İmdaaaaaattttttttt

Off yokki suan evde .Dag basında yasıyoz resmen hersey cok uzagımızda anca yarın
E bu akşam idare edeceksin yine.
Yarına dolanırsın çarşıyı, eczaneyi.
Papatya sakinleştirir, uykuya dalmayı kolaylaştırır.
Ya da parmağınla diş etlerine zeytinyağı sür,

Acı acıyi alir diye bi mantik var ama dedigim gibi bilemiyorum. Bi kac kere vermistik biz de eline ama ilgilenmemisti. Ben hatta ilk normal sogani kastediyorlar sandim.
Ağzının yanması bir şey değil, emzirirsin geçer. Cocugun midesinde yanma yaparmış. Henüz midesi çiğ soğan için hazır değil. Altı ayda daha yeni ek gıdaya geçiliyor.

Iki yaşından önce bebeklere ıhlamur dahil olmak üzere bitki çayı verilmez.
eline soğan ver diyenler?
Bir sürahi vermeyecek zaten.
Benim kuzenlerim bitki çatı içti bebekliklerine, sorun olmadı.
Alerjik reaksiyonsa bilemem.
Kullandığı ilaçlar da bitkilerden yapılıyor.
Ne zararı olacak? Afyon değil ki

Bebişin dişleri için damağa sürülen jellerden tavsiye ederim çok iyi geliyor.
Migren içinse nane yağı ile masaj yapabilirsiniz, ersağın yeşil ambalajda masaj kremi var ben bazen onunla iyice masaj yapıp uyumaya çalışıyorum iyi geliyor ama şu an sizin keyfi uyuyacak durumunuz yoktur

Nörolojik muayeneden geçtiniz mi acaba? Geçmediyseniz muhakkak geçin, nörolog bir ilaç yazacak ağrı başlamadan alırsanız kesinlikle çok başarılı. Tabi emziriyorsanız bu şıkkı da eliyoruz... arada koyu bir türk kahvesi yapıp içine yarım limon sıkıp içiyorum iyi geldiği oluyor bunu deneyebilirsiniz

Ben özel migren ilacı kullanıyorum, o da iyi gelmezse acile gidip migren atağı diyorum ağrı kesici iğne yapıyorlar. Ağrıyacağı zaman sinyal verir atak gelmeden çaresine bakmaya çalışın, atak başladıktan sonra rahatlamak çok zor oluyor

Diş kaşıma oyuncakları vardı içi su dolu onu buzdolabında bekletip verin eline soğuk iyi geliyor
Diş jelleri vardı ama çok faydası olmuhor da deneyin yine
Önüne oyuncakları yığın
Çok da bişey yapılamıyor maalesef

E bu akşam idare edeceksin yine.
Yarına dolanırsın çarşıyı, eczaneyi.
Papatya sakinleştirir, uykuya dalmayı kolaylaştırır.
Ya da parmağınla diş etlerine zeytinyağı sür,
Aynen canım .Gece maması da var. Oda rahatlatıyo. Onuda vercem birazdan. Az once yogurt verdım sustu işe yaradımı acaba

Aman anne olanlar mikemmelliginden ödün vermesin. Ne munasebet migren falan.
Anne degilim onla ilgili ders vermeyi dusunmuyorum.
Ama keşke bazı insanlar bilip bilmeden her şeye atlamasa da herkes sorusunun muhattabı ile konuşsa.

Çoçuk için napabılırıö nasıl sakınlestırıcm. Kndım içinde tabı .basımin agrısı gözüme vuruyo
Dişler için bitkisel jeller var.
Bir de sulu diş kasayıcılar var ya.
Onları dolapta soğutup veriyorlar çocuğa, daha iyi geliyormuş soguk.
Mesela eline temiz sargı bezi sarıp, cocugun dis yerlerinin ustune bastirinca biraz sakinlesiyor sızısı duruyor.
Genel olarak çok ağlıyorsa bir doktora götürebilirsiniz.

Kehribar kolyesi instagramda falan çok satılıyor dis için yazıyor. Kullanan tanidigim var ama ise yarıyor mu bilmiyorum.

Migrene de zaten ses kadar ışık da iyi değil biliyorsunuzdur, ışıkları azaltın belki bebis de gece moduna girer :)
Allah kolaylık versin

Kıyamam ya annesi ben dişliğini buzluğa koyuyordum iyice sogutuyordum buz olmayacak ama. Kızımın eline verirdim az birşey de jel sürüyordum çok rahatliyordu. Emziriyor musun eğer emzirmiyorsan arveles ve avmigran kullanabilirsin ben de çok işe yariyordu. Eğer emziriyorsan 1 2 saat annen esin ilgilense sen de karanlık bir odada dinlensen en azından hafifler. Geçmiş olsun ikinize de.

Kullanılan ilaçları bilim adamları, bu işin uzmanları binlerce deney yaparak hazırlıyor ki doktora sorulmadan ilaç kullanılmaz. Sizin kuzenlerinize sorun çıkarmaması başkalarına da çıkarmaz anlamına gelmiyor. Bitki çayları bebeklere verilmez. Tehlikelidir. Ihlamur, anason, rezene hiç biri verilmez. Rakı, bira da bitkiden yapılıyor onları da verelim mi.

Valla canım kaç kere tomografıye grdım .Migren demişti Dr .Ensonkı doktorda beyin omurilik sıvı kaçagımdan şüpelenmıstı. Tomografi çektim sanırım 1 ay sonra tahlılım çikiyodu. Tahlili almaya gitmedim oyle kaldım. Ağrıdı zaman agiiri kesici kullanaıyorum

Annem burda arada alıyolar onlardada ağlıyo .Denicem çok teşekürler. Ve evet emzırıyotum

En iyisi yarın Dr gidip yenı JEL alım evde var ama ıkı ay oluyodr oyüzden onu kyllnmk ıstemıyorm

Bilim adamları kadar, bilim kadınları da araştırma yapıyor ki, biri de kuzenin ta kendisi.
Rakı ve bira ile ne ilgisi var? Bitkiden yapılan ilacı şak diye ver demedim. Çeyrek ölçü bitkinin suyu dedim. Kıyas yapmaya çalıştın ama çuvalladın.
Diğer yandan; herkes tavsiyesini yazıyor, sana mı kaldı uzmanlık alanın bile olmadan, şu yapılmaz diye beni alıntılamak. Muhattabın konu Sahibi, ona yaz. Böylelikle beni aradan çıkarıp aydınlatmış olmuyorsun, rahatsız ediyorsun.
Aplacığım.

Emziğini buzlukda değilde buzdolabı kısmında biraz soğutursanız oda olmadı normal diş kaşıyıcısını belki biraz rahatlatır .

En iyisi yarın Dr gidip yenı JEL alım evde var ama ıkı ay oluyodr oyüzden onu kyllnmk ıstemıyorm
Canım açık değilse için rahat olsun eğer açtıysan buz dolabında duruyorsa kullanabilirsin ben hep dolapta sakladım soğuk soğuk sürüyordum jeli çok etkili. Olmadı ilaç şirketinin müşteri hizmetlerini ara onlar sana detaylı bilgi verirler kullan ya da kullanma diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…