- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi Soguksever
-
evet yaklaşık 50 günlük filan teşekkür ediyorum alışma aşamasındayım daha bendeSizde yeni evliymisiniz daha :) hayırlı olsun :)
Alisirsin kuzum daha çok yeni :))evet yaklaşık 50 günlük filan teşekkür ediyorum alışma aşamasındayım daha bende
herşey daha iyi olur dimi biraz zaman geçinceAlisirsin kuzum daha çok yeni :))
8 yıllık evliyim emin ol daha iyi oluyor .herşey daha iyi olur dimi biraz zaman geçince
Başlarım öyle bilimeHatta kadinlarin erkeklerden daha fazla zevk aldigi da bilimsel olarak kanitlanmis bir durum
hahaha güldürdün beni yaa bende burada yazanları okuyorum yok organzm oldum yok şöyle böyle nasıl oluyorlar ben olamıyorum diye düşünüyorumBaşlarım öyle bilime
Bana niye işlemiyor bu bilim acaba?
Seksten zevk almak,o ne ki???
Şunu da iliştirmezsem olmaz yine
HahahBaşlarım öyle bilime
Bana niye işlemiyor bu bilim acaba?
Seksten zevk almak,o ne ki???
Şunu da iliştirmezsem olmaz yine
Kuzum dur daha :))hahaha güldürdün beni yaa bende burada yazanları okuyorum yok organzm oldum yok şöyle böyle nasıl oluyorlar ben olamıyorum diye düşünüyorum
erken dimi daha bu ara bunu kafama taktım hadi hayat boyu hiç olmazsa abla ne yaparımHahah
Kuzum dur daha :))
Kuzum biraz zaman geçtikten sonra olacaktı elbet :) tabi sadece sana bağlı değil maalesef ki o olay :/erken dimi daha bu ara bunu kafama taktım hadi hayat boyu hiç olmazsa abla ne yaparım
bende bunu merak ediyorum işteKadinlar zevk alabilir ama erkekler gibi saril saril orgazm olan azdir.. tecrube ve ugras gerektirir.. iki taraf icinde.. kendi vucudumuzu tanimamiz gerekir herseyden once..
Kesinlikle katılıyorum:))Kadinlar zevk alabilir ama erkekler gibi saril saril orgazm olan azdir.. tecrube ve ugras gerektirir.. iki taraf icinde.. kendi vucudumuzu tanimamiz gerekir herseyden once..
Bizler sex yapmayi ogrenmeden cocuk yapmaya kalktigimiz icin sonrada cocuklardan vakit bulup o ise vakit ayiramadigimiz icin kimimiz kuru kuru sex yapiyoruz geciyo omur ):Kesinlikle katılıyorum:))
Kuzum kaç çocuğun var maşallah ❤ hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsin inşallah ❤Bizler sex yapmayi ogrenmeden cocuk yapmaya kalktigimiz icin sonrada cocuklardan vakit bulup o ise vakit ayiramadigimiz icin kimimiz kuru kuru sex yapiyoruz geciyo omur ):
3. Olacak kismetse canim.. sagolasin canim tum gebeler saglicakla kuzularimiza kavusalimKuzum kaç çocuğun var maşallah ❤ hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsin inşallah ❤
Maşallah ❤ büyük cesaret 3. yapmak vala :) amin ❤ Allah isteyen herkese nasip etsin ❤3. Olacak kismetse canim.. sagolasin canim tum gebeler saglicakla kuzularimiza kavusalim
Cok sukur Allah isteyen herkese nasib etsin :)Maşallah ❤ büyük cesaret 3. yapmak vala :) amin ❤ Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?