İnş okursunuz roman yazdım ama bunaldım artık :(

hayatında dalga mı gectık bız?
Beni eleştirmek en büyük hakkınız ona açığım ama siz bilip bilmeden yorumluyorsunuz yani bari doğru okuyun brzda olsa kendinizi benim yerinize koyun..geçen burda bir konu okudum..Bir bayan evli bir adamla ilişki yasıyormus..herseyi yazmış acikca..yardım istemis..millet açmış ağzını yummuş gözünü..ahali sizinde evlatlarniz var olmaz demeyin siz yapmasiniz belkı ama bizde evlat yetistiriyoruz..kimseyi yargilamak bize düşmez...ne biçim yorumlar yazmışlar ben bunlara karsiyim..ben yorum yazarken empati kuruyorum ve kendimi o kişinin yerine koyuyorum.peki ya ben olsaydim onun yerinde diye düşünüyorum..atıp tutmuyorum..

Alinti yapmanizi istemiyorum diyorsunuz, siz alinti yapiyorsunuz..
alinti yapmanizi istemiyorum demek gibi bir hakkiniz yok.. forumda begeni, alinti, cevap serbest.. kurallar dahilinde.. mesela hakaret kural disi.. karsidaki insan sadece alinti yapti diye "cahil, kaba" demek mesela.. yani sizin yaptiginiz gibi.

ben ne dedım kı ??

'' ne acelen vardı cocuk yaptın?
ılla hayatında bır erkek mı olmalı?
etrafında herkes sorunluysa belkı tek normal olmayan sensın''

hepsı bu.. sankı hakaret ettım..
herkes aynı fıkırde olmak zorunda degıl!
yargılamıyorum, kınamıyorum.. sadece soru soruyorum o kadar.

Ha simdi de buna takildi...bravo..tamam altını begenmekse ok..Yorum yazmaksa sorun yok..
Ya gidin allah aşkına ya..

Tm arkadasim sorun değil neyse size kolay gelsin benim isim var

Birincisi yorum yapilmasini istemiyosan sayfa yonetici ya da editorlerinden birine ozel mesajla konunu yoruma kapattir.
İkincisi de bu konuyla alakali olarak hakikaten bence suan da gec kalinmis degil profosyonel bi yardim alabilirsin. Yani psikolog anlaminda. Delisin diye degil ya da sen hatalisin diye degil.. Elbette hata yapicaz insaniz biz kaldi ki sizin yorumlariniza gore kimse mukemmel olmak zorunda degil hatalardan ders almak zorunda degil.. bu uzerinde konusulan yorum yapilan sey bi dizi senaryosu degil bu bayanin gecmisi yani gecmis yasami, bitmis gitmis.kaldi ki bitmese gitmese de bu tarz asagilayici, senin hayatin bastan hata, gerisini dusunmeden yasamissin tarzinda bilip bilmeden yorumlar yapma hakki yok kimsenin..
Benim dusuncem de bu!

hıhı kadınlar külübüde kocanın çiftliğiydi...
sen istemessen alıntılanamazmış işte hayata bakışın bu kadar net
bencillik,kendini insan ırkından üstün görmek hayatını mahvetmiş

Gecmise bir cizgi cekip gelecege bakmalisiniz.
Cocugunuz icin yasayin bundan sonra.
Esinizle büyük sorunlariniz olmadigi sürece bosanmayi düsünmeyin.
Bundan sonra neleri düzeltebilirsiniz ona bakin, herkes hata yapabilir. Gecmisi gözünüzde daha fazla büyütmeyin.

alıntı yapılır konu sahibi. bunun cüretle alakası yok. bende yaparım. alıntı olunca onu okuyup yazmak daha kolaylaşıyor benim için..
zaten konunuz silindi ama adminler geri getirecek onu.
yapılan bir prosedür bu..
zaten bu yaptığınız yasak ve ceza sebebi.
ben editör olarak eski halini görüyorum zaten. mune getirir gelince siteye.
tekrar söyleyeyim.
alıntı normaldir ve izne gerek yoktur.

Sakin olun.sizi anlıyorum .kimsenin de yargilamaya niye hata yaptın demeye hakkı yok. Olmuş ve bitmis yaşanması gerekiyormuş. Uzak kalmak mantıklı bir karar gibi duruyor .umarım her şey istediginiz gibi olur

Çok şükür sizin gibi insanlar da var. Konu açmaya korkuyor artık insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…