Ilk gece

valla baskasını bilmem ama benim canım cokkkkkkkkkkkkk acımıstı 1 haftada kan gelmisti ki bizde askla evlendik yani kimisine sinek ısırıgı kimisine dag gelme bana göre valla canm öyle yanmıstıkı 2 saat aglamıstım yatakta

Bu korku farketmeden bende de varmiş evliyim bugun muayne oldum kadin dogumda onda bile kendimi kastim. Doktor psikolojiktir dedi. Kendinizi simdiden programlamayin agriyacak diye rahat olun sonra cok problem oluyor

Ben de iliski yasamadim henuz ama kötü veya korkulacak bisey olsa herkes hemene hemen her gece yasamazdi herhalde. Demek ki guzel bisey

Ben de böyle kendi kendime korkup duruyordum ama korkacak bir şey yokmuş. Vajinismus olmadım ben de ama birkaç denemeden sonra kontrol bende olunca oldu. :) Sen de kendini boş yere kasmazsan eşin de anlayışlı davranır senin isteğine göre hareket ederse hiçbir şey olmaz. Bunları çok kafana takıyorsan ayna karşısında kendini incele vücudunu keşfet birazcık seni rahatlatır diye düşünüyorum. Bir de nişanlınla konuşun bunları korkularından bahset bence. Kendine saklayıp ilk gece iyice gerilme diye söylüyorum. Hem illa ilk gece olacak diye de bir kural yok ki ne zaman hazır ve rahat hissederseniz o zaman olmalı bence.

ne var bunda korkacak yaa insan yemek yerken korkar mı ya da su içerken? evlenmeden önce de olabilir neden illa ilk gecem bilmem ne gecem diye sınırlıyosunuz kendinizi? hiç birbirinize yaklaşmıyo musunuz?

Evlenirken kafaniza takip düşüneceğiniz en son konu olmalı. Ondan önce düşünülecek dert olacak çok konu var. Siz evleniyoruz. Sevdiğiniz insanla. Bir ömrü paylaşacaksınız tabiki böyle bir durumda acı da olsa zor da olsa sizin rahatsız olduğunuzu hissettiği an sizi zorlamaz rahatlatmaya çalışır. Dediğim gibi kafaya takılacak en son şey.

Cidden kafaya takılacak en son şey. Dünyanın en güzel duygusu sevdiğinle bir bütün olmak canını sıkma her şey yolunda gidecektir eminim

Ne abartiyonuz ya cidden ilk gecesi korkunç geçen var mı ben inanmiyorum olduğuna. Korkacak hicbisey yok abartmayin caniniz bile yanmiyo doğru düzgün

Hiç korkacak bisey yok öyle düşünüpte olmayan şeyi var etmeyin kendinizde. Acı diye abartanlar saçma saçma konuşanlar varya alakası yok kendinizi rahat bırakacaksınız zaten olup bitince bisey anlamayacaksınız bile

Bu biraz cehaletten eksik bilgiden ve bizim eski kafalı kadınlarımızın abartmasından dolayı oluyor.Ben 11 yıl önce evlendiğimde düğün yaklaşırken beni uyaran tanıdıklar neler söylediler ,yok damar çatlarrmış kan kaybından hastanelik olurmussun.yok çok acırmış oluk oluk kanlar revan içinde sanki savaşa gidiyoruz canım.Hatta bir tanesi komik ama burnuna patlıcan sokmak gibi bir şey dedi gerisini siz düşünün.Kocası anlayışssız olan arkadaşımın anllattıklarıyla ben korkudan bayılacak gibi oluyordum.Neyse düğüne 3 gün kala ben adet oldum aman ne sevinme uçuyorum mutluluktan.Düğün bitti eşim ilk gece beni adete bebek gibi seviyor ve 3 gün sonra gelelim savaş gününe(kendimce)Derin nefes aldım içimden dedim ki bu öyle yada böyle olcak kasma sonra bir baktım 5 dk bile sürmeden olmuş ben ayaklarım zangır zangır titriyor hani acı veya oluk oluk kan bu muydu?diyorum hafif pembe bir leke acı çok az sonra düşündüm şimdi ben gençkızdım kadın mı oldum ,abarttıkları bu muydu fark varmıy dı acaba kendimde bakıyorum yok.Asla görev olarak görmeyin hep kafalrın bir tarafında evlenince kocana temizlik hizmet ve cinsellik görevi gibi öğretiyorlar o yüzden gençkızlarımız korkuyor.Asla korkulacak bir şey değil aksine eşinizle birbirinie daha da yakınlaşmanızı saglayacak bir eylem.

Hayatimdaa gorup duydugum en sacma şey ilk gece ve çarşaf..

Eger esiniz anlayişli biriyse ki oyle olmali. Ilk gece birlikte olmayabilirsiniz.

Acik olacagim. Dugunden sonra yorgun olacaksiniz. Ertesi gun guzel bir yemek mum isigi guzel bir gecelik ve yavas yavas bu isi halledebilirsiniz. Olmak zorunda diye bakmayin olaya hersey sizin istediginiz gibi olmali esinizlede bu konuyu konuşun. Cunku o ilk gecede yaptigi tek hata sizin cinsellige bakis acinizi degistiriyor..!

Once sevişmeyi ileri gitmek isterseniz cinselligi deneyin. Olmadiginda da hemen moral bozmayin ertesi gun yine ayni sekilde deneyin.
Kendinizi kasmayin demiycem ama ilk gecenizde butun hersey sizin elinizde olsun :)

Vajinismus olduğunuzu evlendiğiniz gece anlayabilirsiniz. Siparişle yada tereddütle olmuyor malesef. Kafanızda kurarsanız oluverir görürsünüz. Akışına bırakın.

Daha nişan olmamış. Siz düğünü yapmış gerdek odasına girmiş vajinismus muyum diye düşünüyorsunuz. Gereksiz.

Canım nasıl spor yaparken ısınma hareketleri varsa ilk temas da da ısınma hareketleri var güzel ısınır san çok güzel spor yaparsın mesela hiç yorulmadan değil mi mantık kur ön s.vşme yi güzel uygularsan sıkıntı olmaz akışına bırak

Vücudunuzdaki en kalın deri ye bıçak saplanmıyor arkadaş zar demek ne demek ince demek manadan yola çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…