Insanity Max30 günlüğüm

Ben de içtim kahvemi ama hala yapamadım sporumu ev curcuna yeri ona koştur bına koştur... Bu şekilde yapmak seni zorladı mı yani iyi mi oldu kötü mü?
valla zorlandım aşırı bunaldım bı terledımkı anlatamam yanı anlatılcak gıbı degıl bıldıgın atess bastı acayıp bısıdı yaa ılk defa yasadım

Çileğim kahve ciddi rahatsız ettiyse içme kuzum, bazılarına dokunuyor diye duyarım belki öyle olmuşdur... Aman içme kuzum o zaman. Biz şakaya falan vurduk burda da , boşver madem içme tatlım.

yahu benle yarısamı gırdınn kızz =) sankı sen yapmıon sende zumba yapıon allah allah ben bısı dıyom mu =)
Zumba ayrı o Bi tutku benim için, Yaptığım günler bile enerjim farklı oluyor

Ama max arkasına yine aynı zorlukta bişey yapmak mııııı Ayy düşüncesi bile nefesimi kesiyor benim... Daha bugünü yapamadım ben ya, sabahın 6 snde uyandı küçük, tsm biraz daldım rüyamın ortasında büyük geldi zart diye uyandırdı, hala sersem gibiyim kafam üstümde yok

Zumba ayrı o Bi tutku benim için, Yaptığım günler bile enerjim farklı oluyor

Ama max arkasına yine aynı zorlukta bişey yapmak mııııı Ayy düşüncesi bile nefesimi kesiyor benim... Daha bugünü yapamadım ben ya, sabahın 6 snde uyandı küçük, tsm biraz daldım rüyamın ortasında büyük geldi zart diye uyandırdı, hala sersem gibiyim kafam üstümde yok
Komik hatun yaaua , bazen öldürüyor gülmekden lafların beni ya :KK70:zart diye uyandırdı ha, başın yerinde yok haa ayy Seda alemsin ya ölüyom bazı laflarına kız:KK70:

Bogana bak ya :)) kendi ek olarak Zumba yapıyor bir saat ahahahah :)))) ama Zumba onun enerji kaynağı olmuş spor olarak görmüyor artık bu hatun kızlar , görün işde spora olan tutkuyu bağımlılığı...
Kızz yok yapamıyorum daha gözünüz değdi:)) şaka şaka... amannn yapıyorumda ne oluyor kilomda gram değişme yok bazı sabahlar fazla bile çıkıyorum üstelik, saldım çayıra mevlam kayıra gidip çikolata yiyecem şimdi. Bu saatten sonra da takmıcam kafama napım yani olmuyor bünye direniyor veremiyorum bir şekilde, regl olmadım onun da etkisi çokmuş ama... Milet sezaryen oldum diye kıçını yataktan çıkarmıyor, ben daha kırkım çıkmadan başladım ne oldu hani. 6 aydır ev yerleştirdim yeni bebeğim oldu ona baktım büyük vardı onla uğraştım temizlik yemek sağ sol yalnız başıma aylardır, üstüne de hergün minimum 1 saat spor yaptım .Sınuç ne sadece 6 kilo İstemiyorum kilo falan vermek

X