• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez otele gidiyorum. Yardım

Aaa nasıl unuturum silverdin yanık kremi!
Tam bir hayat kurtarıcıdır.
Çocuklarda kullanımı uygun mu bilmiyorum ama kendiniz ve eşiniz için eksik etmeyin.
Ne olur ne olmaz...
teşekkrler kesin almalıyım eşim sabahtan akşama kadar sudan çıkmıyo gelincede oram acıyo buram acıyo :D

Ben hersey dahil otellerde sort askili ust sandaletle gezenlerdenim ama otelin kurallarini okuyun bazilari erkekleri sortlu terlikli aksam yemegine almiyor mesela.

Cocuklar icin havuz kenarinda kaymayan corap gibi birsey var onlardan alin cok guzel birsey.
aaa bunu ilk defa duydum. hiç aklıma gelmemişti doğru orası çok kaygan olur. allah korusun bi sakatlık çıkarmayalım.

valla ben valizleri son ana kadar saklamayı düşünüyorum :KK70: nasılsa gider ayak bişey diyemez :KK70:
Bizimki arabaya eşya yerleştirirken bir posta valizleri odaya taşırken ikinci posta odadan çıkarırken 3. Eve taşırken de 4. Posta fırça kayıyordu
Az eşya ile çok mutluyuz şimdi topuklu ayakkabılı kadınların yanından şıpıdık terliklerimle geçerken keyif almayı öğrendim:110:

Öncelikli olanlar surup ve çocuk mide bulantı surubu☺ coxuk kiyafeti ole çok abartma canım zaten yika ve balkona as 2 saate hazır hele ki antalya tarafina gideceksen.
Plaj çantası ve Terlik ler mayolar
Gidecegin otel kaliteli ise plaj havlusu verirler kendine yük etme
Aksam yemekte giymek için rahat ama güzel bişeyler al yanına belki otel de aksamlari animasyon gösterileri olur
Resepsiyonda giriş işlemleri yapılırken çocuklar için faaliyet var mı diye sor mini club gibi bu arada çocuk kimliğini de mutlaka al yanına
Güneş Kremi ve gözlük

Bizimki arabaya eşya yerleştirirken bir posta valizleri odaya taşırken ikinci posta odadan çıkarırken 3. Eve taşırken de 4. Posta yapıyordu
Az eşya ile çok mutluyuz şimdi topuklu ayakkabılı kadınların yanından şıpıdık terliklerimle geçerken keyif almayı öğrendim
hahahahahha neyse ben de bir kaç posta azarımı yiyimde sonra bende şıpıdık terliklere terfi ederim :KK70:

havuz izin ayrı gezmek için ayrı terlik alın. aktiviteler olur yazlık elbise yanınızda olsun, havlu alın. otelde ütü pahalı olabilir arabanızla gidiyorsanız alın yanınıza. bol bol iç camasiri alın yıkamak zorunda kalmayın. plan çantası alın. bikini mayo gibi şeyler bikac tane olsun millet hergun farklı giyiyor bazen üst üste giyince dar arıyor ya da güneş kremi gelen yerler denk atıyor. güneşlenirken kitap okuyabilirsiniz. aklıma gelen bunlar zaten herkes yazmis

Öncelikli olanlar surup ve çocuk mide bulantı surubu☺ coxuk kiyafeti ole çok abartma canım zaten yika ve balkona as 2 saate hazır hele ki antalya tarafina gideceksen.
Plaj çantası ve Terlik ler mayolar
Gidecegin otel kaliteli ise plaj havlusu verirler kendine yük etme
Aksam yemekte giymek için rahat ama güzel bişeyler al yanına belki otel de aksamlari animasyon gösterileri olur
Resepsiyonda giriş işlemleri yapılırken çocuklar için faaliyet var mı diye sor mini club gibi bu arada çocuk kimliğini de mutlaka al yanına
Güneş Kremi ve gözlük
teşekkr ederim

havuz izin ayrı gezmek için ayrı terlik alın. aktiviteler olur yazlık elbise yanınızda olsun, havlu alın. otelde ütü pahalı olabilir arabanızla gidiyorsanız alın yanınıza. bol bol iç camasiri alın yıkamak zorunda kalmayın. plan çantası alın. bikini mayo gibi şeyler bikac tane olsun millet hergun farklı giyiyor bazen üst üste giyince dar arıyor ya da güneş kremi gelen yerler denk atıyor. güneşlenirken kitap okuyabilirsiniz. aklıma gelen bunlar zaten herkes yazmis
çok teşekkr ederim

Arkadaşlar yazmışlar ama kızıniz için slipstop alin havuz kenarında filan kaymaz iyi olur...havuza girdireceksiniz kolluk alin bir marka vardi unuttum guvenli birşeydi...kiziniza cocuklaea uygun güneş kremi alin trukid 30 faktor güneş kremi alin kimyasal yok icinde
Iyi tatiller

Arkadaşlar yazmışlar ama kızıniz için slipstop alin havuz kenarında filan kaymaz iyi olur...havuza girdireceksiniz kolluk alin bir marka vardi unuttum guvenli birşeydi...kiziniza cocuklaea uygun güneş kremi alin trukid 30 faktor güneş kremi alin kimyasal yok icinde
Iyi tatiller
teşekkrler bende kimyasal olmayan bi krem arıyodum. şu slipstop uda az önce bi arkadaş söylemişti adını bilmiyoduk öğrenmiş olduk.

teşekkür ederim evet deniz kenarı, biz herşey dahil olarak gidiyoruz ama havlu faln götürmem gerekiyor mu acaba ?
Ben aliyorum acikcasi kendi havlum olacak illa gittim yerde. Misafirlige gidincede gider magazadan alirim oyle takinti belliki ondan havluyu ekledim.

güneş kremi
şampuan- duş jeli (otelinkiler dandik olur)
titizseniz havlu odada giymelik terlik.

onun dışında kişisel eşyalarınızı alın tarak çamaşır kıyafet diş fırçası diş macunu vs gibi.

Herşey dahilde havlu olur zaten bir daha 4 havlu taşıma yanında , arkadaşlar herşeyi detaylıca anlatmış zaten ek olarak kendinize de ağrı kesici ve olası regl durumuna karşı tampon alın derim. Otelden çıkıp eczane arayışına girmek can sıkıcı oluyor , migrenim de olduğu için ağrı kesici ilk tatil malzemem :D

teşekkür ederim evet deniz kenarı, biz herşey dahil olarak gidiyoruz ama havlu faln götürmem gerekiyor mu acaba ?
Yok canım banyo havlusu plaj havlusu otelden. Fazla yıldızlı otelse akşam yemeği için şık kıyafetler öneririm canım

Mutlaka bi kac cesit bikini ve pareo alin. Hem hijyen icin hemde millet havuza degil sanki beach partye gidiyor buyuk otellerde...
Aksam yemekleri icin mutlaka şık kiyafet altina topuklu olmasa bile şıkır şıkır sandeletleriniz olsun.
Seyehat ütülerinden bitane mutlaka alin hayat kurtariyorlar.
Havluyuda otelden veriyorlar istediginiz sıklıkda temiz plaj havlusu alirsiniz.
Birde sigara kullaniyorsaniz stogunuzu yapip gidin otellerde 3 kati fiyati :)))))

Kaç gün kalacaksanız her güne bir kıyafet koy kombin yap hergün için ben mesela bir alt VE iki üstle iki gün kombin yapıyorum sabahları kahvaltıya inerken şort elbise gibi şeyler koy takılarını al kıyafetlerine uygun ayakkabı sandalet terlik gibi gibi

Back
X