- 16 Haziran 2017
- 67
- 53
- 18
- Konu Sahibi Soguksever
-
Kafanızda bu kadar büyütmeyin bu olayı
Sandığınız gibi büyük birşey değil.
Ben ilk yaşadığımda amann bumuymuş demiştim
biz geri kalanalr zevkine seviyoruz tatlım. spor olsun diye sevişenler var hiç üzme kendini :)Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
canim o partnerinle alakali partner nazik vede ne yapacagini azicik biliyosa senin kendini istemeden kasman bence imkansiz gibi birseyYa hani istemeden kadınlar kendilerini kasıyormuşya ondan korkuyorum aslında canım acır falan diye değil
canim o partnerinle alakali partner nazik vede ne yapacagini azicik biliyosa senin kendini istemeden kasman bence imkansiz gibi birsey
Hep öyle hissediyordum. Ama inanın büyütülecek hiçbirşey yok. İlk gece olacak tek seferde olacak diye birşey de Yok. Denemekten vazgeçmeyin ve akışına bırakın. Bir bakmışsınız olmuş bitmiş. Sevdiğiniz insanla birlikte olmaktan daha büyük bir keyif Yok inanın. Bu arada vajinismus olmadım ama 4. denemede gerçekten oldu. Ve gerçekten ama gerçekten Gözde büyütülecek bir tarafı Yok.Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Hep öyle hissediyordum. Ama inanın büyütülecek hiçbirşey yok. İlk gece olacak tek seferde olacak diye birşey de Yok. Denemekten vazgeçmeyin ve akışına bırakın. Bir bakmışsınız olmuş bitmiş. Sevdiğiniz insanla birlikte olmaktan daha büyük bir keyif Yok inanın. Bu arada vajinismus olmadım ama 4. denemede gerçekten oldu. Ve gerçekten ama gerçekten Gözde büyütülecek bir tarafı Yok.
Ya hani istemeden kadınlar kendilerini kasıyormuşya ondan korkuyorum aslında canım acır falan diye değil
Sana nasıl anlattılarsa 10 kat kolayı merak etme gerçekten isteyerek evleniyorsan hafif acı bile umrunda olmaz ki ille acıyacak diye birşey yok kocaman kadınsın korkacak birşey yok emin ol etrafta bu kadar evli insan var İnan hepsi boşanırdı kötü birşey olsaArkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Arkadaşı yüreklendireyim derken beni korkuttunuzkadın vücudu ne acılar çekiyor, ilk ilişki acısı da neymiş...regl sancısı var, doğum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?