YouTube'da tatil valizi hazırlama Videoları var, onları izleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar temmuz sonunda otele tatile gideceğiz. 3 yaşında bir de kızım var. Daha önce hiç otele gitmedik eşimde bende. Kızıma ne götüreyim, kendimize ne alalım, orada nasıl giyinilir hic bilmiyorum. Bide eşimin akrabaları var 3 aile daha. Onlarda genç, çocuklu. Hep beraber gideceğiz. Onlar daha önce otele gitmiş ama onlara sormak istemiyorum. Çok kibirliler. Geçen gün hep beraber otururken ne alsak acaba yanımıza diye sormuş bulundum, başladılar eski tatil anılarını anlatmaya cevap da vermediler tabi laf arasında kaynadı gitti. Bide sanki suç gibi "aaa sen hiç otele gitmedik mi " "biz evlenmeden önce de her sene giderdik" " ayyy sen orda rahat edemezsin" falan diyolar. Oyuzden yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu ay alışverişe çıkacağız herşeyim tam olsun istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler .
teşekkür ederim izleyeceğim.YouTube'da tatil valizi hazırlama Videoları var, onları izleyebilirsiniz.
çok teşekkür ederim çok eksiğim var gibiBikini mayo pareo plaj havlusu terlik cocuklar icin en az 50 faktor gunes kremi sizler icin 30 faktor gunes kremi sort tisort askili bluz plaj icin bir elbise aksam yemegi icin elbise 2 3 cesit olsa iyi olur sandalet cocuklar acik tenliyse mutlaka silverdin yanik kremi dus sonrasi icin vücut losyonu ilk aklima gelenler
teşekkür ederim evet deniz kenarı, biz herşey dahil olarak gidiyoruz ama havlu faln götürmem gerekiyor mu acaba ?Nereye gideceksiniz? Deniz kenari bir yerse bikini mayo hem kendinize hem kiziniza. Deniz sortlari ben cok seviyorum yemege inerken mesela. Mini etek elbise. Pareo gavuz kenarinda giymeye terlik ucunuzede. Güneş kremi. Kiziniz icinde alin mutlaka. Plaj havlusu. Kiziniza ve size şapka. Bu tarz aklina gelebilecek seyler . 3 yildir kizimla otele gidiyorum hic sorun yasamadim.
ayy evet benim saçlarımda hemen kepekleniyor. teşekkür ederim şampuanımı şimdiden ayırıyorumMerhaba.Eğer kullandığînız özel şampuaniniz ve saç kreminiz varsa mutlaka alin derim..Banyo da kesinlikle ihtiyacınız olacak...Otellerin sampuanları benim saçlarımı mahveder...
çok teşekkürler bizimki sabah akşam sudan çıkmaz tişörtle girmesi iyi olur.Ben yanıma pek bişey almam akşam yemeği için özel kıyafet de giymem 3 şort 4 tişört ile bir hafta idare ederim
Çocuklara da her Güne 1 kıyafet alırım
Oyüzden kıyafet için yardımcı olmayayım ama valizinizde sivri sinek koruyucu lavanta yağı ve az bişey çamaşır deterjanı olsun
Çocuğunuza mayo alırken birde eski 2 tişört koyun öğlen havuza girmek için ısrar ederse
Silverdin ve anestol mutlaka olsun
Alerji şurubu ve ağrı kesici şurupta olsun
tişörtle girsin bezli değilse bir alez alın yanınıza çok yoruldukları için çişlerini kaçırabiliyorlar
Çok Fazla oyuncak almayın sadece suyla oynuyorlar yük etmeyin kendinize
Akşam için şık kıyafet alacaksanız krem hafif topuklu bir ayakkabı alın giyin gitsin
Eşimin seminerlerine giderken genelde kot etek alır üstüne 2 bluz götürürüm 2 günü hallederim
Uzun kollu bişey de dursun valizde
ya normalde iyiler ama benim yapmadığım bişey yapmışlarsa yada bilmediğim bişeyi biliyolarsa kendilerini övmeyi (tabiri caizse) seviyolar.Ben böyle ailelerle tatile çıkmam. Kibirlerini cekemem. Eşimle tek giderim kafam rahat olur
teşekkür ederimGüneş kremi,şapka,mayo,pareo,terlik akşam yemek için yazlık bikaç şık kıyafet,banyo malzemeleri öyle şeyler işte.
Tişört kısa kollu olsun omuz başları çabuk yanıyorçok teşekkürler bizimki sabah akşam sudan çıkmaz tişörtle girmesi iyi olur.
haklısınız terlik evde bile zor oluyor orda uğraşılmaz. sandalet şart.Tişört kısa kollu olsun omuz başları çabuk yanıyor
Ben çocuklara genelde sandalet giydiriyorum terlik ayaklarından çıkıyor diye o sandaleti akşam da giyiyorlar birde spor ayakkabı alıyorum ya sandalet ya spor ayakkabı giyiyorlar duruma göre
Kız çocuğu süslü olur oyüzden pek bilmiyorum kız çocuğu durumlarınıhaklısınız terlik evde bile zor oluyor orda uğraşılmaz. sandalet şart.
teşekkür ederim evet deniz kenarı, biz herşey dahil olarak gidiyoruz ama havlu faln götürmem gerekiyor mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?