- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Ohhhhh rahatsin ozaman :) bende tatilden sonra biraktircam ora icin goze alamadim temmuzda cunkuzaten bi valiz sadece benim ufaklığa çıkacak heraldebende mayo istiyorum valla zaten benimki çişi bıraktı bırakalı bezi görmek bile istemiyo o bez mayoyu hayatta taktırmaz
Ben otel plaj havlularını kullanmıyorum kendime peştemal tarzı havlulardan aldım bir kaç tane hem inçe bavulda yer kaplamıyor...teşekkür ederim evet deniz kenarı, biz herşey dahil olarak gidiyoruz ama havlu faln götürmem gerekiyor mu acaba ?
teşekkürler sigarayı hatırlattığınız iyi olduMutlaka bi kac cesit bikini ve pareo alin. Hem hijyen icin hemde millet havuza degil sanki beach partye gidiyor buyuk otellerde...
Aksam yemekleri icin mutlaka şık kiyafet altina topuklu olmasa bile şıkır şıkır sandeletleriniz olsun.
Seyehat ütülerinden bitane mutlaka alin hayat kurtariyorlar.
Havluyuda otelden veriyorlar istediginiz sıklıkda temiz plaj havlusu alirsiniz.
Birde sigara kullaniyorsaniz stogunuzu yapip gidin otellerde 3 kati fiyati :)))))
Ohhhhh rahatsin ozaman :) bende tatilden sonra biraktircam ora icin goze alamadim temmuzda cunku
"aaa sen hiç otele gitmedik mi " "biz evlenmeden önce de her sene giderdik" " ayyy sen orda rahat edemezsin" falan diyolar
Aynen anlatilanlardan sonra otelin yerlerini sey etsin istemiyorumaman aman allah şimdiden kolaylık versin çekilecek dert değil tuvalet işi
hele been .. hayır huylarını da biliyorum ama sormuş bulundum işte..7 sayfa olmuş neler almanız gerektiği yazılmıştır .
ben sadece uyuz oldum bu laflara onu yazayım bari..
teşekkrler bizimkinin zaten ağzı hiç durmuyo maşaallahSilverdin alırken bepanthen krem de alın mutlaka yanığa karşı ikisini karıştırıp kullanabilirsiniz. Yanınıza bir kaç cubuk kreker kek meyve suyu alabilirsiniz neden çünkü yemek saatinde yemeyip yarım saat sonra acıktım diyebiliyor bu minikler .iyi tatiller.
Aynen anlatilanlardan sonra otelin yerlerini sey etsin istemiyorumtatil donusu halilarimi feda ederim tesekkurler insallah kolay olurrrr. Simdiden iyi tatillerrrrr
çok teşekkrlerAksam otururken sinekler musallat olabilir sinek kovucu sprey al benden bu kadar.
çok teşekkrlerAksam otururken sinekler musallat olabilir sinek kovucu sprey al benden bu kadar.
teşekkürlerşöyle bir baktım ateş düşürücü ve reflor yazan olmamış sanırım..
hahhah teşekkürler.. şimdilik reglim sorun gibi değil ama bazen düzensizleşiyoo geciktiriciyi regl olunca kullansam 1-2 saate etki ediyo diye biliyorumOhh mis. Yiyin için bı güzel yüzün eglenin :)) ped alın diyecektim otelde ufacık kutuda bir tane oluyor. Ben geçen sene tatil ortası regl oldum ne deniz sefası ne bir şey. Bir ped bulamadim otelde , oda temizleyen abla getirmişti sonra sağolsun. Bir de geciktirici kullanmaya başlayın diyecektim regl tarihiniz o zamana denk geliyorsa. Yoksa millet deniz havuz sefası sürerken siz ancak izliyorsunuz tatil bir şeye yaramıyor
Bol bol tatlı gömün bu arada afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?