- 14 Kasım 2015
- 1.425
- 2.506
- 133
- Konu Sahibi Merhabanenbeyxa
Meslek lisesi gibi degil cunku kuran siyer gibi ezber derslerii cok haliyle matematik edebiyat falan derken corba oluyor kafalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 yasinda anasinifi ogretmeniyim, namaz kilmiyorum oruc tutarim, basimi da ortmuyorum ortmeyi de dusunmuyorum. Sadece dini öğrenmek icin okula gitmeyi yersiz buluyorum. Tek soyledigim sey bu. Bu okullar olmadan da dini ogrenip yasayabiliriz. Gavur icadi derken de ironi yaptım, yoksa insanlari musluman gavur diye ayirdigimdan degil tabiki.Merak ettim yaşınız, mesleğiniz nedir? Namaz kılıp oruç tutuyor başınızı da örtüyor musunuz? Cidden ben bunları merak ettim.
Bunu tek başına mı düşündün, yoksa, bir tarikatın isteği doğrultusunda mı yazdın?? Atatürk'ün yerden yere vurduğu dersler derken lütfen hayatını bir daha oku (hazmedebilirsen).arapça öğretiliyormuş kuran okuma varmış bi de Atatürk'ün yerden yere vurulduğu dersler varmış bi imam hatipliden öğrenmiştim
Elbette ama kendi alanlarında ek puan avantajı olduğu için onları yazdımAynen.
Ama bu kadar değil. Hem.dini eğitimi alıp hem doktor mühendis vs vs istedikleri alanı secebiliyorlar kı olması gerken de budur.
Hem alim hem doktor ,mimar vs vs..
+100000teknoloji çağındayız gereksiz bir kurum din insanlarından ziyade hemşire mühendis tekniker bunlara ihtiyacı var ülkemizin.
Pek öğrenmemişsiniz demekki, hani biz kitapta noksan bırakmadık" ayetini ikidebir gösterince her şeyi de iyice öğrenmiş, uyguluyorsunuz sandım!25 yasinda anasinifi ogretmeniyim, namaz kilmiyorum oruc tutarim, basimi da ortmuyorum ortmeyi de dusunmuyorum. Sadece dini öğrenmek icin okula gitmeyi yersiz buluyorum. Tek soyledigim sey bu. Bu okullar olmadan da dini ogrenip yasayabiliriz. Gavur icadi derken de ironi yaptım, yoksa insanlari musluman gavur diye ayirdigimdan degil tabiki.
Ek puan olayı öncedendi yani önu kapalıyken başka alanları secemezken. Şimdi her bölüm aynı.Elbette ama kendi alanlarında ek puan avantajı olduğu için onları yazdım
Aslında olması gereken bu degil biz ışte bu yüzden eğitimde çok geri siralardayiz.Aynen.
Ama bu kadar değil. Hem.dini eğitimi alıp hem doktor mühendis vs vs istedikleri alanı secebiliyorlar kı olması gerken de budur.
Hem alim hem doktor ,mimar vs vs..
Hadi o zaman hep beraber hadisleride yalanlayalim. Cunku her sey Kuranda yaziyor. Degil mi? Bu yuzden zaten siz bos konusuyorsunuz biz dolu konusuyoruz. Dini maalesef sizin gibi tek 1 ayet gostererek yorumlamaya calisan insanlar baltaliyor.Eki Görüntüle 2038356
Onlar yalanlara inansinlar bizi de cahil ilan etsinler ellerindeki gavur (!) icadlarıyla :) bosverin.
Her yer imam hatip lisesi olur. hayal artık bazı şeyler milyon tane imam hatip çıkışlı var sağdan sola dönsem yüzlerce görüyorum. ne gerek var hemşireye sonuçta imam hatipli her şeyi halleder en öndelermiş :)teknoloji çağındayız gereksiz bir kurum din insanlarından ziyade hemşire mühendis tekniker bunlara ihtiyacı var ülkemizin.
O zaman bildiğini, konuda soru sorayım.Siz bilmediginiz bir konu hakkinda yorum yapiyorsunuz. Biz bilgilerimizi anlatiyoruz. Burda gereksiz diyen arkadaslara yalan ve sahih olan 2 hadis yazsam, hangisinin gercek oldugunu bulmak icin nereye bakacaklarini bile bilemezler. Bizler bunlari merak eden kesimiz. Haliyle size anlatinca bunlari, konusmanin adi tartisma oluyor.
-Dini bilimlere ek puan verilecekEk puan olayı öncedendi yani önu kapalıyken başka alanları secemezken. Şimdi her bölüm aynı.
Pek öğrenmemişsiniz demekki, hani biz kitapta noksan bırakmadık" ayetini ikidebir gösterince her şeyi de iyice öğrenmiş, uyguluyorsunuz sandım!
Kendinizle çelişmeyin demekki öğrenememişsiniz!
Başka şeyleri eleştirip kurandan örnek verebilirsiniz ama hüküm veremezsiniz, hüküm mercii siz değilsiniz, kimsenin okuluna da karışamazsınız yoksa başkası da kalkar benim sorduğum soruları size sorar, kalırsınız öyle! Benden size tavsiye
Şimdi de ağır ithamlar başladı haBunu tek başına mı düşündün, yoksa, bir tarikatın isteği doğrultusunda mı yazdın?? Atatürk'ün yerden yere vurduğu dersler derken lütfen hayatını bir daha oku (hazmedebilirsen).
Ben im zamanimda oyleydi şimdi hepsi aynı diye biliyorum .Eski yazı mı bu : D-Dini bilimlere ek puan verilecek
Anadolu imam hatip lisesi, imam hatip lisesi, imam hatip lisesi (YDA), çok programlı lisenin imam hatip lisesi programı, anadolu imam hatip lisesi programı, açıköğretim lisesinin imam hatip lisesi programı ve imam hatip okulu mezunları ise Arap dili ve edebiyatı, dini bilimler, ilahiyat, İslam ve din bilimleri, İslam bilimleri, İslam ilimleri bölümlerini seçerlerse puanlarına ek puan verilecek.
Alıntı
Sizin her yil" liselerin basari orani neymis bu sene bakalim" diyecek kadar vaktiniz ve merakiniz oluyorsa siz soyleyin lutfen. Ben bilmiyorum. Bugune kadar da hic ilgimi cekmedi. Cekti mi demisim yoksa yorumlarimda?O zaman bildiğini, konuda soru sorayım.
Şu bildiğiniz 2 hadisle tıp eğitimindeki bulgu, teşhis, tedavi açıklasın
Merak ettim böyle can hıraş savunduğunuz imam hatip lisesinin. Bu yıl üniversitedeki başarı oranı nedir