- 3 Şubat 2018
- 25.734
- 110.720
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
6 ay ustundeki bebeklere ihlamur soguk alginligi durumunda verebilursin dedi doktorumyz internettende arastirabilursinizKullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.
Hayır yakmıyor ve iyi geliyor. Ancak zarı boğazına kaçabilir. O sebeple mutlaka ve mutlaka yanındayken ver eline. Elinde onunla bırakıp bir yere gitme.Sogan agzını yakmazmı ya daha çok küçük
Yoğurt biraz soğuksa diş etlerindeki yangını dindirmistir belki.Aynen canım .Gece maması da var. Oda rahatlatıyo. Onuda vercem birazdan. Az once yogurt verdım sustu işe yaradımı acaba
Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.
Asla vermeyin. Bana da söyleşiler. Doktoruma danıştım. O aydaki bebegin midesi için çok fazlaboldugunu söyledi. Ciddi rahatsızlık veriyormuş mideye. Içi sulu diş kaşıma aparatları var. Onları dondurup verebilirsiniz. Soğuk yoğurt yedirebilirsiniz. Doktorunuza danışarak eczanelerde satılan damak jellerinden kullanabilirsiniz ama bunların hepsi sadece yavrunun acısını bira olsun dindirir. O her şekilde bağıracak.
Iki yaşından önce bebeklere ıhlamur dahil olmak üzere bitki çayı verilmez.
Ben ek gıdaya geçtiğinde verdiğim 4. Şeydi soğan dış yüzünden yemiyor zaten suyunu yutuyor biraz 6.5 ayda verdimSogan agzını yakmazmı ya daha çok küçük
Uykusu geldı zatn cnm gözlerini ovusturuyo uyutucm şimdi sıpsıpamı .Yogurta işe yaradı sanırım sustı bnmkı. Şimdi uykusu geldigi için mizmizlnıyo sadece :)Anne degilim onla ilgili ders vermeyi dusunmuyorum.
Ama keşke bazı insanlar bilip bilmeden her şeye atlamasa da herkes sorusunun muhattabı ile konuşsa.
Dişler için bitkisel jeller var.
Bir de sulu diş kasayıcılar var ya.
Onları dolapta soğutup veriyorlar çocuğa, daha iyi geliyormuş soguk.
Mesela eline temiz sargı bezi sarıp, cocugun dis yerlerinin ustune bastirinca biraz sakinlesiyor sızısı duruyor.
Genel olarak çok ağlıyorsa bir doktora götürebilirsiniz.
Kehribar kolyesi instagramda falan çok satılıyor dis için yazıyor. Kullanan tanidigim var ama ise yarıyor mu bilmiyorum.
Migrene de zaten ses kadar ışık da iyi değil biliyorsunuzdur, ışıkları azaltın belki bebis de gece moduna girer :)
Allah kolaylık versin
Aynn olabılır .uyku saati geçti bile normalde 22 kadar uyumus oluyo. Şuan gozlsrı kapandı sıpamın :)Yoğurt da uyku getirir ya, olabilir.
Ya da uyuma zamanı yaklaştı.
Benim verdiğim tavsiye kızan bir abla var, susacağım o yüzden.
Sabredıcm cnm napim .Sabahtan beri hiç durnadı. Napıcamı sasırfım kaldım .Migren için komşumuz kulagına pricing yaptırdı biraz faydası olmuş
Dişler için hiçbirşey faydalı olmuyor çıkana kadar çocuk da annede uykusuz huysuz oluyor malesef
Ne ara 6 aylık oldu yaAynn olabılır .uyku saati geçti bile normalde 22 kadar uyumus oluyo. Şuan gozlsrı kapandı sıpamın :)
Yarında onu denerm. Şimdi uyudu :)Temiz bi bezi soğuk suyla ıslatıp eline verebilirsin ısırarak rahatlar.
Aynen geçiyor ben denedimYesıl sogan acisini alir der eskiler ama bilemiyorum.
Ya masallah hafızan cok ıyı. Hatırlatmasan hatırlamazdıö valla :) aynn ya 7 aylık oluck nerdeyse az kaldı .Zamn işte su gıbı akıyoNe ara 6 aylık oldu ya
Balık yediğin gece süt istemişti canın, konu açmıştın hamileyken.
Acımasız zaman, çok hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?