- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
-
Yaa ağlamayınNiye aglattınız ki şimdi beni?
Mum ışığı oldunuz teşekkür ederim ♥
MaşalllaaaahhhO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, saglikli uzun yillar dilerim demeye geldim. Sevgiyle kalin.O dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Maşaallahhh sizeO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
23 yaşındayım. 15 yaşıma kadar babam bizimle hiç ilgilenmezdi. Cebimde param da yoktu, dostum da. 16 Yaşıma kadar hep şiddet gördüm ailemden. Sonra birden her şey değişti. Üzerime düşmeye başladılar. Beni sevdiklerini hissettirmeye çalıştılar. Ama ben onlarsız olmaya o kadar alışmıştım ki sürekli nefret kustum. Ve bu nefretimin ve asiliğimin sonucunda hayatımı mahvdecek bir karar alıp uyguladım. Bekaretimi başkasını seven ve benim de hiç sevmediğim bir adama verdim. Bunu yaptım çünkü umurumda bile değildi. Sonrasında ne kadar önemli olduğunu anladım ama artık çok geç. Yaşadığım psikolojik sorunlardan dolayı okulumu zor bitirdim. Üniversite sadece bir hayaldi benim için. Çalışmaya başladım. Bir süre çalıştım. Özgüvenim yerine geldi. Hayatı görmeye başladım. Sonra dedim ki, ben okuyacağım. ve sınavlara girip üniversiteyi kazandım. Sonra okulu bıraktım. Sonra baktım olmuyor yine devam ettim. Şimdi 23 yaşındayım ve 1. sınıfım hala. Ve o kadar çok düştüm ki bu hayatta, tehditler, darplar, şantajlar... Ailemin öğrenmesinden korktum hep. Ama bak... Ben artık ayaktayım. Çok şükür öyleyim. Ve babam arkamda. Hiçbir şey için geç değil. Taşlar bir bir oturur yerine. Sen yeter ki iste.Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela.nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
Ayy ne muhteşem bi yazı sağ ol tatlım23 yaşındayım. 15 yaşıma kadar babam bizimle hiç ilgilenmezdi. Cebimde param da yoktu, dostum da. 16 Yaşıma kadar hep şiddet gördüm ailemden. Sonra birden her şey değişti. Üzerime düşmeye başladılar. Beni sevdiklerini hissettirmeye çalıştılar. Ama ben onlarsız olmaya o kadar alışmıştım ki sürekli nefret kustum. Ve bu nefretimin ve asiliğimin sonucunda hayatımı mahvdecek bir karar alıp uyguladım. Bekaretimi başkasını seven ve benim de hiç sevmediğim bir adama verdim. Bunu yaptım çünkü umurumda bile değildi. Sonrasında ne kadar önemli olduğunu anladım ama artık çok geç. Yaşadığım psikolojik sorunlardan dolayı okulumu zor bitirdim. Üniversite sadece bir hayaldi benim için. Çalışmaya başladım. Bir süre çalıştım. Özgüvenim yerine geldi. Hayatı görmeye başladım. Sonra dedim ki, ben okuyacağım. ve sınavlara girip üniversiteyi kazandım. Sonra okulu bıraktım. Sonra baktım olmuyor yine devam ettim. Şimdi 23 yaşındayım ve 1. sınıfım hala. Ve o kadar çok düştüm ki bu hayatta, tehditler, darplar, şantajlar... Ailemin öğrenmesinden korktum hep. Ama bak... Ben artık ayaktayım. Çok şükür öyleyim. Ve babam arkamda. Hiçbir şey için geç değil. Taşlar bir bir oturur yerine. Sen yeter ki iste.
Sigarayı bıraktımÇok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela.nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
Maşallah sizeO dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Kendi işiniz ne üzerine merak ettim sorabilirmiym1.Ani bi kararla üniversiteyi terk ettim. Asla bidaha geri dönemem demiştim.2 üniversite bitirdim.
2.iş hayatında yapamam dedim. Kendi işimde 10.yılım
3.Ehliyet alamam araba kullanamam dedim.ilk sınavda ehliyeti kaptım.
4.Birikim yapamam dedim. Çok şükür iyi bi birikimim var.
Kendinize duvar örmeyin.Bazı şeyler insanın kendi elinde.
Çok haklısınızsıkıntı burda zaten :)
hayatımda hiçbir şeye imkansız demedim ki gözüme imkanlı geldiler o yola koyuldum öyle başardım
bakış açınızı değiştirin dünyanız değişsin.
Kaç yaşınız da yaptınız bunlarıSigarayı bıraktım
96 kilodan 59 kiloya indim
4 kere maraton koştum
Sayısını unutacak kadar ultramaraton koştum
Kendi işimi kurdum vs.... vs
Ben başarmanın yeterince inanmaktan geçtiğini düşünüyorum.
Tembel vasat bi öğrenciydim. Hiç bir öğretmen okur demezdi. Hep senden adam olmaz dediler. 2.üniversitemi bitirmek üzereyim :)Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela.nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
Sigarayı bıraktım
96 kilodan 59 kiloya indim
4 kere maraton koştum
Sayısını unutacak kadar ultramaraton koştum
Kendi işimi kurdum vs.... vs
Ben başarmanın yeterince inanmaktan geçtiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?