• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece

:KK22:İlk evliliğimde 15 gün denedik olmadı, korkmuyordum aslında ama kendimi kasıyordum...çünkü çok öküzdü, çok bencildi o adam... o pislikten boşandım, kaba ve kendini düşünen bir adammış...
Bunu tabii ki yeniden evlenip, cinselliğin iki kişinin bedeninin ruhunun birleşmesi olduğunu bilen bir adamla evlenince anladım:)
Eşin ne kadar anlayışlı ve paylaşımcı olursa o kadar çok zevk alırsın. Şimdi ki eşimi ben sıkıştırıyorum hafi bir dahanızı bir daha bir daha diye :KK60:

Yahu arkadaş insanın doğasında olan bişwyibu kadar mesele haline getiren bi bizim millet var herhalde. Öncelikle ödev gibi düşünmeyin bunu. Sevgilini öpmek, elini tutmak, sarılmak nasıl içinden geliyorsa bu da öyle bişey. İlk gece, öbürsü gece falan diye kafana takma. Ruhunu, bedenini rahat bırak. Olur mu diye düşünme. Bu öyle bişey değil. Anı yaşamaya çalış.

Ben evlenirken vajinismus kelimesini bile hiç duymamistim. Niye bu kadar arastirip kotuyu cagiriyorsun?

hahah yemin ederim bende okuyordum bir ara ya ne alaka manyak mıyım diyip kapatıyorum sonra yeniden . Allahım birde hamilelik konuları . hastalığım yeni bitti ayrıca ilaç kullanıyorum ve kendimi acaba hamileyimiym yarabiim demekten alamıyorum sence kafayı mı yedim:oha:

Oha cidden bende hamilelik konularını bakıyorum kürleri sorsan sayarım gebe kolay kalmak için ama su an düşünmüyorum cocuk fln o ayrı konu ..
Bence bütün belirtiler ortak yeni evliler bizim gibi yapıyor bunları :halay:

Oncelikle sexi aciyla, agriyla, olumsuz her tur duyguyla eslestirmekten vazgecin. Sex oncelikle zevk almak icin yapilan bir sey. Hatta kadinlarin erkeklerden daha fazla zevk aldigi da bilimsel olarak kanitlanmis bir durum. Sevdiginiz adamla bu guzelligin tadini cikarmaya bakin. Zaten evlilik caginda bir kadin mutlaka masturbasyon yapmistir. E haliyle ne hissedeceginizin fragmani da sizde mevcut. Iyi eglenceler :)

Oha cidden bende hamilelik konularını bakıyorum kürleri sorsan sayarım gebe kolay kalmak için ama su an düşünmüyorum cocuk fln o ayrı konu ..
Bence bütün belirtiler ortak yeni evliler bizim gibi yapıyor bunları :halay:
hahaa çok ilginç ya aman ne yapayım çok zevkli oluyor. Ayrıca geçen gün vajı konusunda bir üye gördüm sonra bdv de konu açılmıştı hamilelikle mi ne ilgili allahım bu o üye mi bizi mi yiyor acaba diye üyeyi kontrol ettim konularından düşün yani:KK53:

hahaa çok ilginç ya aman ne yapayım çok zevkli oluyor. Ayrıca geçen gün vajı konusunda bir üye gördüm sonra bdv de konu açılmıştı hamilelikle mi ne ilgili allahım bu o üye mi bizi mi yiyor acaba diye üyeyi kontrol ettim konularından düşün yani:KK53:

Kafalar Lüleburgaz :eğlence:

Uste sen gec kontrollu bi sekilde icine alirsin.. herkese ayni tavsiye ama ise yariyor.. ve tabiiki kayganlastirici..

Uste sen gec kontrollu bi sekilde icine alirsin.. herkese ayni tavsiye ama ise yariyor.. ve tabiiki kayganlastirici..
o herkeste işe yaramıyor bence ben alttaydım oldu sonra üste geçince sızlama filan oldu yapamadık alta geçtim yeni yeni üstte olabiliyorum açıkcası . bu durumda denesinler bence ilk altta olsun baktı olmuyor üst denesin

Ya hani istemeden kadınlar kendilerini kasıyormuşya ondan korkuyorum aslında canım acır falan diye değil
Ayni durumu yasadim cok korkyodm cevrenin etkisi iste yok cok aciyo yok soyle kan geliyo boyle kan geliyo bizi hep korktmslar 1 ay iliskiye giremedm hicte korklcak bsy yok aci felan yok oyle carsaf carsaf kan yok hepsi yalan anliyacagin o yuzden kafana takma

o herkeste işe yaramıyor bence ben alttaydım oldu sonra üste geçince sızlama filan oldu yapamadık alta geçtim yeni yeni üstte olabiliyorum açıkcası . bu durumda denesinler bence ilk altta olsun baktı olmuyor üst denesin
Kontrol sende olduğu için daha iyi olur bence üstte

Back