• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez otele gidiyorum. Yardım

Eşine bol tişört al sabah akşam giyer iki yada üç tane şort al yeni
kumaş olsun sabah akşam giyer zaten erkeklere pek birşey almaya gerek yok
akşam yemeğe inerken kumaş sortunu giyer
Sabahta mayosunun üstüne tişört çeker oldu bitti. Parmak arası terlik al. Mutlaka.
Orda futbol sahası falan oluyo. Oynamak ister falan bi tane spor ayakkabı koy.

Ayyy bisey olursa acil danisa bilecegin trendlerden haberi olan ve hazir cvp bi arkadasini tembihle gozu telefonda olsa bisey olursa caktirmadan hemen ona sor whatsappdan.
Bize yaz, sor.
Oteli ara havlu servisleri, odaya ütü ve ütü masasi veriyorlar mi neler ücretli neler degil diye aklina gelen herseyi sor.
Kendinden emin ol burnun havada kuyrugun dik olsun senin arkanda KK var tatlim ;)

Arkadaslar her seyi yazmis zaten,
Ben ek olarak şunu soyleyebilirim, kizima da kendime de gunluk kombinler hazirlayip koyarim, yoksa alakasiz birsuru sey goturup giymeden dönüyoruz.
Bolca toka (ikimiz de havuzda dusuruyoruz hep)
Sapkalar
Klasik kozmetiklere ek olarak Cimbiz, tirnak makasi, yara bandi, aseton.
Gunes sonrasi kremleri bolca.
Bi de hic kasmayin nasil gorundugunuzu, neleri eksik goturdugunuzu, gideceginiz yer dag basi degilse her seyi bulursunuz (azcik pahali da olsa) iyi tatiller.
tesekkur ederim

Ayyy bisey olursa acil danisa bilecegin trendlerden haberi olan ve hazir cvp bi arkadasini tembihle gozu telefonda olsa bisey olursa caktirmadan hemen ona sor whatsappdan.
Bize yaz, sor.
Oteli ara havlu servisleri, odaya ütü ve ütü masasi veriyorlar mi neler ücretli neler degil diye aklina gelen herseyi sor.
Kendinden emin ol burnun havada kuyrugun dik olsun senin arkanda KK var tatlim :KK66:
hahahah sagolun kızlar valla arkamda siz varken sırtım yere gelmez :)

rica ederim ne demek :)
bu arada konuya konu sıkıştırmış gibi olmayayım ama ben de tatil valizi hazırlıyorum.
bazı giysilerimiz geçen seneden lekeli mi kalmış, beklerken leke mi oluşmuş anlamadım, çocuğun tişörtlerinde sarı lekeler var, yıkadım çıkmadı, bunlar nasıl geçer ki
:KK64:
var mıdır bir bilen :temizlik:

rica ederim ne demek :)
bu arada konuya konu sıkıştırmış gibi olmayayım ama ben de tatil valizi hazırlıyorum.
bazı giysilerimiz geçen seneden lekeli mi kalmış, beklerken leke mi oluşmuş anlamadım, çocuğun tişörtlerinde sarı lekeler var, yıkadım çıkmadı, bunlar nasıl geçer ki
:KK64:
var mıdır bir bilen :temizlik:
ay bende de var ayni durum. İki kere yıkadım yine çıkmadı

Back
X