- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
-
- Konu Sahibi emirimherseyim
Alinti icin tskleralıntıladım bu yuzden
alıntı teşekkürler girince ne olduğunu merak etmiştim :)alıntıladım bu yuzden
silinecegını bıldıgım ıcın alıntı yaptım.alıntı teşekkürler girince ne olduğunu merak etmiştim :)
arkadaş herhalde sen haklısın kesinlikle onlar kötü dememizi falan bekliyordu galibasilinecegını bıldıgım ıcın alıntı yaptım.
herkes aynı fıkırde olmak zorunda degıl
anlamıyorum kı yandaş mı aranıyor
Neden çocuk yaptigimi doğru dürüst okusaydin anlardin..evet doğru olan bir tek sensin...o beynini pek yorma oldumu..hata bendeki size Danışiyorum hayatımi anlatiyorum kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tamammı burda bana kimse gazel okumasin..illaki evlenmek zorunda mıydın? erkek olmadan yaşamn olmuyor mu?
evlendıkten 1 yıl sonra yapaydın ya çocugu
bu ne acele kovalayan mı vardı...
kocandan tut
annene varana kadar herkes sorunlu sana göre..
belkı de tek normal olmayan sensındır
işte senın sorunun bu.Neden çocuk yaptigimi doğru dürüst anlasaydin anlardin..evet doğru olan bir tek sensin...o beynini pek yorma oldumu..hata bendemi size Danışiyorum hayatımi anlatiyorum kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tamammı burda bana kimse gazel okumasin..
Nasıl alıntıladın?bu nasıl cürret?benim konumu nasıl alıntılayabilirsin sen kimsin ha sayfa yönetimi bile olsan sanamı kalmış bunu yapmak?suan öyle sinirlendimki?birkere silinecegini bildigim içinmiş..alıntıladım bu yuzden
Konu ile alakası yok amaLafı evirip çevirmeden net bir şekilde yazacağım.
Eşin sinir bozucu alışkanlıkları olan sorumsuz kocaların tipik örneği. Sıradan bir adam sadece. Onu olduğu gibi kabullen. Milyonlarca kadın öyle yapıyor, sen de yapabilirsin hatta yapmak zorundasın.
Senin anlattıklarından yola çıkarak diyorum ki.. Bebeğine tek başına bakıp, şu anda olandan fazlasını verebileceğini sanmıyorum.
Sakın boşanma, kurulu düzenini bozma, bebeğini babasız bırakma.
Ya ben sizden sadece yorum yapmamanizi bekliyorum anlatamiyorum herhalde ne dil yazıyorum bilmiyorumarkadaş herhalde sen haklısın kesinlikle onlar kötü dememizi falan bekliyordu galiba
sadece guluyorumNasıl alıntıladın?bu nasıl cürret?benim konumu nasıl alıntılayabilirsin sen kimsin ha sayfa yönetimi bile olsan sanamı kalmış bunu yapmak?suan öyle sinirlendimki?birkere silinecegini bildigim içinmiş..
siz nekadar kaba ve cahil insanlarsınız..ltf silermisin..Bu benim açtıgım bir konu ve benim iznim olmadan alıntı filan yapilamaz..
Çok güldüm inanın çok komik birisiniz..Konu ile alakası yok ama
Bu sizi 2. görüşüm daha doğrusu nickinizi
Her gördüğüm de sütlü kahve içiyorum, çok severim
Bilmiyorum çünki yeni bir üyeyim üye olmaz olaydım..orası ayrı mesele..sadece guluyorum
biri şu arkadasa alıntıdan bahsetsın
farkında mısın bılmıyorum amaBilmiyorum çünki yeni bir üyeyim üye olmaz olaydım..orası ayrı mesele..
Ben '' Sütlü kahve'' ye dedim...Çok güldüm inanın çok komik birisiniz..
Alıntı nedemek bilmiyorum ama ben kopyalamak anladım doğru ise istemiyorum alıntı yapmanızi..ben sizin yorumlarinizi saçma buldum..ve her yoruma katılmak zorunda değilim..farkında mısın bılmıyorum ama
senınle aynı fıkırde olmayan ınsanlara ya hakaret edıyorsun, ya da çemkiriyorsun..
alıntı yaptıgımıza göre alıntı yasak degıl !
hayatında dalga mı gectık bız?Bakın hanimlar ugraş buldunuz kendinize ah ne hoş ne hoş ama benim işim gücüm var başka zamana artik..zaten üyeliğimi silecegim...
yazık başka keklik bulursnuz kendinize...melake toplulugu..brzdan misafirim gelecek onlarla ilgilenecegim sizlere vaktim yok hadi başla konulara hadi başka konuya topluca...