infertilite sebebiyle boşanmak

Burayı ben de anlamıyorum. Kadın çocuk yapayım diyor hayır, tedaviye gelmem. O zaman evlat edinelim ona da hayır eee o yok bu yok her şeye hayır bu kadın ne yapsın canım kardeşim?

Burayı ben de anlamıyorum. Kadın çocuk yapayım diyor hayır, tedaviye gelmem. O zaman evlat edinelim ona da hayır eee o yok bu yok her şeye hayır bu kadın ne yapsın canım kardeşim?
Tedavi olmuşlar ama olmamış yine de
Adam tedaviye yaklaşmış yani
Ama erkekler genel olarak bencil bu konuda

Böyle yazılar görünce çok mutlu oluyorum. Ne mutlu size. Allahım huzurunuzu daim etsin. Ben arkasında gözü yaşlı eş bırakan kimsenin mutlu olamayacağına inanmak istiyorum. Eski eş kişisi de asla mutlu olamaz bence.

Herşey de vardır bir hayır. Bazen hayır gördüğünüz birşeyde sizin için şer, bazen de şer gördüğünüz birşey de sizin için bir hayır vardır. Çocuk yokluğu her iki taraf için boşanma sebebi olmamalı bence . Eşiniz bir de anlattığıniz kadarıyla iyi biri. Pişman olacağınız kararlar vermeyin. Rabbim hakkınizda hayırlısı neyse onu versin

Kesinlikle katılıyorum basit bir istek değil ki annelik içgüdüsü çok farklı "ben başkasının çocuğuna babalık yapamam" diyerek kestirip atılacak birsey değil. Evet illa kabul etmek zorunda değil adam ama konu sahibi evcil hayvan seviyorsa yavru sahiplenip hediye edebilir, durumları iyiymiş beklemediği bir anda yetimhaneye gidip çocuklarla vakit geçirmesini sağlayabilir (belirli araliklarla tekrarlanabilir.). Belli dönemlerde koruyucu ailelik önerebilir yani evet kendi çocuğunun yerini tutmaz ama eşinin gönlü hoş olurdu ama adam umursamamis.

merhaba arkadaşlar, çok giremiyorum koşturmacadan. herkese tekrar teşekkür ederim. boşanma davası açtık. bundan sonrası için ne olacak göreceğiz.
evlilik ve çocuk defterini kapattım artık. kendimi işime gücüme vereceğim. zaten etrafıma bakacak halim de vaktim de yok. ekonomik olarak durumum iyileşirse evlat edinmeyi düşünüyorum. koruyucu ailelik de olabilir. illa kendim doğurmama gerek yok. annesiz babasız bir çocuk bu pis dünyada hayatı mahvolup gideceğine benim yanımda en azından eğitim vs. açısından güzel bir hayat yaşasın isterim. ben de onun sayesinde annelik duygusunu tatmış olurum.

hepinizi öptüm.

İnanın bana annelik vicdandır. Dogurmakla olunmuyor.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Aşka kapınızı kapatmayın biz kadınlar aşkla sevgiyle çiçekleniriz. Gençsiniz. Dilerim Allahtan isteklerinizi size sunan bir hayat versin size bundan sonra

kısırlık boşanma gerekçesi değil diye biliyorum. anlaşmalı boşanırsak zaten böyle bir şeye gerek kalmaz. onun da gururu incinsin istemem mahkemede filan.
Ne kadar da yanlış ve bencilce bir tutum aynı şey sizin başınızda olsaydı eşinizin sizi boşalmasını ister miydiniz
Siz infertilite olsaydınız siz de yine çocukları çok seviyor olsaydınız ama çocuğunuz olmasaydı uzulmez miydiniz

Siz nasıl insansınız ya para için adamla beraber olduğu yetmiyor bide adamın infertilite sebebiyle terketmek istiyor.
Kanser olupta terletmeyen farki yok bunun hanfendi sevseydin eşini ayrılığı düşünmezdin hiç çocuğu falan bahane etme.
Benim eşimde de sperm yavasligindan dolayı infertilite vardı tüp bebek yaptık tuttu şükür evladımız var ama olmasaydı da bin yıl geçse eşimi dunyalara degismezdim ayrılmayı asla düşünmedim düşünmem de hele böyle bir sebepten.

Sevgisiz evlilikler yapıyorsunuz sonra çocukları bahane edip boşanıyor ya da bosanamiyorsunuz nasıl insanlarsiniz siz ya toplum ruh sağlığı bozuk yemin ederim

İyi okumadınız sanırım hanımefendi eşi çocuk sahibi olamıyor diye değil bu duruma ne tedavi ile ne evlat edinme yöntemi ile bir çözüm getirmek istemediği için ayrılıyor. Yani adam tedaviyede adam gibi yanaşmıyor kaba tabirle ne emmeye ne gömmeye. E bu kadının dünya gözü ile ana olmaya hakkı yok mu? yataktan 2 gün geri çevirse adam kapının önüne koyar kadınlık yapmıyor diye. Ayrıca bir erkek gençliği ve güzelliği için bir kadınla evleniyorsa bir kadında erkekle parası için pekala evlenebilir sıkıntısı nedir?

onun cocugu olmuyor diye mi ayriliyorsunuz siz anlamadim bu cok cok yanlis bana gore. ha evlat edinmeyi red ediyorsa tabi burda esinizde hatali. son kez sordunuz mu evlat edinecekmi diye. uzuldum esiniz icinde.

Sperm bağışına sıcak baksa çok iyi olur. Hem anne olursunuz hem boşanmaya gerek kalmaz

siz tedavide embriyoglue kullanmistiniz galiba o tedavinizden mi bebekleriniz oldu?

Sizin yasiniz 35, bu saatten sonra bosanip, bir daha birini bulup evlenip ne ara cocuk yapacaksiniz? Kaldi ki en iyi ihtimalle, 40 yasinda cocuk yaptiniz diyelim bir sekilde saglikli bir birey geldi dünyaya, bu cocuk 20 yasina geldiginde siz 60 yasinda olacaksiniz. 60 yasina kadar saglikli ve enerjik sekilde yasayabilecek misiniz? Kaldi ki ikinci esiniz olacak kisinin yasi da onemli bu konuda. Emekli maasi ile üniversitede cocuk okutabilecek misiniz? Sizce bu dünyaya getireceginiz cocuk icin ne kadar saglikli?
Bana kalirsa siz esimizle bir aile terapisine gidin. Psikolog, psikiyatris artik nasil bir sey ayarlayabiliyorsaniz ve esinizi evlat edinmek icin ikna edin, cunku esimi seviyorum iyi insan demissiniz. Bu devirde güvenebileceginiz iyi bir es bulmak cok zor.
Benim sizin hayata tutunmaniz ile ilgili bir endisem yok, her türlü bir yolunu bulursunuz bir sekilde yasarsiniz.
Allah kolaylik versin size insallah sizin icin en dogrusu neyse onu bulursunuz.

Büyük ihtimalle boşandınız şimdiye kadar, eşinizi sevdiğinizi düşünmüyorum, şi ile iyi anlaşan, eşini seven insan evlatlık çocuk alacağım diye boşanamaz. Evlatlık istememesi de size bahane olmuş biraz. Ayrıca çalışmıyorum yazmışsınız konunuzun başında, bir işe girseniz , asgari ücret alsanız, o çocuğa bu zamanda tek başınıza nasıl iyi bir hayat sağlayabileceksiniz? Çok zorlanacaksınız.
Sizin yerinizde değilim konuşmak kolay belki ama benim eşim o durumda olsa, eşimi çok sevdiğim için ayrılamazdım, kedi köpek alıp gayet mutlu yaşardım gibi....

Karar sizin ama bana kalırsa çocuktan önemli problemleriniz var. Eşinize sevginiz yok! Eğer eşiniz sizin için değerli olsaydı üzülür ama yine de ayrılığı düşünmezdiniz bu yüzden çocuk sebebiyle değil bu sebebten ayrılmalısınız. Zira çocuk önemli ama her şey değil ... çocuksuz devam eden bir sürü evlilik var.

Son düzenleme:
boşansan ne değişecek ki en azından maddi kaygın yok şu an boşansan artı olarak bu eklenecek . kısacası otur oturduğun yerde derler ya..türkiyede boşanan kadın olmak maalesef ki çok zor neler duyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…