Bence garanti olsun diye 6 gün önceden başlayın tatile çıkmadan. Eczacıya sorun tabii de ben öyle kullanılıyor diye hatırlıyorum :))hahhah teşekkürler.. şimdilik reglim sorun gibi değil ama bazen düzensizleşiyoo geciktiriciyi regl olunca kullansam 1-2 saate etki ediyo diye biliyorum
zaten maşallah hepsinin bir çocukları var nazar değmesi fırtına gibiler benim kız onların yanında süt dökmüş kedi gibiCamasir yikamak İcin kücük bir su sisesine detarjan koy ve ütü mutlaka al. Otel 5 yildizli ise plaj havlusu veriyorlar Ama yerin varsa kendi havlularini al daha iyi oluyor havlu al birak olmaz. Cocugun icin agri kesici Ates düsürücü hatta Ishal ilaci mutlaka al. Birde o kibirli akrabalarla mesafeli ol, tatilde samimiyeti ilerlettik deyip tuzaklarina düsme!:))
yaaa eşleri benim eşimin kuzenleri hepsine abi derim severim çok eğlenceli insanlar onlarda beni kardş gibi görür severler. onlar davet etti hatta bizi de. bi ara ben demiştim çadıra falan gittik te ben otele gitmek istiyorum bi ara daha rahat ederim diye. onlarda plan yapmışlar bizede söylediler sizde gelin gulferr istiyodu zaten erken rezervasyon yaparız ucuza gelr falan diye. şimdi onlar beni düşünmüş çağırmış( tabi bu arada kızlar bana otele gideceklerini bile söylemediler) bende istiyodum zaten bide kalabalık daha eğlenceli olur dedim. abileride kırmak olmaz diye kabul ettik.Ilk sorum ; neden boyle kinci insanlarla tatile gidiyorsunuz?
Tatil kafa dinlemek degilmiydi?
Ben boyle insanlarla bi ortamda kendimi jiletlerim.
Ben olsam illaki bu kisilerle gitme karari aldiniz. Ilk once bakim urunlerimi unutmam. " ay benim sampuanim ozeldir, hryerin sampuanini kullanamam, sen nasil kullaniyosun otelin sampuanini iyy" demeleri yakindir.
Ama bundan haric seylere pekte takilmayin.
Mayonumu unuttun " ay kizlar ugrasamadim simdi valizi doldurmakla, evde biraktim mayomu yeni yeni alirim giyerim diye" lafi yapistirirsin.
Gunes kreminimi unuttun ' uff dolasmaya usendim dukkan dukkan, neme lazim burda dukkanlar dururken" gibi bi bahane bulursun.
haklısınız nasıl olsa alıcam erkenden alırım hazırda duru hemde sorar ona göre başlarımBence garanti olsun diye 6 gün önceden başlayın tatile çıkmadan. Eczacıya sorun tabii de ben öyle kullanılıyor diye hatırlıyorum :))
yaaa eşleri benim eşimin kuzenleri hepsine abi derim severim çok eğlenceli insanlar onlarda beni kardş gibi görür severler. onlar davet etti hatta bizi de. bi ara ben demiştim çadıra falan gittik te ben otele gitmek istiyorum bi ara daha rahat ederim diye. onlarda plan yapmışlar bizede söylediler sizde gelin gulferr istiyodu zaten erken rezervasyon yaparız ucuza gelr falan diye. şimdi onlar beni düşünmüş çağırmış( tabi bu arada kızlar bana otele gideceklerini bile söylemediler) bende istiyodum zaten bide kalabalık daha eğlenceli olur dedim. abileride kırmak olmaz diye kabul ettik.
valla bişey unutmak istemiyorum ama unutursam da sizin taktik süper
Bazı üyeler lafı ağzımdan alıyor hay çok yaşa düşüncelerime tercüman oldun.Ilk sorum ; neden boyle kinci insanlarla tatile gidiyorsunuz?
Tatil kafa dinlemek degilmiydi?
Ben boyle insanlarla bi ortamda kendimi jiletlerim.
Ben olsam illaki bu kisilerle gitme karari aldiniz. Ilk once bakim urunlerimi unutmam. " ay benim sampuanim ozeldir, hryerin sampuanini kullanamam, sen nasil kullaniyosun otelin sampuanini iyy" demeleri yakindir.
Ama bundan haric seylere pekte takilmayin.
Mayonumu unuttun " ay kizlar ugrasamadim simdi valizi doldurmakla, evde biraktim mayomu yeni yeni alirim giyerim diye" lafi yapistirirsin.
Gunes kreminimi unuttun ' uff dolasmaya usendim dukkan dukkan, neme lazim burda dukkanlar dururken" gibi bi bahane bulursun.
Odaya girerken ayakkabılarınızı cikartmayinnMerhaba arkadaşlar temmuz sonunda otele tatile gideceğiz. 3 yaşında bir de kızım var. Daha önce hiç otele gitmedik eşimde bende. Kızıma ne götüreyim, kendimize ne alalım, orada nasıl giyinilir hic bilmiyorum. Bide eşimin akrabaları var 3 aile daha. Onlarda genç, çocuklu. Hep beraber gideceğiz. Onlar daha önce otele gitmiş ama onlara sormak istemiyorum. Çok kibirliler. Geçen gün hep beraber otururken ne alsak acaba yanımıza diye sormuş bulundum, başladılar eski tatil anılarını anlatmaya cevap da vermediler tabi laf arasında kaynadı gitti. Bide sanki suç gibi "aaa sen hiç otele gitmedik mi " "biz evlenmeden önce de her sene giderdik" " ayyy sen orda rahat edemezsin" falan diyolar. Oyuzden yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu ay alışverişe çıkacağız herşeyim tam olsun istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler .
Bazı üyeler lafı ağzımdan alıyor hay çok yaşa düşüncelerime tercüman oldun.
Böylesi uyuz tiplerle tatil yapıp sürekli negatif elektrikle dolacağıma balkona leğen koyar ayaklarımı sokarım daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?