• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız dediğiniz neyi başardınız ?

Hiç unutmuyorum .

Dersanede kötü bir öğrenciydim . En üst sınıftan bir kız vardı . İşte koridorda çarpıştık yanlışlıkla bana dedi ki senin kafan önemli değil bu kafaya bir şey olursa ne olur haberin var mı ?

Ben tabi dumura uğradım . Kastettiği şey benim alt seviyede bir sınıftan olmammış .

Çalışmayı kafama koydum . Sıradan bir hayat yaşamak istemiyorum ben de başarılı olmalıyım dedim . O zamanlar sınıflar başarı derecesine göre ayrılıyordu . Sbs sınavına girecektik işte . Ben bir başladım ders çalışmaya kaldırabilene aşk olsun .

Hırs öfke azim ne ararsan vardı . Yavaş yavaş sınıf atlamaya başladım . En son en yüksek dereceli o kızla aynı sınıfa geldim . Yapılan deneme sınavında o sınıfta da birinci oldum . Sonuç listesi gelince Kızın bana attığı bakışı unutamıyorum

Sbs'den de güzel bir sıralama yapıp güzel bir lise kazandım .

Şimdi de mimarlık okuyorum . O kıza çok şey borçluyum . O lafları bana söylemesrydi ben şu an bir meslek sahibi olamazdım . Umarım o da güzel yerlere gelmiştir .

Son düzenleme:
Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela. 😔😔😔nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
iki çocukla iki üniversite bir yüksek lisans . Üstüne mali müşavirlik sınavları .
Hala bakınıyorum sağa sola ne sınavına girsem acaba diye . Bu arada ilk ünv ve en son yüksek lisansta hamileydim . Aralarında 10 yıl var gerisini sen düşün . İstersen her şeyi yaparsın!

20 yaşıma dönmem imkansız. Yapamıyorum.

KPSS imkansız değil, ama ben tembellim. Siz tembel değilseniz alasını yaparsınız.

İnstada çıkan siyah nokta vakum makinelerini gördükçe, para tuzağı bunlar derdim. İmkansızı başardım ve paramı kaptırdım 😊 Asla almam demiştim halbu ki...
Kimi atanmayı ve meslek sahibi olmayı, kimi evlenip çoluk çocuğa karışmayı başarı olarak nitelendirir. Başarmak görecelidir. Kimi fasulye ayıklayamaz ama atom parçalar kimi beyin nakli yapar ama yumurta kıramaz. Asıl başarı kimseye muhtaç olmadan hayatını mutlu bir şekilde sürdürmektir bana göre. Huzurlu yaşamaktır 😊

Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela. 😔😔😔nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
herkes herşeyi başaracak diye bişi yok.herkes farklı bu bir.iş hayatında çoğu şeyi başaramadım ama yeterince çabaladım, olmadı.önce başarısızlık korkunu yen, elinden geleni yap, olursa ne güzel, olmazsa başka bir hedef bul kendine, hayat böy7le bişi

Bana evliliğinde bunları, bunları yaşayacak yine de uzun yıllar evli kalacaksın deseler,
İmkansız dayanamam derdim.
7 yıl bitiyor, başa gelince pek güzel dayanılıyor.. :)

3 gün boyunca sessizce, en azından bir laf sokmadan durmam imkansız derdim.
Şuan tam 20 gündür gayet sessiz kalabildim.

İnanın ve elinizden geleni yapın.
Olmuyorsa imkansız olması hayırlı olandır diye düşünüp rahatlayın.

Çağrı merkezi gibi bir kurumda çalışırken,5 yıldır girmeye uğraştığım kamudaki mesleğimi kazandım.11 saat aralıksız çağrı alıp kısa molalarla yaşarken Rabbime şükürler olsun.

O dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Maşallah sizin adınıza çok sevindim... :KK68:
Bundan sonraki yaşamınızda bebeğiniz ve eşiniz ile mutluluklar diliyorum.... :dua:

iki çocukla iki üniversite bir yüksek lisans . Üstüne mali müşavirlik sınavları .
Hala bakınıyorum sağa sola ne sınavına girsem acaba diye . Bu arada ilk ünv ve en son yüksek lisansta hamileydim . Aralarında 10 yıl var gerisini sen düşün . İstersen her şeyi yaparsın!
Bana umut oldunuz şu an...
İki oğlum var ve büyük olan anaokuluna gidecek inşallah... Küçük olan ise kreşe başlayacak...
Aklımda okul öncesi öğretmenliği var ama hala yapabilir miyim diye kendimi Sorguluyorum.. Yaş oldu 27... Çok çalışkan öğrenci idim fakat lise 3 de evlilik hayalleri derken istediğim bölüm olmadı...
Şimdi çalışma zamanım da olacak... Hadi inşallah diyorum... Bende startımı veriyorum yavaştan.... =)
Veli bilgi formuna lise mezunu yazmak zor gelecek yoksa :KK35:

Sigarayı bıraktım
96 kilodan 59 kiloya indim
4 kere maraton koştum
Sayısını unutacak kadar ultramaraton koştum
Kendi işimi kurdum vs.... vs
Ben başarmanın yeterince inanmaktan geçtiğini düşünüyorum.
Tamda benim ihtiyacım olan şeyler :) nasıl başardınız öğrenmek isterim.Yöntemlerinizi motivasyon için yaptıklarınızı bana anlatırmısınız.özeldende olabilir :)

Tamda benim ihtiyacım olan şeyler :) nasıl başardınız öğrenmek isterim.Yöntemlerinizi motivasyon için yaptıklarınızı bana anlatırmısınız.özeldende olabilir :)

Kendime inandım birini başarınca diğerlerinde kolaylaştı açıkcası .. yeterince isterseniz yapamayacağınız şey yok

Bana umut oldunuz şu an...
İki oğlum var ve büyük olan anaokuluna gidecek inşallah... Küçük olan ise kreşe başlayacak...
Aklımda okul öncesi öğretmenliği var ama hala yapabilir miyim diye kendimi Sorguluyorum.. Yaş oldu 27... Çok çalışkan öğrenci idim fakat lise 3 de evlilik hayalleri derken istediğim bölüm olmadı...
Şimdi çalışma zamanım da olacak... Hadi inşallah diyorum... Bende startımı veriyorum yavaştan.... =)
Veli bilgi formuna lise mezunu yazmak zor gelecek yoksa :KK35:
İstersen her şeyi başarabilirsin...

Bu hayatta hersey insanlar icin denir hani gercekten oyle. Sagir kurbaganin hikayesini google da aratin. Isin puf noktasi bu aslinda. Gercekci hedefinize odaklanin cabalayin. Sitma asisi 100 kusur denemeden sonra bir ingiliz doktor tarafindan hindistanin somurgeleri oldugu donem bulunmustur. Azim,sebat,dirayet,sabir bu kelimeleri yasamadan olmuyor maalesef.Saglik sihhat olsun gerisi halledilir. Yeter ki umutsuzluga teslim olmayin.

Back