- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Soguksever
-
hahaha güldürdün beni yaa bende burada yazanları okuyorum yok organzm oldum yok şöyle böyle nasıl oluyorlar ben olamıyorum
Sizde uygun sartlar olusmamissa demek :)
Ayrica zevk almiyorsak niye yapalim yahu
Al bendende o kadarKafanızda bu kadar büyütmeyin bu olayı
Sandığınız gibi büyük birşey değil.
Ben ilk yaşadığımda amann bumuymuş demiştim
Ben de böyle kendi kendime korkup duruyordum ama korkacak bir şey yokmuş. Vajinismus olmadım ben de ama birkaç denemeden sonra kontrol bende olunca oldu. :) Sen de kendini boş yere kasmazsan eşin de anlayışlı davranır senin isteğine göre hareket ederse hiçbir şey olmaz. Bunları çok kafana takıyorsan ayna karşısında kendini incele vücudunu keşfet birazcık seni rahatlatır diye düşünüyorum. Bir de nişanlınla konuşun bunları korkularından bahset bence. Kendine saklayıp ilk gece iyice gerilme diye söylüyorum. Hem illa ilk gece olacak diye de bir kural yok ki ne zaman hazır ve rahat hissederseniz o zaman olmalı bence.Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Hiç korkacak bisey yok öyle düşünüpte olmayan şeyi var etmeyin kendinizde. Acı diye abartanlar saçma saçma konuşanlar varya alakası yok kendinizi rahat bırakacaksınız zaten olup bitince bisey anlamayacaksınız bileArkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Canım nasıl spor yaparken ısınma hareketleri varsa ilk temas da da ısınma hareketleri var güzel ısınır san çok güzel spor yaparsın mesela hiç yorulmadan değil mi mantık kur ön s.vşme yi güzel uygularsan sıkıntı olmaz akışına bırakArkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Vücudunuzdaki en kalın deri ye bıçak saplanmıyor arkadaş zar demek ne demek ince demek manadan yola çıkCanım nasıl spor yaparken ısınma hareketleri varsa ilk temas da da ısınma hareketleri var güzel ısınır san çok güzel spor yaparsın mesela hiç yorulmadan değil mi mantık kur ön s.vşme yi güzel uygularsan sıkıntı olmaz akışına bırak
ilk gece mi en keyifli eylem benim için hic öyle olmadiKorkacak bir şey yok, abartmayın.
Çiftler arasında yaşanan en keyif verici eylem.
Tadını çıkarmaya bakın, akışına bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?