Ooo sen iyiymişsin maşaAllah. Ben bekarım ve 83-84 kiloyum:) yaş 28 bu arada.yaş 33 evliyim kilom 66 boy 1.53hamile kalmak istiyorum ve kalmadan önce altı yedi kilo vermek istiyorum.... hayırlısıyla...
5000 adım!!!
süppeer maşallah.... çatlıcem şimdi.... akşam 15 dakka bisiklet yapiim. bari....
Çatlama, yürü seninde olur :)
Kız şaka yaptım:) fırsat bulunca yürü canım kilo vercem derken kaçırmasınlar seni:) Evde bisiklet süpermiş ya, elliptikten mi? benimde alasım var ondan.işten geç çıkıyom o karanlıkta ben nerde yürücem karanlıktan tırsarım ben ışınlanarak evime kaçıyorum :))) haberleri izleye zleye çok paranoyak oldum :))
evde bisiklete bindim 15 dakka :)
Kız şaka yaptım:) fırsat bulunca yürü canım kilo vercem derken kaçırmasınlar seni:) Evde bisiklet süpermiş ya, elliptikten mi? benimde alasım var ondan.
yok yaa eliptik değil çok dandirik eski püskü bişi..... gelen gidenin bebesi oynaya oynaya bozmuş göstergelerini.... ama iş görüyor yine de contaları trink mrink dökülene kadar kullanırım gari :)
ben yürüyüş bandı hayalleri kuruyorum şu ara malum karanlık sokaklardansa hom sweet home :)
selam canim bu hangi program??
selam canim bu hangi program??
bir de adimlari dogru sayiyor mu guveniyor musun yani iyi diyosan ben de indirecegim
aaa moral bozar bu o zamanCanım benim telefon sony xperia z3, telefonu aldığımda kendinde vardı ismi lifelog, playstore da varsa indirmeni öneririm. Çünkü çok az sayıyor normalde bi saat yürüyen bir insan 10 bine yakın adım atar aslında, program bana inat az sayıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?