- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
E bu akşam idare edeceksin yine.Off yokki suan evde .Dag basında yasıyoz resmen hersey cok uzagımızda anca yarın
Ağzının yanması bir şey değil, emzirirsin geçer. Cocugun midesinde yanma yaparmış. Henüz midesi çiğ soğan için hazır değil. Altı ayda daha yeni ek gıdaya geçiliyor.Acı acıyi alir diye bi mantik var ama dedigim gibi bilemiyorum. Bi kac kere vermistik biz de eline ama ilgilenmemisti. Ben hatta ilk normal sogani kastediyorlar sandim.
Iki yaşından önce bebeklere ıhlamur dahil olmak üzere bitki çayı verilmez.E bu akşam idare edeceksin yine.
Yarına dolanırsın çarşıyı, eczaneyi.
Papatya sakinleştirir, uykuya dalmayı kolaylaştırır.
Ya da parmağınla diş etlerine zeytinyağı sür,
eline soğan ver diyenler?Iki yaşından önce bebeklere ıhlamur dahil olmak üzere bitki çayı verilmez.
Aynen canım .Gece maması da var. Oda rahatlatıyo. Onuda vercem birazdan. Az once yogurt verdım sustu işe yaradımı acabaE bu akşam idare edeceksin yine.
Yarına dolanırsın çarşıyı, eczaneyi.
Papatya sakinleştirir, uykuya dalmayı kolaylaştırır.
Ya da parmağınla diş etlerine zeytinyağı sür,
Anne degilim onla ilgili ders vermeyi dusunmuyorum.Aman anne olanlar mikemmelliginden ödün vermesin. Ne munasebet migren falan.
Dişler için bitkisel jeller var.Çoçuk için napabılırıö nasıl sakınlestırıcm. Kndım içinde tabı .basımin agrısı gözüme vuruyo
Yoğurt da uyku getirir ya, olabilir.Aynen canım .Gece maması da var. Oda rahatlatıyo. Onuda vercem birazdan. Az once yogurt verdım sustu işe yaradımı acaba
Kıyamam ya annesi ben dişliğini buzluğa koyuyordum iyice sogutuyordum buz olmayacak ama. Kızımın eline verirdim az birşey de jel sürüyordum çok rahatliyordu. Emziriyor musun eğer emzirmiyorsan arveles ve avmigran kullanabilirsin ben de çok işe yariyordu. Eğer emziriyorsan 1 2 saat annen esin ilgilense sen de karanlık bir odada dinlensen en azından hafifler. Geçmiş olsun ikinize de.6.buçuk aylık bebegım butun gun boyunca çığlık atıp durdu .Sanırım dişleri kaşınıyor. Elindeki oyıncagı ısırıyor .Migrenim var görültüye tahammülüm yok .Napabılırim lütfen yardım edin .Bebeğiniz diş döneminde napıyodunuz ? Bebegım nasıl sakınlesır. Güldüğünde bıle çığlık atıyor. Sesi taaa nerelere gidiyo .
Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.eline soğan ver diyenler?
Bir sürahi vermeyecek zaten.
Benim kuzenlerim bitki çatı içti bebekliklerine, sorun olmadı.
Alerjik reaksiyonsa bilemem.
Kullandığı ilaçlar da bitkilerden yapılıyor.
Ne zararı olacak? Afyon değil ki
Valla canım kaç kere tomografıye grdım .Migren demişti Dr .Ensonkı doktorda beyin omurilik sıvı kaçagımdan şüpelenmıstı. Tomografi çektim sanırım 1 ay sonra tahlılım çikiyodu. Tahlili almaya gitmedim oyle kaldım. Ağrıdı zaman agiiri kesici kullanaıyorumBebişin dişleri için damağa sürülen jellerden tavsiye ederim çok iyi geliyor.
Migren içinse nane yağı ile masaj yapabilirsiniz, ersağın yeşil ambalajda masaj kremi var ben bazen onunla iyice masaj yapıp uyumaya çalışıyorum iyi geliyor ama şu an sizin keyfi uyuyacak durumunuz yoktur
Nörolojik muayeneden geçtiniz mi acaba? Geçmediyseniz muhakkak geçin, nörolog bir ilaç yazacak ağrı başlamadan alırsanız kesinlikle çok başarılı. Tabi emziriyorsanız bu şıkkı da eliyoruz... arada koyu bir türk kahvesi yapıp içine yarım limon sıkıp içiyorum iyi geldiği oluyor bunu deneyebilirsiniz
Ben özel migren ilacı kullanıyorum, o da iyi gelmezse acile gidip migren atağı diyorum ağrı kesici iğne yapıyorlar. Ağrıyacağı zaman sinyal verir atak gelmeden çaresine bakmaya çalışın, atak başladıktan sonra rahatlamak çok zor oluyor
Annem burda arada alıyolar onlardada ağlıyo .Denicem çok teşekürler. Ve evet emzırıyotumKıyamam ya annesi ben dişliğini buzluğa koyuyordum iyice sogutuyordum buz olmayacak ama. Kızımın eline verirdim az birşey de jel sürüyordum çok rahatliyordu. Emziriyor musun eğer emzirmiyorsan arveles ve avmigran kullanabilirsin ben de çok işe yariyordu. Eğer emziriyorsan 1 2 saat annen esin ilgilense sen de karanlık bir odada dinlensen en azından hafifler. Geçmiş olsun ikinize de.
Tarihine bakin. Bendeki D harfiyle basliyor 12 ay yaziyor uzerinde.Bndede JEL var ama iki ay olmustr oyüzden kullanmaya çekınıyoruö
En iyisi yarın Dr gidip yenı JEL alım evde var ama ıkı ay oluyodr oyüzden onu kyllnmk ıstemıyormDiş kaşıma oyuncakları vardı içi su dolu onu buzdolabında bekletip verin eline soğuk iyi geliyor
Diş jelleri vardı ama çok faydası olmuhor da deneyin yine
Önüne oyuncakları yığın
Çok da bişey yapılamıyor maalesef
2 ayda jelin tarihi geçmez en az 12 aylıktır üzerinde de yazar.En iyisi yarın Dr gidip yenı JEL alım evde var ama ıkı ay oluyodr oyüzden onu kyllnmk ıstemıyorm
Bilim adamları kadar, bilim kadınları da araştırma yapıyor ki, biri de kuzenin ta kendisi.Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.
Canım açık değilse için rahat olsun eğer açtıysan buz dolabında duruyorsa kullanabilirsin ben hep dolapta sakladım soğuk soğuk sürüyordum jeli çok etkili. Olmadı ilaç şirketinin müşteri hizmetlerini ara onlar sana detaylı bilgi verirler kullan ya da kullanma diye.En iyisi yarın Dr gidip yenı JEL alım evde var ama ıkı ay oluyodr oyüzden onu kyllnmk ıstemıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?