• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez otele gidiyorum. Yardım

zaten bi valiz sadece benim ufaklığa çıkacak heralde :KK70: bende mayo istiyorum valla zaten benimki çişi bıraktı bırakalı bezi görmek bile istemiyo o bez mayoyu hayatta taktırmaz :KK70:
Ohhhhh rahatsin ozaman :) bende tatilden sonra biraktircam ora icin goze alamadim temmuzda cunku :D

Mutlaka bi kac cesit bikini ve pareo alin. Hem hijyen icin hemde millet havuza degil sanki beach partye gidiyor buyuk otellerde...
Aksam yemekleri icin mutlaka şık kiyafet altina topuklu olmasa bile şıkır şıkır sandeletleriniz olsun.
Seyehat ütülerinden bitane mutlaka alin hayat kurtariyorlar.
Havluyuda otelden veriyorlar istediginiz sıklıkda temiz plaj havlusu alirsiniz.
Birde sigara kullaniyorsaniz stogunuzu yapip gidin otellerde 3 kati fiyati :)))))
teşekkürler sigarayı hatırlattığınız iyi oldu :D boşu boşuna kazıklanmayalım oralarda :D

Silverdin alırken bepanthen krem de alın mutlaka yanığa karşı ikisini karıştırıp kullanabilirsiniz. Yanınıza bir kaç cubuk kreker kek meyve suyu alabilirsiniz neden çünkü yemek saatinde yemeyip yarım saat sonra acıktım diyebiliyor bu minikler .iyi tatiller.

aman aman allah şimdiden kolaylık versin çekilecek dert değil tuvalet işi :KK70:
Aynen anlatilanlardan sonra otelin yerlerini sey etsin istemiyorum :D tatil donusu halilarimi feda ederim :P :D tesekkurler insallah kolay olurrrr. Simdiden iyi tatillerrrrr :KK37:

Bir de çocuklar havuzda pek çıkmak istemiyorlar yemeğe inerken çantana tshirt mutlaka al odaya cikarip üst degistirmek zorunda kalmazsin tabi odada fazla vakit gecirmeyeceksen..mesela benim kız sabah havuza girip öğle yemeğine kadar kalır orda.. sonra üstü kurulandiktan sonra bir t shirt giydiririm hemen öğle yemeğine geçer sonra t shirt çıkar hop havuza taaaa havuz saati dolanan kadar:confused::confused:

7 sayfa olmuş neler almanız gerektiği yazılmıştır .
ben sadece uyuz oldum bu laflara onu yazayım bari..:sinirli:
hele been .. hayır huylarını da biliyorum ama sormuş bulundum işte..
teşbihte hata olmaz, eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşek demişler ya aynı mesele tele gitmek neyi değiştiriyosa ?

Ohh mis. Yiyin için bı güzel yüzün eglenin :)) ped alın diyecektim otelde ufacık kutuda bir tane oluyor. Ben geçen sene tatil ortası regl oldum ne deniz sefası ne bir şey. Bir ped bulamadim otelde , oda temizleyen abla getirmişti sonra sağolsun. Bir de geciktirici kullanmaya başlayın diyecektim regl tarihiniz o zamana denk geliyorsa. Yoksa millet deniz havuz sefası sürerken siz ancak izliyorsunuz tatil bir şeye yaramıyor :D
Bol bol tatlı gömün bu arada afiyet olsun :D

Silverdin alırken bepanthen krem de alın mutlaka yanığa karşı ikisini karıştırıp kullanabilirsiniz. Yanınıza bir kaç cubuk kreker kek meyve suyu alabilirsiniz neden çünkü yemek saatinde yemeyip yarım saat sonra acıktım diyebiliyor bu minikler .iyi tatiller.
teşekkrler bizimkinin zaten ağzı hiç durmuyo maşaallah :D yanıma birşeyler almazsam beni bile yer :D :D

Camasir yikamak İcin kücük bir su sisesine detarjan koy ve ütü mutlaka al. Otel 5 yildizli ise plaj havlusu veriyorlar Ama yerin varsa kendi havlularini al daha iyi oluyor havlu al birak olmaz. Cocugun icin agri kesici Ates düsürücü hatta Ishal ilaci mutlaka al. Birde o kibirli akrabalarla mesafeli ol, tatilde samimiyeti ilerlettik deyip tuzaklarina düsme!:))

Ohh mis. Yiyin için bı güzel yüzün eglenin :)) ped alın diyecektim otelde ufacık kutuda bir tane oluyor. Ben geçen sene tatil ortası regl oldum ne deniz sefası ne bir şey. Bir ped bulamadim otelde , oda temizleyen abla getirmişti sonra sağolsun. Bir de geciktirici kullanmaya başlayın diyecektim regl tarihiniz o zamana denk geliyorsa. Yoksa millet deniz havuz sefası sürerken siz ancak izliyorsunuz tatil bir şeye yaramıyor :KK70:
Bol bol tatlı gömün bu arada afiyet olsun
hahhah teşekkürler.. şimdilik reglim sorun gibi değil ama bazen düzensizleşiyoo geciktiriciyi regl olunca kullansam 1-2 saate etki ediyo diye biliyorum

Back
X