İnş okursunuz roman yazdım ama bunaldım artık :(

Sıfır empati hanımlar. Zamanında bu arkadaşa biri psikolojik yardımı tavsiye etseydi belki kürtajdan gelen vicdan azabını bastırmanın tek yolu olarak evlenip çocuk yapmayı görmezdi. Hayatında karşısına elinden tutacak kimse çıkmamış. İşin kötüsü burdan da bir Allah'ın kulu öyle bir tavsiye vermemiş. Evet yapılan bir sürü hata var ama karşımızda da dram dolu bir hayat var. Kimsenin yol göstermediği yapıcı önerilerde bulunmadığı bir insan var.
Konu sahibi çocuğun için psikolojik destek almanı öneririm. Bu sayede sorunlarını daha net görüp mutluluğu yakalayabilirsin. Mutluluk sadece süper bir evliliğe ya da maddi imkanlara bağlı değildir. Bu hayatta nasıl bir yol çizeceğini bulmak için yardım almaktan çekinme. Lütfen bir destek al.

Hayatini cok hizli yasamissin, erken tuketmissin bir cok seyi, sonunda kendin de tukenmissin. Biraz daha sakin ve mantikli dusun artik. Fevri davranma, ofke kontrolu yap, biraz daha toleransli ol etrafindakilere karsi. Kisaca torpule kendini. Etrafa bu kadar olumsuz bakma, biraz daha optimist yasa. Mesela bebegin olmus, her ne kadar sikayetci olsan da bir esin var. hemen yakip yikma yolunu secme, her baslangic sana ayri dert getirmis. Bosandiginda daha iyi hayatin olacak mi? Garantisi yok. Maalesef ben senin tek basina mantikli bir hayat yasayacagini pek sanmiyorum. Kocan her ne kadar sikayetci de olsan biraz dizginliyor seni. Her ne karar alirsan al, uygulamadan once 10 kere dusun arkadasim. Uzulmemek icin kafani kullan, her caninin istedigi senin icin iyi olan demek degildir.

Neden çocuk yaptigimi doğru dürüst okusaydin anlardin..evet doğru olan bir tek sensin...o beynini pek yorma oldumu..hata bendeki size Danışiyorum hayatımi anlatiyorum kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tamammı burda bana kimse gazel okumasin..

işte senın sorunun bu.
yorumumumda bunu anlatmak ıstedım

alıntıladım bu yuzden
Nasıl alıntıladın?bu nasıl cürret?benim konumu nasıl alıntılayabilirsin sen kimsin ha sayfa yönetimi bile olsan sanamı kalmış bunu yapmak?suan öyle sinirlendimki?birkere silinecegini bildigim içinmiş..
siz nekadar kaba ve cahil insanlarsınız..ltf silermisin..Bu benim açtıgım bir konu ve benim iznim olmadan alıntı filan yapilamaz..

Konu ile alakası yok ama
Bu sizi 2. görüşüm daha doğrusu nickinizi
Her gördüğüm de sütlü kahve içiyorum, çok severim

sadece guluyorum
biri şu arkadasa alıntıdan bahsetsın

Bakın hanimlar ugraş buldunuz kendinize ah ne hoş ne hoş ama benim işim gücüm var başka zamana artik..zaten üyeliğimi silecegim...
yazık başka keklik bulursnuz kendinize...melake toplulugu..brzdan misafirim gelecek onlarla ilgilenecegim sizlere vaktim yok hadi başla konulara hadi başka konuya topluca...

farkında mısın bılmıyorum ama
senınle aynı fıkırde olmayan ınsanlara ya hakaret edıyorsun, ya da çemkiriyorsun..
alıntı yaptıgımıza göre alıntı yasak degıl !
Alıntı nedemek bilmiyorum ama ben kopyalamak anladım doğru ise istemiyorum alıntı yapmanızi..ben sizin yorumlarinizi saçma buldum..ve her yoruma katılmak zorunda değilim..

hayatında dalga mı gectık bız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…