- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
-
- Konu Sahibi emirimherseyim
ben bahsedeceğim ama sonra beni alacaklar burdansadece guluyorum
biri şu arkadasa alıntıdan bahsetsın
Konu ile alakası yok ama
Bu sizi 2. görüşüm daha doğrusu nickinizi
Her gördüğüm de sütlü kahve içiyorum, çok severim
Beni eleştirmek en büyük hakkınız ona açığım ama siz bilip bilmeden yorumluyorsunuz yani bari doğru okuyun brzda olsa kendinizi benim yerinize koyun..geçen burda bir konu okudum..Bir bayan evli bir adamla ilişki yasıyormus..herseyi yazmış acikca..yardım istemis..millet açmış ağzını yummuş gözünü..ahali sizinde evlatlarniz var olmaz demeyin siz yapmasiniz belkı ama bizde evlat yetistiriyoruz..kimseyi yargilamak bize düşmez...ne biçim yorumlar yazmışlar ben bunlara karsiyim..ben yorum yazarken empati kuruyorum ve kendimi o kişinin yerine koyuyorum.peki ya ben olsaydim onun yerinde diye düşünüyorum..atıp tutmuyorum..hayatında dalga mı gectık bız?
Aynen anlamadiginiz hayatlar hakkında atıp tutmayın...Mesajın muhattabı olarak..
Afiyet olsun diyorum.
Konuyla ilgili olarak söylenecek tek şey kaldı.
Dağılalım hanımlar, ne söylesek boş
Rica..Teşekkür ederim
ben ne dedım kı ??Beni eleştirmek en büyük hakkınız ona açığım ama siz bilip bilmeden yorumluyorsunuz yani bari doğru okuyun brzda olsa kendinizi benim yerinize koyun..geçen burda bir konu okudum..Bir bayan evli bir adamla ilişki yasıyormus..herseyi yazmış acikca..yardım istemis..millet açmış ağzını yummuş gözünü..ahali sizinde evlatlarniz var olmaz demeyin siz yapmasiniz belkı ama bizde evlat yetistiriyoruz..kimseyi yargilamak bize düşmez...ne biçim yorumlar yazmışlar ben bunlara karsiyim..ben yorum yazarken empati kuruyorum ve kendimi o kişinin yerine koyuyorum.peki ya ben olsaydim onun yerinde diye düşünüyorum..atıp tutmuyorum..
Tm arkadasim sorun değil neyse size kolay gelsin benim isim varben ne dedım kı ??
'' ne acelen vardı cocuk yaptın?
ılla hayatında bır erkek mı olmalı?
etrafında herkes sorunluysa belkı tek normal olmayan sensın''
hepsı bu.. sankı hakaret ettım..
herkes aynı fıkırde olmak zorunda degıl!
yargılamıyorum, kınamıyorum.. sadece soru soruyorum o kadar.
Nasıl alıntıladın?bu nasıl cürret?benim konumu nasıl alıntılayabilirsin sen kimsin ha sayfa yönetimi bile olsan sanamı kalmış bunu yapmak?suan öyle sinirlendimki?birkere silinecegini bildigim içinmiş..
siz nekadar kaba ve cahil insanlarsınız..ltf silermisin..Bu benim açtıgım bir konu ve benim iznim olmadan alıntı filan yapilamaz..
siz bilirsiniz ama konu silme yasak biliyorsunuz.Konuyu sildim sizin gibiler yüzünden üyeligimide silecegim...
alıntı yapılır konu sahibi. bunun cüretle alakası yok. bende yaparım. alıntı olunca onu okuyup yazmak daha kolaylaşıyor benim için..Nasıl alıntıladın?bu nasıl cürret?benim konumu nasıl alıntılayabilirsin sen kimsin ha sayfa yönetimi bile olsan sanamı kalmış bunu yapmak?suan öyle sinirlendimki?birkere silinecegini bildigim içinmiş..
siz nekadar kaba ve cahil insanlarsınız..ltf silermisin..Bu benim açtıgım bir konu ve benim iznim olmadan alıntı filan yapilamaz..
Çok şükür sizin gibi insanlar da var. Konu açmaya korkuyor artık insanlarSıfır empati hanımlar. Zamanında bu arkadaşa biri psikolojik yardımı tavsiye etseydi belki kürtajdan gelen vicdan azabını bastırmanın tek yolu olarak evlenip çocuk yapmayı görmezdi. Hayatında karşısına elinden tutacak kimse çıkmamış. İşin kötüsü burdan da bir Allah'ın kulu öyle bir tavsiye vermemiş. Evet yapılan bir sürü hata var ama karşımızda da dram dolu bir hayat var. Kimsenin yol göstermediği yapıcı önerilerde bulunmadığı bir insan var.
Konu sahibi çocuğun için psikolojik destek almanı öneririm. Bu sayede sorunlarını daha net görüp mutluluğu yakalayabilirsin. Mutluluk sadece süper bir evliliğe ya da maddi imkanlara bağlı değildir. Bu hayatta nasıl bir yol çizeceğini bulmak için yardım almaktan çekinme. Lütfen bir destek al.
illaki evlenmek zorunda mıydın? erkek olmadan yaşamn olmuyor mu?
evlendıkten 1 yıl sonra yapaydın ya çocugu
bu ne acele kovalayan mı vardı...
kocandan tut
annene varana kadar herkes sorunlu sana göre..
belkı de tek normal olmayan sensındır
yaptım yapmasına daAlınti yapmasaydin saf gibi kalacak sağol
uyelıgını bıraz zor sılersın cıcımKonuyu sildim sizin gibiler yüzünden üyeligimide silecegim...