- 8 Mart 2015
- 143
- 76
- 48
- 31
teşekkürler aklıma yazıyorumHe bi de bellboya vermek için 5-10 tl hazırlayın yanınıza önceden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler aklıma yazıyorumHe bi de bellboya vermek için 5-10 tl hazırlayın yanınıza önceden![]()
teşekkür ederimYaniniza sezloga sermek icin plaj havlusu alin bazi otellerde havlu veriyorlar deniz kenari ve havuz icin ama siz yinede 2 tane en az alin yaniniza. Cocukla gideceginiz icin her ihtimale karsi deterjan alin biraz cunku cocugunuz var ihiyac olabilir kiyafetleri icin. Taraginizi kisisel bakim urunlerinizi de alin. sigara iciyorsaniz sigara stoklayin otelin icinde daja pahali oluyor.. cocuk icin ve kendiniz icin kolluk can yelego deniz uatagi falan alacaksaniz onlarida kendiniz alip götürünüz orda cok pahalo oluyor. Bunun disinda bir iki ozel kiyafetiniznolsun bazen aksamlari oteller programlar partiler vs veriyor laizm olur. Agri kesici mide koruyucu da mutlaka alin. Cocuk icin ates dusurucu surup varsa alerji ilacini da ihmal etmeyin. Simdiden iyi tatiller
teşekkür ederim takıldıkça sorarım artıkGüneş kremini sakın unutma yalnız çocuk güneş kremi al ve 50 faktör olsun kendine de güneş kremi alabilirsin ama kızının kreminidi kullanabilirsin bronzlaşmak istiyosan eğer kendine bronzlaşmak için güneş yağı al.Bi kere kendine mayo ve bikini koyacaksın zaten ama bi tane alma kaç tane varsa hepsini koy üstüne de mayo veya bikinin giyebileceğin uçuş uçuş elbise veya şort koy akşam yemeği içinde kendine rahat güzel şık şeyler koy.Aklına gelen bişey olursa sorabilirsin ben zaten deniz kıyısında yaşıyorum.
ayy aminn sağ salim sinir katsayılarım tavan yapmadan gelirim inş. ama ben yapım gereği kırıcı olamıyorum ve neşeli biriyim. onlar bana karışsa bile en fazla muhattap olmam heralde(tabi bi yere kadarNe guzel bi alternatif.
Bence konu sahibi boylesine bi tatile hic gitmedigi icin tepemedi.
Ama bu gezinti " kafa dinlemek"ten haric hersey olabilir.
Kin, ofke, ihtiras..
En az zararla kurtarsa bari.
Ben de katılıyorum. Oteller maliyet hesabı yapar o yüzden kaliteli şampuan ve saç kremi olmaz. O nedenle mutlaka kendi şampuan ve saç kreminizi, diş macununuzu yanınıza alın. Otellerde ütü yaptırmak genelde ücretlidir ve fiyatlıcadır. Kendi ütünüzü ya da bir seyehat ütüsü alın yanınıza. Gideceğiniz otel 5 yıldızlı ise onların çoğunda plaj havlusu olur. Plajda bulundururlar. Size verilen kartlarla hergün plajdan temizini alır ayrılırken de kirliyi bırakırsınız. Günlük hayatta güçlü bir saç kurutma makinesine ihtiyaç duyuyorsanız. Onu da yanınıza alın. Otellerin makinaları zayıftır.Merhaba.Eğer kullandığînız özel şampuaniniz ve saç kreminiz varsa mutlaka alin derim..Banyo da kesinlikle ihtiyacınız olacak...Otellerin sampuanları benim saçlarımı mahveder...
Aynen zaten dinlenmeye gidiyor insan kafa dağıtmaya kafa bozmaya değilKanka böyle görmemiş tiplerle niye gidiyorsunuz
Valla hiç çekemem
Keşke ailece gitseydiniz
Vallahi ben olsam, hazırlığımı 4 4lük yaparım,çünki her eksik şeyin için,aa almadın mı,ah canım ya,keşke bize sorsaydın,tüh tüh, sözlerini duyacaksın.Aldıkların içinde,yaa gerek yoktu aslında,boşuna almışsın diyecekler ama,ona o kadar canın sıkılmazhahahahahha neyse ben de bir kaç posta azarımı yiyimde sonra bende şıpıdık terliklere terfi ederim![]()
mart ayında alanyadaydım mütiş sevdim havada çok güzeldi bayramda yine ordayım sıcakta napcam hiç bilmiyorumantalya/alanya litore resort hotel & spa