İmkansız dediğiniz neyi başardınız ?

Umudayolculuk12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
662
252
103
31
Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela. nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....

Birikim yaptıysan işten çık kpss ye hazırlan. Sihirli bi değneğin kafana dokundurulmasını beklersen ömür geçer. Bi adım ilerleyememiş olursun

Dgs ye hazırlanıyorum. 08:30 tan berri berbat olan matematiği iyi bi seviyeye getirmek için çalışıyorum. Yaşım küçük değil bu sene kazanmam lazım.

Düşündüm, imkansız dediğim hiç bir şeyi başarmadım. İmkanım dahilinde olanları başarmak/elde etmek varken neden imkansız olanlarla vakit harcayayım?

Üniversite, kpss imkansız şeyler değil. Lisede başarılıysanız kpss kolay bir sınav. İyi hazırlanır girersiniz kpss'ye, atanırsanız da üniversite sınavına girer hwm örgün bir bölüm okur hem de çalışırsınız. Bunu yapan bir çok insan var.

İmkansız kavramınızı bir gözden geçirin bence.

O dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.

Mesajınız bana ümit oldu teşekkürler ederim

Niye aglattınız ki şimdi beni?

Mum ışığı oldunuz teşekkür ederim ♥

Allah hep mutlu etsin cok duygulandim.hepimize umut oldunuz

Maşallah
Ne güzel hikayeniz var
Her şey gönlünüzce olsun

Tebrik ederim allah cocugunuza bagislasin

Diplomayı alamam diye korktum aldım. Aile kuramam diye korktum, kurdum. Asla mutlu olamam dedim, mutlu oldun. Şükür, niyet ve gayret çok önemlidir. Ne elindekinize şükretmeyj unutun, neden gelecek için niyet edip gayret göstermeyi. Hayat bize zorlukları da yaşatır, üstesinden gelmeyi yaşayarak öğreniriz. Benim babam benim lisem bittiğinde vefat etti. Kardeşlerim olsun bende hem çalışarak hemde okuyarak bir yere geldik. Başarabilirsiniz.. Kendinize guvenin ilk önce

Sınırlar sadece kafamızın içinde. İnsan kafasına koyduktan sonra her şeyi yapabilir, sadece sistemli ve devamlı bir çalışma gerekli size.

Allah sizi birbirinize bagislasin

Atanmak, normal Doğum yapmak, ehliyet sınavını geçmek
Sen de yapabilirsin zaten başarılıymışsın Temel’in iyiyse çalışmayan halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…