- 14 Mart 2016
- 662
- 252
- 103
- 31
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
-
Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela.nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
Mesajınız bana ümit oldu teşekkürler ederimO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Malesef cıkamam benn en iyisi günde 2-3 saat ders calışmaya baslayayımBirikim yaptıysan işten çık kpss ye hazırlan. Sihirli bi değneğin kafana dokundurulmasını beklersen ömür geçer. Bi adım ilerleyememiş olursun
Temelin nasıl?Malesef cıkamam benn en iyisi günde 2-3 saat ders calışmaya baslayayım
O dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Allah hep mutlu etsin cok duygulandim.hepimize umut oldunuzO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
MaşallahO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Tebrik ederim allah cocugunuza bagislasinO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Dimi kesinlikleNiye aglattınız ki şimdi beni?
Mum ışığı oldunuz teşekkür ederim ♥
Orta hayatımTemelin nasıl?
Allah sizi birbirinize bagislasinO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Süper. Çok zorlanmazsın o haldeOrta hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?