- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
eline soğan ver diyenler?
Bir sürahi vermeyecek zaten.
Benim kuzenlerim bitki çatı içti bebekliklerine, sorun olmadı.
Alerjik reaksiyonsa bilemem.
Kullandığı ilaçlar da bitkilerden yapılıyor.
Ne zararı olacak? Afyon değil ki
Doktorum Türkiye’nin en iyi çocuk doktorlarından, profesör. Eminim o daha iyi biliyordur. Ki zaten alerjik bir durum da olmadı.Ihlamur en alerjen bitki çaylarından biridir. Yetişkinlerde bile reaksiyona neden olabilir. Bence doktorunuzu değiştirin.
Normalde 12 yaşına kadar çocuklara bitki çayı önerilmez. 2 yaşından önce hiç verilmez. Hele 6 aydan once olumcul bile olabilir. Elbette bazı durumlarda doktor önerebilir. Siz verileceğinden bu kadar eminseniz sanırım internetteki sitelerden falan referans alıyorsunuz. Ama bence genele açık yerlerde yazmayın. Birinin çocuğuna bir şey olur vebal altında kalırsınız.
Doktorum Türkiye’nin en iyi çocuk doktorlarından, profesör. Eminim o daha iyi biliyordur. Ki zaten alerjik bir durum da olmadı.
Diş jelleri ise yarıyor. Bi arkadaşım da karanfil yağı sürüyordu ama ben denemedim o faydasını görmüş. Daha doğal bi şey isterseniz sebze meyve fileleri var ya hani bebekler için. Ona buzdolabından çıkmış 1 dilim elma koyun soğuk kompres niyetine.o da çok rahatlatıyor6.buçuk aylık bebegım butun gun boyunca çığlık atıp durdu .Sanırım dişleri kaşınıyor. Elindeki oyıncagı ısırıyor .Migrenim var görültüye tahammülüm yok .Napabılırim lütfen yardım edin .Bebeğiniz diş döneminde napıyodunuz ? Bebegım nasıl sakınlesır. Güldüğünde bıle çığlık atıyor. Sesi taaa nerelere gidiyo .
Ayy benimde migrenim var atak gelince valla kimseyi görmüyo gözüm allah yardımcınız olsun migreni olmayan kötü yorum yapmasın lütfen damdan düşenin halini damdan düşen anlarÇoçuk için napabılırıö nasıl sakınlestırıcm. Kndım içinde tabı .basımin agrısı gözüme vuruyo
Allah yardımcınız olsun,zor bir durum,bebek için tetagil ilaç var onu vermişti dr.umuz hem daha kolay diş çıkarmasına yardımcı oluyor hemde kaşıntısını alıyormuş,ben memnun kaldım çocuk onu kullandıktan sonra biraz sakinleşiyor ama sıkıntılı bir süreç çokda fazla bi beklentiniz olmasın.arkadaşımın dr.u taze soğan vermesini söylemişti ama benim bebeğim hiç sevmedi.migren için buz,bol oksijen,düzenli omega3 almak,alına mentollü kremler sürmek iyi geliyor.ayrıca beslenmenize de dikkat etmeniz lazım,şeker,muz tetikler ağrıyı mesela.hangi yemekleri yediğiniz zaman başınız ağrıyor bunları bilmeniz lazım.adet döneminde yada öncesinde de ağrı oluyor.inşaAllah işinize yarar bu bilgiler
Şuan bebegım ıyı canım. Dun evimizde baya kalabalıktı. Biz sessızlıge alısmısızya belkı oyüzden gun boyu huysuzdu. Ama dişide kasınıyo o çoktan varda demekki ev kalabalık olunca bebegim çıldırdı :)canım biz bebeklerın dişleri şiştiği zaman hakiki zeytınyağı süreriz biraz o diş etlerini uyuşturur acısını alır ,
dermansız derdimiz miğren için yapacak birşey yok ne yazık ki
Aynen kuzum ya Allah sanada şifa versınAyy benimde migrenim var atak gelince valla kimseyi görmüyo gözüm allah yardımcınız olsun migreni olmayan kötü yorum yapmasın lütfen damdan düşenin halini damdan düşen anlar
Yani. Demli çay değil ki kastım zaten bardak bardak.Bende içtim ıhlamur ve kardeşim de içti üstelik o zamanlar 6 aylıktı her akşam veriyordu annem.
Cok haklısınız.. Bızde bılmeden oglumuza papatya cayı veriyorduk.. Meger alerjisi varmış..Normalde 12 yaşına kadar çocuklara bitki çayı önerilmez. 2 yaşından önce hiç verilmez. Hele 6 aydan once olumcul bile olabilir. Elbette bazı durumlarda doktor önerebilir. Siz verileceğinden bu kadar eminseniz sanırım internetteki sitelerden falan referans alıyorsunuz. Ama bence genele açık yerlerde yazmayın. Birinin çocuğuna bir şey olur vebal altında kalırsınız.
Ihlamur yüzünden anaflaktik şoka giren bebek görmüş biri olarak hala tavsiye etmiyorum. Bu arada alerji değişik bir olaydır. Şu ana kadar olmaması olmayacağı anlamına gelmez. Sizde olmaması başkasında olmayacağı anlamına da gelmez. Bebeklerde alerji testi yapılamadığını da hesaba katarsak bence siz yine de dikkatli olun. Evlattır, başka şeye benzemez.Doktorum Türkiye’nin en iyi çocuk doktorlarından, profesör. Eminim o daha iyi biliyordur. Ki zaten alerjik bir durum da olmadı.
Ya masallah Allah bağışlasın:) emzik çekmiyo sadece ısırıyo .Bugun çok sukur sakindi bebegım .Yıne huysuzlanırsa denerim. :)Oyy yirim onu ❤ benim oğlumda aylardır öyle geziyor :))
Ek gıda alıyorsa aşırı olmayacak şekilde serin yoğurt iyi geliyor diş kaşıyıcı oyuncakları buz dolabı/difrizde biraz bekletip verebilirsin eline oda iyi geliyor yada havuç bütün şekilde dolapta bekletip ver damağının ateşini alıyor
Emzik tutuyorsa uyutmadan önce de emziği buzlu suyun içinde beklet onu ver soğuk oda iyi geliyor damaklarına sabret annesi daha uzuun yolun var biz 11 aylık olduk 8.diş çıkıyor :))
Tabiki siz görmüşsünüz anlıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Oğlum az daha büyüsün alerji testi de yaptıracağım inşallah. İçim ferahlasın. Bebeklerde de yapan yerler var.Ihlamur yüzünden anaflaktik şoka giren bebek görmüş biri olarak hala tavsiye etmiyorum. Bu arada alerji değişik bir olaydır. Şu ana kadar olmaması olmayacağı anlamına gelmez. Sizde olmaması başkasında olmayacağı anlamına da gelmez. Bebeklerde alerji testi yapılamadığını da hesaba katarsak bence siz yine de dikkatli olun. Evlattır, başka şeye benzemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?