- 11 Haziran 2017
- 133
- 169
- 18
Havlu otelde verirler, plaj havlusu da veriyorlar yük etme boşuna.çocuklar küçükse bebek arabasını al rahat edersin,teşekkür ederim evet deniz kenarı, biz herşey dahil olarak gidiyoruz ama havlu faln götürmem gerekiyor mu acaba ?
Boyner ykm lerde jokerlerde var.Slip stop ismi.Arkadaslar uyku tikaci kullanan var mı bebeklere tatilde akşamları gezmek istediğimizde falan sesten uyanmamasi için dusunuyorum ise yarar mı bilgisi olan varmi?bide bu havuz için kaymaz çorabı nerden alabilirim dün okuyunca aradım ama bulamadım ben
Otele giderken ozel bir sey almana gerek yok.Merhaba arkadaşlar temmuz sonunda otele tatile gideceğiz. 3 yaşında bir de kızım var. Daha önce hiç otele gitmedik eşimde bende. Kızıma ne götüreyim, kendimize ne alalım, orada nasıl giyinilir hic bilmiyorum. Bide eşimin akrabaları var 3 aile daha. Onlarda genç, çocuklu. Hep beraber gideceğiz. Onlar daha önce otele gitmiş ama onlara sormak istemiyorum. Çok kibirliler. Geçen gün hep beraber otururken ne alsak acaba yanımıza diye sormuş bulundum, başladılar eski tatil anılarını anlatmaya cevap da vermediler tabi laf arasında kaynadı gitti. Bide sanki suç gibi "aaa sen hiç otele gitmedik mi " "biz evlenmeden önce de her sene giderdik" " ayyy sen orda rahat edemezsin" falan diyolar. Oyuzden yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu ay alışverişe çıkacağız herşeyim tam olsun istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler .
Peki teşekkür ederim... uyku tıkaci hakkında bilginiz var mı peki alsam işime yarar miBoyner ykm lerde jokerlerde var.Slip stop ismi.
Boyner ykm lerde jokerlerde var.Slip stop ismi.
Peki teşekkür ederim... uyku tıkaci hakkında bilginiz var mı peki alsam işime yarar mi
Rica ederim.Yok bilmiyorum tikac hakkinda birsey.Peki teşekkür ederim... uyku tıkaci hakkında bilginiz var mı peki alsam işime yarar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?