İnş okursunuz roman yazdım ama bunaldım artık :(

emirimherseyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
89
22
35
Arkadaşlar benim sizinle paylaşmak istedigim bir konu var...
kaç gündür kendimi sorguluyorum ama bir sonuca varamıyorum...Buna benzer bir konu açmıştım yani açtığım konunun içerisinde belirtmiştim ama ne ileri gidebiliyorum ne geri..ben kısaca size hayatimi anlatacağım ki beni tanirsaniz daha iyi yorumlarsınız..birz uzun olacak ama kzkusura bakmayın kısa tutmaya çalışancagim..sorunlu bir ailede büyüdüm hergün kavga hergün şiddet (anneme karşı)bunun üzerine saçma sapan bir evlilikte buldum kendimi 18 ime basar basmaz hemde hiç gormedigim sadece internet üzerinden tandiştıgım biriyle..zaten hata ordan başladı ve hatalar hatalari getirdi..
yani ondan boşandım ben yurt dışında kalıyorum o ise tr deydi..ben hayatıma almanyada devam ettim..okulumu yarım bırakmıştım devam ettim ama evimden uzak bir şehirde devam ettim okula sadece hafta sonları gidiyordum ailemin yanına...eh bu özgürlügü kim kaybetmiş ki ben bulayim derken iyice coştum..o gezme senin bu gezme benim eh birde dulsun ya erkeklerin bakış açısını sen düşün...İkinci büyük hatam hayatımı karartan tanımadığım bir adamdan hamile kalmak oldu.eh tabi istemedi yüzümü dahi görmek istemedi git aldır dedi nede kolay söylenir demi o cümle...halbuki o can oraya düşmüştür..hemde ilk bebeğim di...Şimdi dahi gözyaşlarımı tutamaiyorum..anneme sığındım belki bana destek olur diye ama nafile hakaret üzerine hakaret sonuç da kürtaj la bitti.o günden sonra benim içimde hiçbirşey kalmadı şuanda hala öyle hemen parlıyorum her lafın altında birsey arıyorum vs..ve ondan sonra tanıştıgim ilk kişiyle evlendim sevdimmi hala emin degilim..tek niyetim evlenip çocuk yapmakti..annem her seferinde der senin tek amacın evleniyim çocuk yapmakti..ama kendine hiç sormuyor neden di?hayatımda gördüğüm en anlayışsiz insan annem!!
Neyse öylede oldu daha nisanliyken çocuğum olmaz diye hemen çocuk yaptım o kişiden ama oda çok istiyordu ve hemen nikah kıydık...daha onu tanımıyordum bile tabi hergün görüyordum ayni işyerinde çalışıyorduk ama insan aynı eve gitmeden bilemiyor tanimiyor yani hep diyordum ikinci evliligim çok farklı olacak.ilkinde gelinlik giyemedim ikincisinde giyecegim hayallermi gerçekleştirecegim.Fakat o kürtajdan sonra hayatım hayallerim bitti tek bir noktaya odaklandim...
neyse gel gelelim şimdi 15 aylık dunyalar tatlısı bir oğlum var fakat şimdi yine boşanma noktasına geldim sorun bendeki anlamış değilim..esim ve ben epilepsi hastasiyiz.zaten buyüzden ailemden uzak bir yurtta kalıp okudum...o yurtta sırf bu hastalıkda gençler eğitim görüyordu buna esim ve bende dahildik..Almanya'nın her yanindan gençler...
neyse tek sorunum eşimin sorumsuzlugu...
bana söz veriyor ama tutmuyor tamam burda ne konular okuyorum brz içim soğuyor ama yinede olmaz böyle diyorum..ondan sogudukca ona karşı içimde ne varsa yok oluyor...
Gece geç saatlere kadar playstation oynuyor saat 12-1 de kalkıyor ve evde evde...hayatı hep böyle onu gormekten bunaldim sıkıldım...böggg geldi..Düşünün siz ev işine koşturuyorsunuz çamaşır bulasik,çocuk bakımı temizlik vs..O orda elinde sigara playstation oynamadigi vakitlerde elinde cep telefonu busefer de onunla vakit geçiriyor...beraber yaptigimiz tek şey aksamlari dizi seyretmek..artk karı gibi oldu çıktı basima.. :) Bugün ne dizisi var diyor..
ondan öyle sogudum ki cinsel anlamda beraber olmak dahi istemiyorum zaten gün içerisinde yoruluyorum yatağa girince direk uyumak istiyorum aldigim haplar da uyuşturucu dan beter insanı yorgun düşürüyor...
yani bilmiyorum...sonunda suna karar verdik..ben 2-3 haftaligina annemin evine gideceğim orda kalacağım bakacağız birbirimizi özlicekmiyiz...yada değişen birseyler olacakmı..anneme de gitmeyi hiç istemiyorum biz onunla iki kuma gibiyiz hiç anlasamayiz...çok anlayissiz bir insan kendini herzaman haklı gören biri...yani bosansam bile ufak bir cocugum oldugu ve hasta olduğum için muhtemelen annemle yaşarım ama bundanda korkuyorum yani şu korkularımı bir atabilsem doğru dürüst bi karar alabilecegim..uzun oldu biliyorum ama diğer yandanda kv dem diyor bizim tarafa taşının burada is var oğluma...ama orası ayrı bir dert..görümcem ve kv dem beni hizmetçi ve kızlarına bakıcı gibi gören iki Piskopat...yani benim çocuğum olsa bile yinede görümcem mutfakta elinde tlf elinde sigara keyif yapar ben hem onun torununa bakmam lazim hem kendi oğluma...şimdi neyine güveniyorsa bilmem ama ikincisini yapıyor o zaman benim tek onun iki tane olunca tm artık tam bakıcı olurum..birde benim eşim tam bir pısırık mıy mıy annesi bana orda laf etsin susar...ben öyle insanlardan nefret ediyorum...ben arkamda dağ gibi birini istiyorum yeri geldiğinde eğer annesi beni eziyorsa saygisini yitirmeden demeli..senin Kizinda Afedersin kicini büyütmesin kalksin kızına baksin...
artik maddi sıkıntilardan bıktım usandim annesi sürekli baski yapıyor taşının diye ama aklım karışık...İnanın uzun yazdım ne soracağımı da bilmiyorum yuvamida dağıtmak istemiyorum oğlum babasız da büyümesini istemiyorum hele annemle kalmak hiç istemiyorum ama bir sarà nöbetinde oğlum var daha ufacık.allahım bunaldim artik..

Sirf cocuk yapmak icin evlenmek , o cocugun gunahina girmek .
Ya hayir cocuk yapinca o cocuga sorulmadan yapiliyor , ama bari basindan dusun bak ben bu cocuga ne verebilirim , nasil bir gelecek sunarim.
Nasil bir babasi , nasil bir ortami olur .

Sen sirf cocuk istiyorsun diye , cocuk yapiyosun sonrada o cofuk arada kaliyor ..

Annenide anlamak lazim aslinda , hala sana destek cikiyor demekki diger aileler gibi okadar kötü bir insan degil .
Anneninde hakli yonleri var kendine gore ..

Çok gelişgüZel ve özensizce yaşamışsın. Sana diyecek birsey bulanadım. Oğlun nasıl mutlu olucaksaco şekilde hareket et en azından belli bir odağın olmuş olur. Allah müstehakını versin ne diyelim

Yine canın ne istiyorsa onu yap. Önünü arkasını düşünmeden hep canının istediğini yapmışsın şu ana kadar belli ki

Hatalarınızdan hiç ders almamışsınız ne desek siz yine canınızın istediği şekilde davranacaksınız belliki. En azından çocuğunuzu gözönüne alarak hareket edin bundan sonra. Tek başina bir birey değilsiniz artık, bunun olgunlugunda ve farkında davranın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne kadar sorumsuz yaşamışsınız. Sırf kendi bencil istekleriniz yüzünden bu kaosa o kücücük yavruyu da dahil etmişsiniz.

Kusura bakmayın ama kendi düşen ağlamaz

1 2 hafta annede kalmak acaba birbirimizi ozleyecekmiyiz falan.Allah aşkına ne yapmissaniz siz yapmışsınız kendinize.Bi anneye gıcık olmalar bi gorumce kaynana begenmemeler. Eşine zaten hiç saygın yok karı gbi falan . Bundan sonra ne yaparsın bilmiyorum ama umarım o çocuk sağlıklı bir ortamda büyür.

Epilepsi hastası iken nasıl hamile kaldınız? Gebe kalınır ama epilepsi ilaçlarının anne karnındaki bebeğe toksik etkileri var, kullanmazsanız da nöbet geçirirsiniz. Ben mi yanlış biliyorum acaba?

Sakın kayınvalidenizin yanına taşınmayın, evliliğiniz zaten kötü gidiyor, onlarla yaşamak sizin evliliğinizi daha da çıkmaza sürükler.

Ben beni yargılayın diye yazmadım tüm bunlari bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz size soranda hata...konu nasıl silinir malesef bilmiyorum o yüzden ltf saçma sapan yorum yapmayin öyle ordan yazıp cizmesi kolay...kürtaj olduktan sonra benim tek düşüncem bir bebek sahibi olmak ti neler yaşadığımı siz nerden bileceksiniz ki...ha diğer hatalara gelincede..ben ne baba sevgisi gördüm nede anne
Annem birtek babamın ona yaşattigi acılarla uğraşip duruyordu çok çekti..sonunda boşandı kurtuldu..bizde kurtulduk ama geç oldu brz.ufak kardeşim az bir sıyrıklarla atlatti olaylari..siz o ufak dünyanızda ltf yorum yapıp yormayin kendinizi

Yok günde avuç avuç hap içtim zarar vermesin diye siz yanlış biliyorsunuz..tandigim birsuru epilepsi hastasi var Anne olan..çoğunun da bebekleri sağlıklı Allah'a şükür

Dullara bakış açısı demişsiniz de siz dul olduğunuz için mi rahatca iliskiye girmissiniz? Yoksa o cocugunu aldirdiginiz adam mi sizi dul diye kullandi? Inanin hic bir sey anlamadim bu durumdan...
Yani siz burada aslinda dul insanlara hakaret etmişsiniz gibi bir şey olmuş. .

Ben çocuğumu sizden daha çok düşünüyorum hiç merak etmeyin..bu sayfayi ilk zaman lar çok begeniyordum hem konularla kafam dağılıyor du hem yorum yaziyordum..kafa dengi insanlar var sanıyordum ama yanilmisim...saçma sapan kisikler..Allahim bu türleri hep banami deng gelir..konumu silemiyorum ltf yorum yazmayin..

Ha aynen öyle olmuş...ben dullara hakaret etmekten başka hiçbir amacim yoktu biliyormusun

Lafı evirip çevirmeden net bir şekilde yazacağım.
Eşin sinir bozucu alışkanlıkları olan sorumsuz kocaların tipik örneği. Sıradan bir adam sadece. Onu olduğu gibi kabullen. Milyonlarca kadın öyle yapıyor, sen de yapabilirsin hatta yapmak zorundasın.
Senin anlattıklarından yola çıkarak diyorum ki.. Bebeğine tek başına bakıp, şu anda olandan fazlasını verebileceğini sanmıyorum.
Sakın boşanma, kurulu düzenini bozma, bebeğini babasız bırakma.

Kendi hayatınız dallastan beterken sirf kendi çıkarınız için dogurulmus bi melek...konunuzda tek üzüldüğüm oğlunuz..zira gerisi kendim ettim kendim buldum..asla kinamiyorum haddim değil ama üçüncü beşinci hatalar olunca ister istemez düşüncelerim kötüye gidiyor...hakkınızda hayırlısı olsun...

Tsk ederim bir mantıklı cvb yazan oldu...tşkler

illaki evlenmek zorunda mıydın? erkek olmadan yaşamn olmuyor mu?
evlendıkten 1 yıl sonra yapaydın ya çocugu
bu ne acele kovalayan mı vardı...

kocandan tut
annene varana kadar herkes sorunlu sana göre..
belkı de tek normal olmayan sensındır

Yok o işler senin işler gibi kolay olmuyor canım..KONUYU SILEMEZSIN..SENI BURDAN SILERLER AMA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…