İmdaaaaaattttttttt

6.buçuk aylık bebegım butun gun boyunca çığlık atıp durdu .Sanırım dişleri kaşınıyor. Elindeki oyıncagı ısırıyor .Migrenim var görültüye tahammülüm yok .Napabılırim lütfen yardım edin .Bebeğiniz diş döneminde napıyodunuz ? Bebegım nasıl sakınlesır. Güldüğünde bıle çığlık atıyor. Sesi taaa nerelere gidiyo .
Bikaç gün süren bi süreç sadece sabırlı olun.

6.buçuk aylık bebegım butun gun boyunca çığlık atıp durdu .Sanırım dişleri kaşınıyor. Elindeki oyıncagı ısırıyor .Migrenim var görültüye tahammülüm yok .Napabılırim lütfen yardım edin .Bebeğiniz diş döneminde napıyodunuz ? Bebegım nasıl sakınlesır. Güldüğünde bıle çığlık atıyor. Sesi taaa nerelere gidiyo .
Kehribar tasi kolyesi iyi geliyo ben oglumda kullaniyorum birde dis jeli

Aglasada gülsede çığlık atıyo canım bu çığlık atma huyu çoktan var ama bugünki farklı canı yanıyo sankı. Emzırıyorum inliyo sonra bırakıp çığlık atıp aglıyo
Ağrısı var demek ki. Çok üzüldüm bebişe de size de. Diş kaşıma aparatları var mı belkı rahatlatır. Bir de sanki diş çıkaran bebekler için jel vardı. Onu deneyebilirsiniz ağrı, kaşıntı gıbı seylere faydası var dıye biliyorum.

Ağrısı var demek ki. Çok üzüldüm bebişe de size de. Diş kaşıma aparatları var mı belkı rahatlatır. Bir de sanki diş çıkaran bebekler için jel vardı. Onu deneyebilirsiniz ağrı, kaşıntı gıbı seylere faydası var dıye biliyorum.

JEL varda suan yenisi alıcam canım cesaret edemiyorum ilaç konusunda .Ikı ay olmustur o bendeki JEL

Kehribar kolye + yeşil soğan veya havuç ,salatalık

Faydasını gördüm

Allah yardımcınız olsun,zor bir durum,bebek için tetagil ilaç var onu vermişti dr.umuz hem daha kolay diş çıkarmasına yardımcı oluyor hemde kaşıntısını alıyormuş,ben memnun kaldım çocuk onu kullandıktan sonra biraz sakinleşiyor ama sıkıntılı bir süreç çokda fazla bi beklentiniz olmasın.arkadaşımın dr.u taze soğan vermesini söylemişti ama benim bebeğim hiç sevmedi.migren için buz,bol oksijen,düzenli omega3 almak,alına mentollü kremler sürmek iyi geliyor.ayrıca beslenmenize de dikkat etmeniz lazım,şeker,muz tetikler ağrıyı mesela.hangi yemekleri yediğiniz zaman başınız ağrıyor bunları bilmeniz lazım.adet döneminde yada öncesinde de ağrı oluyor.inşaAllah işinize yarar bu bilgiler

Bizim doktorumuz hurma önermişti. Meyve süzgeçleri var içine koyup veré bilirsiniz. Ya da cekirdeğin çıkarıp direk eline verin. Sizin için de 4 saat arayla parasetamol kullanabilirsiniz rahatlatır en azından mutlaka bir nörolog görsün emzirirken de kullanılacak ilaçlar var geçmiş olsun

2 yasından önce bebeklere bitki cayları verilir... 1 çay kasıgı kadar o da.. Siz nasıl bu kadar eminsiniz verılmedıgınden. Cocuk doktorunuz vermeyin dedıgı ıcın sanırım..
Normalde 12 yaşına kadar çocuklara bitki çayı önerilmez. 2 yaşından önce hiç verilmez. Hele 6 aydan once olumcul bile olabilir. Elbette bazı durumlarda doktor önerebilir. Siz verileceğinden bu kadar eminseniz sanırım internetteki sitelerden falan referans alıyorsunuz. Ama bence genele açık yerlerde yazmayın. Birinin çocuğuna bir şey olur vebal altında kalırsınız.

Biziki yeni doğandi gaz için bir yağ karışımı verdi doktor. Gün de 3-4 damla verecekmişiz. İçinde rezene anason bilmem ne bir suru bitki yağı vardı. Açıkçası faydasını görmedim.
Zaten genelde bir faydası olmuyor. O gazın belli bir süresi var. Eğer bebekte bağırsak problemi yoksa zaten iki aya kalmadan bitiyor. O süre içinde anne yararlı zararlı bilmeden her tavsiye edileni deniyor. Tam sancıların bitme dönemine denk geleni de iae yaradı sanıp diğer yeni annelere tavsiye ediyor.

6 ay ustundeki bebeklere ihlamur soguk alginligi durumunda verebilursin dedi doktorumyz internettende arastirabilursiniz
Güzel arkadaşım internette yeni doğan bebeğe anason verilir de yazıyor. Lütfen inanmayın. Özellikle ıhlamur son derece alerjendir. Yetişkinde bile reaksiyona neden olabilir. Uzmanlık alanı nedir çocuk doktorunuzun bilmiyorum ama yanlış.

canım biz bebeklerın dişleri şiştiği zaman hakiki zeytınyağı süreriz biraz o diş etlerini uyuşturur acısını alır ,

dermansız derdimiz miğren için yapacak birşey yok ne yazık ki

Bilim adamları kadar, bilim kadınları da araştırma yapıyor ki, biri de kuzenin ta kendisi.
Rakı ve bira ile ne ilgisi var? Bitkiden yapılan ilacı şak diye ver demedim. Çeyrek ölçü bitkinin suyu dedim. Kıyas yapmaya çalıştın ama çuvalladın.
Diğer yandan; herkes tavsiyesini yazıyor, sana mı kaldı uzmanlık alanın bile olmadan, şu yapılmaz diye beni alıntılamak. Muhattabın konu Sahibi, ona yaz. Böylelikle beni aradan çıkarıp aydınlatmış olmuyorsun, rahatsız ediyorsun.
Aplacığım.
Çocuğun var mı bilmiyorum ama belki sana da faydam olur diye düşündüm arkadaşım. En azından belki başka insanları yanlış yönlendirme engel olurum diye düşündüm. Sen yazmadın mi ilaçların da özü bitki diye. Bak rakının da özü bitki ama aman bitkidir zarar vermez diye düşünmüyoruz. Neyse seviye şu an zaten yerlerde, eksiye düşmeden susayım. Hala öğrenemedim her insanla muhattap olunmayacagini.

Back
X