzum @sumühendisim bizim ikimizin birlik olup bu hatunları herbirkonuda geçmemiz lazım.Aslı ablacım çok sevindim yaa inşallah devamı gelir
Şınavları elimden geldiğince yapıyorum zaten mümkün olduğunca hareketleri daha ağır yapan hatununkileri yapıyorum ilk zamanlar 1 lt su şişeleri kullanıyodum şimdi 2 kiloluk dambıl alıcam :) gerçekten ilk başladığımda kolay yapanı bile yapamıyodum o derece yani :) :) şuan kızıyorum kendime neden daha önce başlamadım zamanında vücudumuzun kıymetini bilememişiz kızlar ama artık öyle değil el birliğiyle fit hatunlar olacaz İNŞALAAAAAAAAAAAAH :) :) :)
Ayyy bugün bende tartıyaçıktım çok mutluyum kızlarr 60.1 dim düm sabah bugün 59.7 yim acayip motive olduuum :) :) :) ama öğlen dayanamadım bir tabak mantı yedim yaaa napim ve gene amaaaaa o mantıyı yakmak için sizin şu zumbamı neyse ayyy onu yaptım şuan yerlerdeyim okadar terlettiki anlatamam acayip bişiymiş yaa bu :) :) hemde eğlenceli
Zumba yapmak ha ben yapamıyorum Zumba diye nisbet yapıyorsunuz demigörün siz görün ben gizliden çalışcam ki zumbaya
Ohh mantı yemiş kısslar ohh ohh yarın artı çıkarsın ben geçerim seni
Kuzucuğum gerçekten çok iyi gidiyorsun Maşallah Barekallah hedef kilon ne ?
Kız bi şey okumuştum başka bi sitede, birisinin babaannesi zayıflayan birine " ne bukadar zayıflıyon kocan yatakta bulamaz seni " demiş ne gülmüştüm.
Sen zaten çıtır olmuşsun bile çaktırmıyor bize ayol, ama yola devam spora devam
Mantıyı ekmekle mi yedin kıss yoksam söyle bakiim. Erken Yemen çok isabet olmuş tatlım, Zumbayla eritmişsindir zaten. Sende benim gibi karbonhidratçısın mantı börek kısır gözleme poğaçacı bayılırım ben. Tatlı o kadar aramam Regl zamanları dışında. Afiyet olsun şekerim arada yiyecek tabii. Kaçamaksız diyetin keyfi mi olur
Yarın ne kadar çıkacaksın tartıda merak ediyorum bak yaz mutlaka kapışcaz senle
Kendine kızma kuzum hiç başlamasaydık ya spora , yaptıkça kondisyon artıyor. BİZ ENİYİLER KULÜBÜ OLCAZ kıslar iddialı hanımları sardım basıma Allah' dan hayırlısı bakalım