- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
- Konu Sahibi Merhabanenbeyxa
başarı oranlarına bakmanızı öneririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi basari diyince de konu degistirildi bilmiyorum bakmadim falan.Bana nasıl saldırmışlardı gördünüz mü? Biliyorum ama cahilmiş onu da öğrendim ilk sayfalarda
Eskiyi bilmiyorum ama herkes tek farkı alan dersleri deyip durduğu için merak edip baktım. Anadolu imam hatip liselerinde son iki senede fizik kimya biyoloji ders saati 0 (sıfır). Zaten tüm liselerde haftalık ders saati 40. Alan dersleri de varken fen ve matematik ders saatinin fen lisesiyle aynı olması imkansız gözüküyor. Sizin zamanınızda nasıldı? Haftada kaç saat ders vardı da hem anadolu fen liseleriyle aynı saatte fen bilimleri görüyordunuz hem de alan derslerinizi alabiliyordunuz ?Ben bütün dersleri gördüm. Normal lisede oolmayan mantik, sosyoloji dahil. Sayisaldim. Tüm sayısal dersleri de gördük. Üniversite sınavında matematik ve geometri yi fule yakın yaptim. Kat sayıdan istediğim bölüme giremedim. Ha iki yıllık yüksek puanlı bir bölüme yerleştim ancak istediğim bölüm olmadığı için gitmedim orası ayrı.
Neden insanlarda böyle bir düşünce kalmış bilmiyorum. Siz mantıklı bir insansınız, görüş farklılığına rağmen hoşuma gidiyor yorumlarınız. Biraz araştırma ile bu bilgilere ulasabilirdiniz. Hatta şuan her ilde bir ya da birkaç ihl uygulama lisesi oldu. Yani fen ve Anadolu lisesine denk ders sayıları var ve oraların puanları çok yüksek. Ama tabi bu istekle olacak birşey. Ben isteyerek gittim pişman da olmadım. İlahiyatçı olmak da değildi amacım.
Arapça ders sayısı lisede 2 idi bizde haftada.:)
Ben bütün dersleri gördüm. Normal lisede oolmayan mantik, sosyoloji dahil. Sayisaldim. Tüm sayısal dersleri de gördük. Üniversite sınavında matematik ve geometri yi fule yakın yaptim. Kat sayıdan istediğim bölüme giremedim. Ha iki yıllık yüksek puanlı bir bölüme yerleştim ancak istediğim bölüm olmadığı için gitmedim orası ayrı.
Neden insanlarda böyle bir düşünce kalmış bilmiyorum. Siz mantıklı bir insansınız, görüş farklılığına rağmen hoşuma gidiyor yorumlarınız. Biraz araştırma ile bu bilgilere ulasabilirdiniz. Hatta şuan her ilde bir ya da birkaç ihl uygulama lisesi oldu. Yani fen ve Anadolu lisesine denk ders sayıları var ve oraların puanları çok yüksek. Ama tabi bu istekle olacak birşey. Ben isteyerek gittim pişman da olmadım. İlahiyatçı olmak da değildi amacım.
Arapça ders sayısı 2 idi bizde haftada.:)
Hakaret etmiyorum. Atar yapmak diye bir deyimimiz var da ben mi bilmiyorum? Senli benli samimiyete gelende sizsiniz. Baya mahalle agzi oluyor bunlar.Hakaret etmemeyi öğretememiş derin kitapların
Atar demek sinirl nmek demek. Kim ilk yazdıysa mahalle ağzını ona yakışır bu kelimeHakaret etmiyorum. Atar yapmak diye bir deyimimiz var da ben mi bilmiyorum? Senli benli samimiyete gelende sizsiniz. Baya mahalle agzi oluyor bunlar.
Ne samimiyetim olabilir burda yazmaylaa konu açılmış soru soruyorumAtar demek sinirl nmek demek. Kim ilk yazdıysa mahalle ağzını ona yakışır bu kelime
Siz niye sürekli birilerine gönderme yapar haldesiniz sizi alintiladım ki fikir tartışması yapabilelim diye ama siz geldiniz ortaokul öğrencisi bir çocuğun konusunda laf vurmak öfke kusmak gibi bir sürü şey yapıyorsunuzPuanı yüksek olan liselerin tabiki ygs deki başarısı da yüksek olacak. İHL ye sınavla alınan zamanlardan bahsederdi hocalarımız öyle herkes giremediği liselerdi.Sonra önünü bir tikadilar işte bugünlere geldik
Ama İHL leri ders içeriği açısından gereksiz görüp beyin yanma yorumları saygısızlık edepsizlik haksızlık. İşte içlerindeki canavar böyle konularda ortaya çıkıyor çağdaş yorumcularin.
Siz ve bir kaç kişi açıklamalar yapmışHakaret etmiyorum. Atar yapmak diye bir deyimimiz var da ben mi bilmiyorum? Senli benli samimiyete gelende sizsiniz. Baya mahalle agzi oluyor bunlar.
Tamam cevap verdik bizde, bitti. Suanda konudan epey saptik. Daha fazla alintalamayin.Siz ve bir kaç kişi açıklamalar yapmış
Bu açıklamaya istinaden soru sordum
Oo ince :))Arapça dan beynin yanar deyip sonra da inançlara saygı duyulmasını isteyen kafası karışık hiristiyanlarin olmadığı bir yerdir.
nasi at gozluguyle bakiyosunuz hayata.ben imam hatipte okudum.din derslerinin yada diger dersleride cok guzel sekilde ogrendik.zamaninda burdaki bazi uyeler gibi dusunen arkadaslarim kucumsediler aman oraya gidince ne olacaksin bosta kalirsin bosuna okuyotsun geri kafali olursun dediler.su an onlarin cogu issiz gucsuz yada uni ye bile gitmemis.ben turkiyenin sayili universitelerden birinden mezun oldum.su an ogretmenim ve iyiki okumusum.hic pisman degilim