- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.250
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aman anne olanlar mikemmelliginden ödün vermesin. Ne munasebet migren falan.Yazık, çocuk için mi ne yapabilirsin yoksa sırf gürültü çıkarmasın diye mi?
Çoçuk için napabılırıö nasıl sakınlestırıcm. Kndım içinde tabı .basımin agrısı gözüme vuruyoYazık, çocuk için mi ne yapabilirsin yoksa sırf gürültü çıkarmasın diye mi?
Hiç.Aman anne olanlar mikemmelliginden ödün vermesin. Ne munasebet migren falan.
Amin canım saolIkinizede sabır diliyorum :)
+1Hiç.
Yer arıyorlar çocuk üzerinden duyar kasıp, prim yapmaya
Nerde vardırkı kehribar kolyesi .Hiç takıyla alakam yoktur. Sakinlesmk içinmiGetirin ben bakıyım ya gözümde canlandı bi an çok tatlıdır eminimkehribar kolyesini araştır bi canım
Sogan agzını yakmazmı ya daha çok küçükYeşil soğanı eline verdim suyunu çıkara çıkara ısırdı geçti kaşıntısı deneyin mutlaka
Bndede JEL var ama iki ay olmustr oyüzden kullanmaya çekınıyoruöBiz doktor tavsiyesiyle jel kullandik eczaneden alabilirsin,bitkisel. Bilmiyorum adini paylasabiliyor muyuz ama eczaci bilir hangisi oldugunu
Asla vermeyin. Bana da söyleşiler. Doktoruma danıştım. O aydaki bebegin midesi için çok fazlaboldugunu söyledi. Ciddi rahatsızlık veriyormuş mideye. Içi sulu diş kaşıma aparatları var. Onları dondurup verebilirsiniz. Soğuk yoğurt yedirebilirsiniz. Doktorunuza danışarak eczanelerde satılan damak jellerinden kullanabilirsiniz ama bunların hepsi sadece yavrunun acısını bira olsun dindirir. O her şekilde bağıracak.Yesıl sogan acisini alir der eskiler ama bilemiyorum.
Off yokki suan evde .Dag basında yasıyoz resmen hersey cok uzagımızda anca yarınPapatya çayı içirebilirsin çeyrek çay bardağı kadar
Asla vermeyin. Bana da söyleşiler. Doktoruma danıştım. O aydaki bebegin midesi için çok fazlaboldugunu söyledi. Ciddi rahatsızlık veriyormuş mideye. Içi sulu diş kaşıma aparatları var. Onları dondurup verebilirsiniz. Soğuk yoğurt yedirebilirsiniz. Doktorunuza danışarak eczanelerde satılan damak jellerinden kullanabilirsiniz ama bunların hepsi sadece yavrunun acısını bira olsun dindirir. O her şekilde bağıracak.
Acı acıyi alir diye bi mantik var ama dedigim gibi bilemiyorum. Bi kac kere vermistik biz de eline ama ilgilenmemisti. Ben hatta ilk normal sogani kastediyorlar sandim.Asla vermeyin. Bana da söyleşiler. Doktoruma danıştım. O aydaki bebegin midesi için çok fazlaboldugunu söyledi. Ciddi rahatsızlık veriyormuş mideye. Içi sulu diş kaşıma aparatları var. Onları dondurup verebilirsiniz. Soğuk yoğurt yedirebilirsiniz. Doktorunuza danışarak eczanelerde satılan damak jellerinden kullanabilirsiniz ama bunların hepsi sadece yavrunun acısını bira olsun dindirir. O her şekilde bağıracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?