- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
Konu sahibi çıktan boşanmış üstelik yeni aşklara da yelken açmışBenim halamın kızı yıllar önce sevmediği bi akrabamızla zorla evlendirilmişti hiç sevmiyordu eşini ve eşinden ötürü çocuk olmadı adam kısır ve iyi biride değil adam aksi kuzenim sağlıklıydı çocuk doğurma açısından ama boşanmadı bence boşansaydı o haklıydı çünkü adam iyi değil hemde sevmiyor kendine güvenemedi halamda sahip çıkmadı zaten zorla evlendiren o yaşı geçti böyle işte ama siz seviyosanız eşiniz iyi biriyse risk almayın derim
Aaa ne zaman ? Bu konu yeni değil miKonu sahibi çıktan boşanmış üstelik yeni aşklara da yelken açmış
Yazmayın boşuna
Eski bayaAaa ne zaman ? Bu konu yeni değil mi
Sizce çocuk sahibi olmayı isteme nedeniniz nedir? Üzerine düşündünüz mü?teşekkür ederim. etrafımdaki insanlara söylüyorum gerizekalı mısın neyin eksik bu devirde böyle bir sebepten boşanılır mı boşver çocuk olmazsa olmasın diyorlar kafayı yedim artık. çocuk görsem ağlıyorum. ilaç kullanıyorum sürekli.
Hemen birini bulmam doğru olmaz demiş konuda :))Konu sahibi çıktan boşanmış üstelik yeni aşklara da yelken açmış
Yazmayın boşuna
Bulamamışta ama aramaya devam sanırımHemen birini bulmam doğru olmaz demiş konuda :))
Siz duymak istemeseniz de ben diyeyim ama beni hoş görün olur mu . Ben de 37 yaşında asilama tup bebek ,yumurta takibi vs vs arada bir sürü tedavi görmüş biriyim . İnanın MFK terapiye bir bakın. Benim başka bir şey dememe gerek kalmayacak . Hem kadın hem erkek infertilitesinde müthiş etkili bir yöntem. Ürünleri, ek tavsiyeleri harika etki ediyor. Biz bizzat gördük faydasını. Eşimde sorun yoktu ama yine de kullandı ürünlerini, semen analizinde 85 milyondan 260 milyona çıktı total sperm sayısı. Ve her değer iyileşti. Ben de kilo verdim sağlıklı besledim. Hamile kaldım doğal yolla. Boş gebelik oldu ama kurtajdan 10 ay sonra tekrar Hamile kaldım. Yumurta takibi ile oldu ama mfk terapiyi de uyguladım. Bir bakın ne kaçırırsınız . Mutluluar diliyorum hayatinizdamerhaba hanımlar,
bu konuda fikir almak için üye oldum. 12 yıllık evliyim 35 yaşındayım. eşimde azosperm rahatsızlığı var. birkaç defa tüp bebek denedik ancak sonuç alamadık. sperm bulunamıyor. son olarak artık ümidi kestik. yumurta rezervlerim zayıf. evlat edinme fikrine tamamen karşı eşim. istemiyor.
cinsellik konusunda da pek iyi sayılmayız. 2 yıldan fazla bir süredir depresyondayım. korkuyorum boşanamıyorum düzenli gelirim yok.
tekrar tedavi konusunu tamamen bitirdik, yeniden deneyin allahtan ümit kesilmez yazanlar olursa teşekkür ediyorum, bu artık mümkün değil.
eşim iyi bir insan geliri filan çok iyi. bunu utanarak yazıyorum ama yaşam şartlarım gayet iyi yani. sorun şu, boşanmak istiyorum ama korkuyorum. yeniden sıfırdan nasıl başlayacağım bilmiyorum. neyse bir şekilde hayata tutunurum ama acaba doğru mu yapıyorum arkadaşlar?
evlat edinme ihtimalim de yok çünkü istemiyor. ben anne olmayı çok ama çok istiyorum. yarın öbür gün tamamen çocuk sahibi olamaz duruma geleceğim yaşım ilerliyor. bir yandan da günümüzde güvenilecek düzgün erkek kalmadı diye düşünüyorum. flörtüz bir tip de değilim kimseye güvenemiyorum. size içimi dökmek istedim. şimdiden ilginiz ve tavsiyeleriniz için, değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
ilave: arkadaşlar okuyan ve cevap verenlere teşekkürler, aslında beni endişelendiren yaşım. 35 yaş. boşanmak istiyorum bir an önce çünkü ilerliyor yaşım. boşandıktan sonra bir süre evlenemem. bu sağlıklı olmaz. dolayısıyla haklıyım değil mi?
Cnm bnmde yasim 35merhaba hanımlar,
bu konuda fikir almak için üye oldum. 12 yıllık evliyim 35 yaşındayım. eşimde azosperm rahatsızlığı var. birkaç defa tüp bebek denedik ancak sonuç alamadık. sperm bulunamıyor. son olarak artık ümidi kestik. yumurta rezervlerim zayıf. evlat edinme fikrine tamamen karşı eşim. istemiyor.
cinsellik konusunda da pek iyi sayılmayız. 2 yıldan fazla bir süredir depresyondayım. korkuyorum boşanamıyorum düzenli gelirim yok.
tekrar tedavi konusunu tamamen bitirdik, yeniden deneyin allahtan ümit kesilmez yazanlar olursa teşekkür ediyorum, bu artık mümkün değil.
eşim iyi bir insan geliri filan çok iyi. bunu utanarak yazıyorum ama yaşam şartlarım gayet iyi yani. sorun şu, boşanmak istiyorum ama korkuyorum. yeniden sıfırdan nasıl başlayacağım bilmiyorum. neyse bir şekilde hayata tutunurum ama acaba doğru mu yapıyorum arkadaşlar?
evlat edinme ihtimalim de yok çünkü istemiyor. ben anne olmayı çok ama çok istiyorum. yarın öbür gün tamamen çocuk sahibi olamaz duruma geleceğim yaşım ilerliyor. bir yandan da günümüzde güvenilecek düzgün erkek kalmadı diye düşünüyorum. flörtüz bir tip de değilim kimseye güvenemiyorum. size içimi dökmek istedim. şimdiden ilginiz ve tavsiyeleriniz için, değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
ilave: arkadaşlar okuyan ve cevap verenlere teşekkürler, aslında beni endişelendiren yaşım. 35 yaş. boşanmak istiyorum bir an önce çünkü ilerliyor yaşım. boşandıktan sonra bir süre evlenemem. bu sağlıklı olmaz. dolayısıyla haklıyım değil mi?