İlk kez tatile gidecek biri yanına ne almalı acaba ?

yenibiben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
84
10
3
29
Eşimin etkinliğinden dolayı bir otele gideceğiz , orada iş arkadaşlarıda olacak acaba ne almam gerekir yanıma , iki gün kalınacak çünkü , elbise şort yeterli olur mu

Eşimin etkinliğinden dolayı bir otele gideceğiz , orada iş arkadaşlarıda olacak acaba ne almam gerekir yanıma , iki gün kalınacak çünkü , elbise şort yeterli olur mu
ne anlamda ne alinmali? otellerde bir bakıyorsun insanlar düğüne gider gibi inmiş aksam yemeğe veya yemek sonrası gösterilerde bir bakıyorsun şıkır şıkır kadınlar. ben en son tayt üzeri gömlek kombini yapmıştım vücudum müsait olsaydı çok daha guzel kombinler yapardimmesela siyah yanları tül olan taytlar var ya onlardan üzerine beyaz atlet üzerine turuncu gömlek altına turuncu terlik kombinim vardı tontisim diye. makyaj malzemeleri ve saçın için malzemelerin yanında olsun bence

Şirket etkinliklerinde genelde akşam gala yemeği oluyor. Öyle birşey var mı? Varsa uygun bir elbise ve ayakkabı almanız gerekir yanınıza. Yoksa mayo, şort, t-shirt, gömlek gibi şeyler yeterli olabilir. Plaj için ayrı terlik bir de akşam için sandalet olabilir (tabii yemek organizasyonu yoksa, varsa daha şık bir ayakkabı)

Akşamları yemeğe giderken giymek için iki tane elbise alın, çok günlük de olmasın aşırı şık da. Sabah denize havuza gitmeden önce kahvaltıda kahve içerken giymek için günlük elbise alın, madem iş arkadaşları olacak fazla salaş durmamış olursunuz. Akşamları giymek için platform hasır topuk sandalet iyidir. Ben ufak küpe yaz çağrıştıran minik bileklik de alırım yanıma

Mayo terlik pareo hasır şapka

Sabah kahvaltılık rahat tişört-şort

Düz sandalet -topuklu sandalet

Akşamlık elbise - takı

Pijama

Kisisel bakım naneleri
Bikinin altına pareo mu almalıyım yoksa şort mu yoksa siyah düz etek mi acaba Trendyolda bakıyorum bir türlü karar veremedim , çok teşekkür ederim

Sandaletlerim var böyle topuklu ipli onlar olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…