İncelme Serüvenim :)

devam ediyorum içmesi kolay oluyor lahanayı sevdiğimden :) bilmiyorum daha 1 gün oldu 7 gün sonra daha net belli olur sanırım. İşe yaramazsada artık 21 gün lahana içmiş olucam :)
Bence işe yarar. O doktor çok bilgili. Verirsin inşallah

Güne bir bardak lahana kürüyle başladım
Kahvaltıdan sonra leslie 3 mile yaptım:)

Dipnot: İnternetten araştırırken günde 10 bin adımın haftalık 1 kilo verdirdiğini öğrendim ki eminim sizler bunu zaten biliyorsunuzdur. Ayrıca kilo vermek için günde bin kalori civarı yakmak gerekiyormuş.

1 bardak lahana kürü
1 mil leslie
ve son lokmamı 17:45 te yemiş bulunuyorum.

Başka hiçbişey yemiyomusun canım? Bravo valla :KK66:
Akşam yemeğinden sonra yemiyorum canım yani elma filan yiyorum yada suyunu içtiğim lahanalardan atıyorum ağzıma. Ama akşama kadar bol kalorili bir gün geçiriyorum:)

Akşam yemeğinden sonra yemiyorum canım yani elma filan yiyorum yada suyunu içtiğim lahanalardan atıyorum ağzıma. Ama akşama kadar bol kalorili bir gün geçiriyorum:)
Nasıl bol kalorili derken? Pasta Börek mi?

Nasıl bol kalorili derken? Pasta Börek mi?
Yani diyet yapmıyorum. Mesela geçen hafta kahvaltıdan sonra 2 halley yiyodum bitti şükür halleylerim almicam tekrar:) Bi ara poğaça yaptım sabah öğlen filan yedim. Abartmamaya çalışıyorum ama yinede yiyorum normal.

Yani diyet yapmıyorum. Mesela geçen hafta kahvaltıdan sonra 2 halley yiyodum bitti şükür halleylerim almicam tekrar:) Bi ara poğaça yaptım sabah öğlen filan yedim. Abartmamaya çalışıyorum ama yinede yiyorum normal.
Bencede çok aşırı sıkı diyet durumuna girmemek lazım. İnsan bir noktadan sonra ucunu bırakıyor.
En iyisi kaçamakları abartmadan arada kullanmak. 3kilo verir 1kilo tekrar alırız. Sonra 2kilo daha verir yarım Kilo alırız.
Strese girmeye gerek yok.
ÖNEMLİ OLAN PES ETMEMEK bence. :KK66:

Bencede çok aşırı sıkı diyet durumuna girmemek lazım. İnsan bir noktadan sonra ucunu bırakıyor.
En iyisi kaçamakları abartmadan arada kullanmak. 3kilo verir 1kilo tekrar alırız. Sonra 2kilo daha verir yarım Kilo alırız.
Strese girmeye gerek yok.
ÖNEMLİ OLAN PES ETMEMEK bence. :KK66:
Aynen katılıyorum canım. Zaten ben kendimi tutamicağımı bildiğim için girmedim diyete, yapanlara da hayranım ama bende o yetenek yok :) Bu arada sabah 200 gram daha gitmiş dünden bu yana bu lahana işe yaricak mı nedir :)

Aynen katılıyorum canım. Zaten ben kendimi tutamicağımı bildiğim için girmedim diyete, yapanlara da hayranım ama bende o yetenek yok :) Bu arada sabah 200 gram daha gitmiş dünden bu yana bu lahana işe yaricak mı nedir :)
Yarıyor galiba. Toplamda ne kadar verdirdi

Bn hamileyim 72 kiloyum 6 haftalik bebisim kilo veremezmiyim hamileyken kizlar :KK43:
Bak iyi dinle. Ekmeği ve şekeri, her türlü hamur işini kes. Hiçbir zararı yokmuş. Bende hamile kaldığımda öyle yapacam. Çünkü 16 18 kilo aldım. Verene kadar anan ağlıyor afedersin. Bunların bebeğe hiçbir faydası yokmuş..
Bunun dışında sebze,meyve,Kuruyemiş, baklagiller, et,süt, yumurta,tavuk, balık herşeyi ye.

Bide bitki çayı içme kesinlikle. Maydanoz ve kekik de fazlası düşük yapıyor. Allah korusun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Günün Özeti

Sabah aç karnına lahana kürümü içtim
Son yemek saaatı= 18:45 :KK43:
Yürüyüş= yok :KK43:

Bugün epey kötü bir gündü yarın toparlanıcam düzenli yürüyüşlere başlicam inş. Kısmetse öbür haftayada ekmeği keseyim diyorum bu hafta biraz şartlandırmam lazım kendimi :) İyi akşamlar hanımlar :KK200:

Bak iyi dinle. Ekmeği ve şekeri, her türlü hamur işini kes. Hiçbir zararı yokmuş. Bende hamile kaldığımda öyle yapacam. Çünkü 16 18 kilo aldım. Verene kadar anan ağlıyor afedersin. Bunların bebeğe hiçbir faydası yokmuş..
Bunun dışında sebze,meyve,Kuruyemiş, baklagiller, et,süt, yumurta,tavuk, balık herşeyi ye.

Bide bitki çayı içme kesinlikle. Maydanoz ve kekik de fazlası düşük yapıyor. Allah korusun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Tskkur ederimm cokk 1.5 ay once 72 dim simdi 69 olmusum dun tartildim yuruyus yapsam bir sey olurmu??

Günaydınlar!

Bugün güne şükür erken başlayabildim, 8:30 da uyandım.
1 bardak lahana kürümü içiyorum şuanda:)
1 saat sonra kahvaltımı yapıcam.
Bugün kararlıyım yürücem!!!

Günaydınlar!

Bugün güne şükür erken başlayabildim, 8:30 da uyandım.
1 bardak lahana kürümü içiyorum şuanda:)
1 saat sonra kahvaltımı yapıcam.
Bugün kararlıyım yürücem!!!
Sende arada kilo bildirimi yap kız :) +ları görürsen kızalım :KK66:

X