- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.253
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Amin çok saol cnm :)Bizim dis donemi agrisiz gecti.migrene diyecek bi sozum yok zaten.allah acil sifalar versin size.migren cok zor bi hastalik
Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.
Amin çok saol cnm :)
Ateşi yok kuzum ama sürekli ısırma istediği var oyuncanı ısırıyo normalde emzik emmez agzına emziği katıp çekiyo ısırkyo emziği . yarın denerim yıne oyle yaparsa. Olmadı Dr götürürüm JEL yazsınKarpuz miniki öp
Dis cıkarırken soguk uygulamak evet rahatlatıyo. Oglum da jel kullanmıştım. Bide ates yapabilir diş cıkarken. Calpol verirsen daha rahat atlatır en azından agrısını alır aklında bulunsun canım
Aglasada gülsede çığlık atıyo canım bu çığlık atma huyu çoktan var ama bugünki farklı canı yanıyo sankı. Emzırıyorum inliyo sonra bırakıp çığlık atıp aglıyoAğlamadan mı bagırıyor? Belkı bagırmak hosuna gıtmıstır. Oyun yapıyor gıbı geldi. Diş çıkarıyorsa önlem alın ates dusucu mutlaka bulunsun evınızde. Tansiyonunuza baktınız mı bazen tansıyon da mıgren agrısı gıbı hıssedılıyor.
Agrı kesici verdım yıne aynıydı sadecesadece uyudu agrı kesicinin ustune uyandığında çığlık atmaya devam etti. Dişleri kasınıyo bellıkıOnce cocuk doktoruna gotur belki ağrısı vardır ben öyle yapmıştım doktor bize jel vermişti gunde dört beş defa surmustum
Masallah .takıp edicem durumunu ne ıyı gelirse artık denicem cnm11aylık bebeğime 4aylık olduğundan beri kehribar kolye takıyorum. Her bebekte işe yarıyor mu bilmiyorum sonuçta bünyeyle alakalı ama bizmki maşallahrahat çıkardı dişleri. Bi araştır istersen .
Agrı kesici verdım yıne aynıydı sadecesadece uyudu agrı kesicinin ustune uyandığında çığlık atmaya devam etti. Dişleri kasınıyo bellıkı
Kehribar kolye ne ya?Masallah .takıp edicem durumunu ne ıyı gelirse artık denicem cnm
Simdi netten baktım tespıhe benziyo kuzumKehribar kolye ne ya?
Çok yazan olmuş merak ettim
Çok tesekkur ederim canımMigrenin ne demek olduğunu bilmeyenler lütfen duyar kasmasın
Konu sahibi sabır dilerim ikinizede
Ben ateşten asırı derecede korkuyorum. İnşallah benım bebegmdede ates çikmazBen fazla kizimda agrisini anlamadım ama doktor randevusu vardı o ara doktor dişleri çıkmaya başlamış ağrı da yapar diyip yazmıştı rahatlatır dedi çok şükür fazla ateşte yaşamadım ama her bünye farklı tabi
Kehribar kolye ne ya?
Çok yazan olmuş merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?