İmdaaaaaattttttttt

Merhaba. Gecmis olsun ikinizede. Türkiyede satisi yapiliyor mu bilmiyorum ama doktorunuza/ezcaneye "Viburcol" fitili sorun. Homeopatik dir ve bebeklerede verilebilir doktorunuz uygun görürse. Oglum disini cikarirken bi kac gece uykusuz kaldiktan sonra vallaha mucize cözüm oldu bizim icin. Muhakkak bir sorun. Migren ataklariniz kaslardanda kaynaklanabilir. Gecmis olsun

Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.
6 ay ustundeki bebeklere ihlamur soguk alginligi durumunda verebilursin dedi doktorumyz internettende arastirabilursiniz

Sogan agzını yakmazmı ya daha çok küçük
Hayır yakmıyor ve iyi geliyor. Ancak zarı boğazına kaçabilir. O sebeple mutlaka ve mutlaka yanındayken ver eline. Elinde onunla bırakıp bir yere gitme.

Jel kullanmayın. Onun zararlı olduğuna dair İnternete yazılar dolaşıyor.

Cilde temas eden kehribar taşı acı ağrı kesici diye inanılıyor. Zaten diş kolyesi diye satılıyor.

Biz elimizi soğuk suyla yıkayıp agzına veriyorduk soğuk iyi geliyordu. Sulu diş kasıma aparatları var. Onlar buzdolabına çok az bekletip verilebiliyor. Ancak eliyle soğuk bir şey tutmayı sevmedi bizimkisi silikon bir diş kasıma oyuncağı var onunla girç girc kasıyor. Çok kasiyinca sanırım daha çok acıyor biz o yüzden kasıma sına çok izin vermiyoruz

Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.

Biziki yeni doğandi gaz için bir yağ karışımı verdi doktor. Gün de 3-4 damla verecekmişiz. İçinde rezene anason bilmem ne bir suru bitki yağı vardı. Açıkçası faydasını görmedim.

Offf kıyamam ya ateş filan da cikti mi? Doktora danisip bir çay kaşığı calpol verebilirsin ağrı icin bir de doktor tetagil diye bı ilaç vermişti bana ama 6bucuk aylık bebeğe verilir mi hiç bilmiyorum onu da doktora sor

Yeşil soğan / taze sarımsak sap kısmını veriyorum
Meyve filesinin içine soğuk armut/elma/havuç/salatalık(biraz dolapta bekletip) veriyorum
Yoğurt/püre/kaşık mamalarınıda aynı şekilde soğuk yediriyorum
Diş kaşıyıcıları buzlukta 3-4 dk bekletip veriyorum
Hepsi işe yarıyor

Asla vermeyin. Bana da söyleşiler. Doktoruma danıştım. O aydaki bebegin midesi için çok fazlaboldugunu söyledi. Ciddi rahatsızlık veriyormuş mideye. Içi sulu diş kaşıma aparatları var. Onları dondurup verebilirsiniz. Soğuk yoğurt yedirebilirsiniz. Doktorunuza danışarak eczanelerde satılan damak jellerinden kullanabilirsiniz ama bunların hepsi sadece yavrunun acısını bira olsun dindirir. O her şekilde bağıracak.

Ben kullandığımda iyi gekdi ve mide rahatsızlığı olmadi hala da veriyorum ama doğru söylüyorsunuz her bunye aynı değil dr sormadan kullanmamalı jel kullanmama sebebim kimyasal olması ve jeli yutmasi halinde genize zarar vermesi

Migren için komşumuz kulagına pricing yaptırdı biraz faydası olmuş
Dişler için hiçbirşey faydalı olmuyor çıkana kadar çocuk da annede uykusuz huysuz oluyor malesef

Anne degilim onla ilgili ders vermeyi dusunmuyorum.
Ama keşke bazı insanlar bilip bilmeden her şeye atlamasa da herkes sorusunun muhattabı ile konuşsa.

Dişler için bitkisel jeller var.
Bir de sulu diş kasayıcılar var ya.
Onları dolapta soğutup veriyorlar çocuğa, daha iyi geliyormuş soguk.
Mesela eline temiz sargı bezi sarıp, cocugun dis yerlerinin ustune bastirinca biraz sakinlesiyor sızısı duruyor.
Genel olarak çok ağlıyorsa bir doktora götürebilirsiniz.

Kehribar kolyesi instagramda falan çok satılıyor dis için yazıyor. Kullanan tanidigim var ama ise yarıyor mu bilmiyorum.

Migrene de zaten ses kadar ışık da iyi değil biliyorsunuzdur, ışıkları azaltın belki bebis de gece moduna girer :)
Allah kolaylık versin
Uykusu geldı zatn cnm gözlerini ovusturuyo uyutucm şimdi sıpsıpamı .Yogurta işe yaradı sanırım sustı bnmkı. Şimdi uykusu geldigi için mizmizlnıyo sadece :)

Bizim dis donemi agrisiz gecti.migrene diyecek bi sozum yok zaten.allah acil sifalar versin size.migren cok zor bi hastalik

Back
X