- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
yok yaa esnemeler platesler bana sıkıcı gelıyor yapamıyorum bana max 30 gıbı harreketlı bıısı lazım =)Yanına esneme programı ekleyebilirsin kuzum, pilates falan da olabilir... Herkülüm benim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yaa esnemeler platesler bana sıkıcı gelıyor yapamıyorum bana max 30 gıbı harreketlı bıısı lazım =)Yanına esneme programı ekleyebilirsin kuzum, pilates falan da olabilir... Herkülüm benim :)
valla zorlandım aşırı bunaldım bı terledımkı anlatamam yanı anlatılcak gıbı degıl bıldıgın atess bastı acayıp bısıdı yaa ılk defa yasadımBen de içtim kahvemi ama hala yapamadım sporumu ev curcuna yeri ona koştur bına koştur... Bu şekilde yapmak seni zorladı mı yani iyi mi oldu kötü mü?
hayırdır yahu nıye boguyon benı naptımkı benSeni boğarım kadın
onu hiç bilmiyorum canım, zaten adını bile yeni duydum şu ınsanity yi haklayabilirsem ona geçerim diyorum ama benimde daha bilgim yokp90x alet falan gerekmıyormu ben öle duydum ?
barfıks kapı aletı ve dambıl lazım dıyorlar bılmıyorum lazım degılse bende gecerımonu hiç bilmiyorum canım, zaten adını bile yeni duydum şu ınsanity yi haklayabilirsem ona geçerim diyorum ama benimde daha bilgim yok
Sen anladınhayırdır yahu nıye boguyon benı naptımkı ben
Birdaha içmezsin o Zamanvalla zorlandım aşırı bunaldım bı terledımkı anlatamam yanı anlatılcak gıbı degıl bıldıgın atess bastı acayıp bısıdı yaa ılk defa yasadım
Barfiks ve dumble gerekiyor, ama barfiks yerine dumble da kullanılabiliyormuş, yanlış hatırlamıyorsam Annaperenna demişdi. Oda yapmışdı sanırım p90x , onun tecrübelerinden de faydalanırız...p90x alet falan gerekmıyormu ben öle duydum ?
Bogana bak ya :)) kendi ek olarak Zumba yapıyor bir saat ahahahah :)))) ama Zumba onun enerji kaynağı olmuş spor olarak görmüyor artık bu hatun kızlar , görün işde spora olan tutkuyu bağımlılığı...Seni boğarım kadın
Banada öyle geliyordu kız, ama acayip iyi geliyor, hemde inceltiyor insanı at gibi tepin tepin napcan azcıkda kuğu gibi takıl be yaaayok yaa esnemeler platesler bana sıkıcı gelıyor yapamıyorum bana max 30 gıbı harreketlı bıısı lazım =)
Kız dumble yerine 1,5 lt lik su şişesi bile kullanırsın ne olcak. Hele bi o gün gelsin anacığım..barfıks kapı aletı ve dambıl lazım dıyorlar bılmıyorum lazım degılse bende gecerım
Yerim kız seni tatlı baby :)onu hiç bilmiyorum canım, zaten adını bile yeni duydum şu ınsanity yi haklayabilirsem ona geçerim diyorum ama benimde daha bilgim yok
sanırım ıcemıycem gıbıÇileğim kahve ciddi rahatsız ettiyse içme kuzum, bazılarına dokunuyor diye duyarım belki öyle olmuşdur... Aman içme kuzum o zaman. Biz şakaya falan vurduk burda da , boşver madem içme tatlım.
yahu benle yarısamı gırdınn kızz =) sankı sen yapmıon sende zumba yapıon allah allah ben bısı dıyom mu =)Sen anladın
Birdaha içmezsin o Zaman
Kız dumble yerine 1,5 lt lik su şişesi bile kullanırsın ne olcak. Hele bi o gün gelsin anacığım..
kız 60 gunluk olan programı yaptın mı ınstanıty?Kız dumble yerine 1,5 lt lik su şişesi bile kullanırsın ne olcak. Hele bi o gün gelsin anacığım..
Zumba ayrı o Bi tutku benim için, Yaptığım günler bile enerjim farklı oluyoryahu benle yarısamı gırdınn kızz =) sankı sen yapmıon sende zumba yapıon allah allah ben bısı dıyom mu =)
Yok be bebeğim, 1. Ay bir hafta 2. Ay bir hafta yapmışdım sonra max30 a geçdim. Max30 bitince 2. Ayını yapmak istiyorum sadece Insanıty' nin ... Önce bir Max30 u halledelim dekız 60 gunluk olan programı yaptın mı ınstanıty?
Komik hatun yaaua , bazen öldürüyor gülmekden lafların beni ya zart diye uyandırdı ha, başın yerinde yok haa ayy Seda alemsin ya ölüyom bazı laflarına kızZumba ayrı o Bi tutku benim için, Yaptığım günler bile enerjim farklı oluyor
Ama max arkasına yine aynı zorlukta bişey yapmak mııııı Ayy düşüncesi bile nefesimi kesiyor benim... Daha bugünü yapamadım ben ya, sabahın 6 snde uyandı küçük, tsm biraz daldım rüyamın ortasında büyük geldi zart diye uyandırdı, hala sersem gibiyim kafam üstümde yok
He kız patlat bitane, Allah Allah çık çık ona ne saa neyahu benle yarısamı gırdınn kızz =) sankı sen yapmıon sende zumba yapıon allah allah ben bısı dıyom mu =)
Kızz yok yapamıyorum daha gözünüz değdi:)) şaka şaka... amannn yapıyorumda ne oluyor kilomda gram değişme yok bazı sabahlar fazla bile çıkıyorum üstelik, saldım çayıra mevlam kayıra gidip çikolata yiyecem şimdi. Bu saatten sonra da takmıcam kafama napım yani olmuyor bünye direniyor veremiyorum bir şekilde, regl olmadım onun da etkisi çokmuş ama... Milet sezaryen oldum diye kıçını yataktan çıkarmıyor, ben daha kırkım çıkmadan başladım ne oldu hani. 6 aydır ev yerleştirdim yeni bebeğim oldu ona baktım büyük vardı onla uğraştım temizlik yemek sağ sol yalnız başıma aylardır, üstüne de hergün minimum 1 saat spor yaptım .Sınuç ne sadece 6 kilo İstemiyorum kilo falan vermekBogana bak ya :)) kendi ek olarak Zumba yapıyor bir saat ahahahah :)))) ama Zumba onun enerji kaynağı olmuş spor olarak görmüyor artık bu hatun kızlar , görün işde spora olan tutkuyu bağımlılığı...