• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız dediğiniz neyi başardınız ?

1.Ani bi kararla üniversiteyi terk ettim. Asla bidaha geri dönemem demiştim.2 üniversite bitirdim.
2.iş hayatında yapamam dedim. Kendi işimde 10.yılım
3.Ehliyet alamam araba kullanamam dedim.ilk sınavda ehliyeti kaptım.
4.Birikim yapamam dedim. Çok şükür iyi bi birikimim var.
Kendinize duvar örmeyin.Bazı şeyler insanın kendi elinde.

Bir insan bir şeyi imkansız diye nitelendiriyorsa asla inanmam onu başarabileceğine.. imkansız demek baştan kaybetmektir..

Araba kullanıp trafiğe çıkmaktan çok korkuyordum ben. Etraftaki trafiğe bakınca asla içinde olamazmışım gibi geliyordu ama imkansız diye düşünmedim hiç. Neden deneyip görmüyorum dedim. Sonra hoff bundan mı korkmuşum dedim. Sadece gözümde büyütmüşüm.

Bir noktadan sonra üniversiteyi bitirmem imkansız gözükmeye başlamıştı mesela. İnanılmaz zor günlerdi. Son senemdeyim ve okulumun 1,5 sene uzadığı kesinleşmiş. Yok dedim yapamıyorum demek ki. Aileme ne diyeceğim, arkadaşlarım mezun olup gidecek ne yapacağım, ya hiç bitmezse... İmkansız olduğunu düşünmek beni çok geri çekmiş sonradan fark ettim. Hayır yapacaksın diye kendimi zorla çalışma masasına oturttuğum gün bitmiş aslında okulum. İmkansız diye düşünmemek gerek.

Niye aglattınız ki şimdi beni?

Mum ışığı oldunuz teşekkür ederim ♥🙏
Yaa ağlamayın 😍 bir çırpıda anlatmak kolay ama yaşamak zor. Ama meyvesi öyle tatli ki. Oğlum gece uyandirdiginda sevinerek uyaniyorum. Yorgunum diye sızlanan arkadaşlarıma çok kızıyorum ben kemoterapi alırken yürüyemiyordum ağrılardan şimdi kosturmaktan yoruluyorum çok şükür. Ne yapıyorsanız yapın en güzelini yapın. Çay bile icseniz dünyanın en güzel çayını içiyor gibi zevkle için. Lütfen bu hepimize farkındalık olsun. Hayatı çok güzel yasayin🤗

O dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Maşalllaaaahhh:dua:

O dönemlerde yani 2008 yılında esit ağırlıktan mühendis olmak imkansizken ilk aşkım gel mühendis olalim dedi birlikte 2 yıllığa gidip dgs kazanıp mühendis oldum. Kpssye girdim o sene bizim okuldan 3 kişi kazandı biri bendim. Iliskiniz uzun sürmez imkansız dediler. Surse de askiniz biter nasil evleneceksin dediler.17 yaşında başladığımız ilişkiyi 26 yaşında evlilikle taçlanırdık. Hala kalbim pir pir carpar. Tam ohh mucadeleler bitti isimiz var evimiz var dedik. O sene kanser olduğumu öğrendim. 2 sene mücadele sonucu yendim. Çocuğun olmaz asla imkansız dediler. Şimdi oğlum 10 aylik. Allah var gam yok.
Sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, saglikli uzun yillar dilerim demeye geldim. Sevgiyle kalin.

Maşaallahhh size ❤️❤️❤️

Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela. 😔😔😔nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
23 yaşındayım. 15 yaşıma kadar babam bizimle hiç ilgilenmezdi. Cebimde param da yoktu, dostum da. 16 Yaşıma kadar hep şiddet gördüm ailemden. Sonra birden her şey değişti. Üzerime düşmeye başladılar. Beni sevdiklerini hissettirmeye çalıştılar. Ama ben onlarsız olmaya o kadar alışmıştım ki sürekli nefret kustum. Ve bu nefretimin ve asiliğimin sonucunda hayatımı mahvdecek bir karar alıp uyguladım. Bekaretimi başkasını seven ve benim de hiç sevmediğim bir adama verdim. Bunu yaptım çünkü umurumda bile değildi. Sonrasında ne kadar önemli olduğunu anladım ama artık çok geç. Yaşadığım psikolojik sorunlardan dolayı okulumu zor bitirdim. Üniversite sadece bir hayaldi benim için. Çalışmaya başladım. Bir süre çalıştım. Özgüvenim yerine geldi. Hayatı görmeye başladım. Sonra dedim ki, ben okuyacağım. ve sınavlara girip üniversiteyi kazandım. Sonra okulu bıraktım. Sonra baktım olmuyor yine devam ettim. Şimdi 23 yaşındayım ve 1. sınıfım hala. Ve o kadar çok düştüm ki bu hayatta, tehditler, darplar, şantajlar... Ailemin öğrenmesinden korktum hep. Ama bak... Ben artık ayaktayım. Çok şükür öyleyim. Ve babam arkamda. Hiçbir şey için geç değil. Taşlar bir bir oturur yerine. Sen yeter ki iste.

23 yaşındayım. 15 yaşıma kadar babam bizimle hiç ilgilenmezdi. Cebimde param da yoktu, dostum da. 16 Yaşıma kadar hep şiddet gördüm ailemden. Sonra birden her şey değişti. Üzerime düşmeye başladılar. Beni sevdiklerini hissettirmeye çalıştılar. Ama ben onlarsız olmaya o kadar alışmıştım ki sürekli nefret kustum. Ve bu nefretimin ve asiliğimin sonucunda hayatımı mahvdecek bir karar alıp uyguladım. Bekaretimi başkasını seven ve benim de hiç sevmediğim bir adama verdim. Bunu yaptım çünkü umurumda bile değildi. Sonrasında ne kadar önemli olduğunu anladım ama artık çok geç. Yaşadığım psikolojik sorunlardan dolayı okulumu zor bitirdim. Üniversite sadece bir hayaldi benim için. Çalışmaya başladım. Bir süre çalıştım. Özgüvenim yerine geldi. Hayatı görmeye başladım. Sonra dedim ki, ben okuyacağım. ve sınavlara girip üniversiteyi kazandım. Sonra okulu bıraktım. Sonra baktım olmuyor yine devam ettim. Şimdi 23 yaşındayım ve 1. sınıfım hala. Ve o kadar çok düştüm ki bu hayatta, tehditler, darplar, şantajlar... Ailemin öğrenmesinden korktum hep. Ama bak... Ben artık ayaktayım. Çok şükür öyleyim. Ve babam arkamda. Hiçbir şey için geç değil. Taşlar bir bir oturur yerine. Sen yeter ki iste.
Ayy ne muhteşem bi yazı sağ ol tatlım😙💜🙏 ne okuyorsun

Çok umutsuz ve mutsuzum. Hayatımda hiç bir şeyi tam başaramadım. Lisede çok başarılı bir öğrenciyken babam battı gidemedim üniversiteye. Bir markete girdim. Çalışıyorum o zamandan beri. Üniversiteyi açıktan okudum. Şu an aklımda kpssye hazırlanmak var gene yapamam diyorum. Siz neleri başardınız mesela. 😔😔😔nasıl geçecek bu umutsuz mutsuz halim peki....
Sigarayı bıraktım
96 kilodan 59 kiloya indim
4 kere maraton koştum
Sayısını unutacak kadar ultramaraton koştum
Kendi işimi kurdum vs.... vs
Ben başarmanın yeterince inanmaktan geçtiğini düşünüyorum.

Maşallah size

1.Ani bi kararla üniversiteyi terk ettim. Asla bidaha geri dönemem demiştim.2 üniversite bitirdim.
2.iş hayatında yapamam dedim. Kendi işimde 10.yılım
3.Ehliyet alamam araba kullanamam dedim.ilk sınavda ehliyeti kaptım.
4.Birikim yapamam dedim. Çok şükür iyi bi birikimim var.
Kendinize duvar örmeyin.Bazı şeyler insanın kendi elinde.
Kendi işiniz ne üzerine merak ettim sorabilirmiym

Bir tavsiye uzerine "..." isimli bir kitap aldim. Bir arkadasimin arkadasiymis kitabi yazan anne.
cok hosuma gitti. Hikayeyi anlatan cocuk 3,5 yasinda ... adinda bir kiz. Annesi kaleme almis. Hikayeyi Legolarla anlatip fotograf cekmisler. cok yaratici geldi. Oglumda cok begendi, 4-5 kere okuduk ust uste :)
su adresten kitaba ulasabilirsiniz. Kitabin fiati da uygun, 15 TL ye aldim.

instagram ve dolap adresi ....

[URL unfurl=

Son düzenleyen: Moderatör:
sıkıntı burda zaten :)

hayatımda hiçbir şeye imkansız demedim ki gözüme imkanlı geldiler o yola koyuldum öyle başardım

bakış açınızı değiştirin dünyanız değişsin.

Tembel vasat bi öğrenciydim. Hiç bir öğretmen okur demezdi. Hep senden adam olmaz dediler. 2.üniversitemi bitirmek üzereyim :)

Back