• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece

Ayip kacacak belkide :) biz kadinlarin duygularina uyarilmasinA bagli zaten.. erkekler icin bi delik olmasi yeterli oluyo sanki...duyguyla isleri yok adamlarin gibi.. beyinlerini kontrol edebiliyolar.. kadinlar duygusal olarak birlesmek isterken erkekler icin tende birlesmek yeterli oluyor.. tabiiki istisnalar vardir : )
Bence sana öylesi denk gelmiş ne demek bi delik olması yetiyor yazık yaşadığınız ilişkiye :KK12:

Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
O zaman evlenme adamın başını da yakma ! :KK70:Şaka bir yana rahat ol , kasma , akışına bırak. O iş ilk gece olacak diyede kendini mecbur hissetme

Erkeklerin beyni baska calisiyo bunu demek istiyorum..katilnak zorunda degilsiniz
Genelleme yapmayın hanımefendi! erkeklerin beyni başka çalışıyor diye diye tacizleri tecavüzleri normal kıldınız. Kadına suç buldunuz söyle giymeseydi şunu yapmasaydı diye. Sağlıklı bir erkeğin beyni başka falan çalışmaz.

Genelleme yapmayın hanımefendi! erkeklerin beyni başka çalışıyor diye diye tacizleri tecavüzleri normal kıldınız. Kadına suç buldunuz söyle giymeseydi şunu yapmasaydı diye. Sağlıklı bir erkeğin beyni başka falan çalışmaz.
Istisnalar vardir yazdim, okumadiniz mi? Ben bu saydiklarinin hic birini yazmadim, yazdiysam alintilayin.. anlayan bayanlar vardir diye dusunuyorum ne demek istedigimi bosa polemik olusturmayin

Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Bende senin gibiydim. Araştırdım daha evlenmeden ay vajinismusum ben kesin dedim bilinçaltımı bi güzel korkunç hikayelere , canımın çok yanacağına yapamayacağıma bi güzel hazırladım kendimi sonra mı? Sonrası 1.5 sene kayıp vajinismus . Hergün gözyaşı , yapma yendikten sonra bu muymuş 1.5 senemi evliliğimin en güzel zamanlarını benden çalan dedim. Akışına bırak çok güzel bişey :KK37::KK36:

Böyle düşünürsen yapamazsın zaten. Vajinismus psikolojik bir rahatsızlık çünkü bi nevi fobi. İşin korku kısmına odaklanmak yerine, zevk çığlıkları atan kadınları düşün, korkacak bir sey olsa bu kadınlar niye kendinden geçiyor mesela? :KK53:

Çocukluktan beyinlerimize yüklediler hep "çok açıyormuş, çok kaniyormus, kendini kasınca kitleniyormussun, bla bla.." bunlar gerçekten şehir efsanesi, sevmediği adamlarla evlenen, görev gibi yatakta kıpırdamadan yatan, kadın ruhundan anlamayan hayvanlara maruz kalmış kadınların anlattıkları. Aciyor olması tamamen isteksiz ve korkarak sevişmektendir emin ol. Yoksa Alah her şeyi düşünmüş, kadın eşini arzuladığı zaman, fizyolojik olarak zemin hazırlandığı için hiçbir şekilde acı hissetmez.

sevdiğin adamla seviseceginiz geceyi iple çekmek yerine boşu boşuna kendine işkence ediyorsun

Bu KKda kaçıncı ilk gece konusu yahu?
Dank diye konu açmadan bi araştırın bi ton böyle konu var ordan okuyun.
Hem daha nişan bile olmamış düğün yakın değil ilk gece derdine düşmek için çok erken.
Bir de bunu abartıp ayhh ne yapıcam o günnn diye söylenmek de aşırı itici.

Bu KKda kaçıncı ilk gece konusu yahu?
Dank diye konu açmadan bi araştırın bi ton böyle konu var ordan okuyun.
Hem daha nişan bile olmamış düğün yakın değil ilk gece derdine düşmek için çok erken.
Bir de bunu abartıp ayhh ne yapıcam o günnn diye söylenmek de aşırı itici.
Demode oldu demi ilk gece için kasilip utanmak :D

Yanlış bilgi vermeyelim. Kadınlar erkekler kadar sık sık orgazm olmak istemeyebilir ama kadın bir defa yeterince uyarılmışsa arka arkaya defalarca orgazm olabilir. Bunu da erkekler yapamaz mesela. Bir de erkekler her an hazır olamazlar ama kadınlar teknik olarak orgazm olmaya her an hazırdır, sadece beyindeki kısıtlamalar bunu engeller.
Hay ben beynimi o zaman :KK53:

Bende de o korku vardı içten içe. Evlenince de çok korktum, eşim biraz hayal kırıklığına uğradı hep öyle gidecek sandı ama hem onunla hem kendi kendimle konuşarak telkinlerle 3-4 günde aştık o korkuyu.

Demode oldu demi ilk gece için kasilip utanmak :KK70:
Demodeden ziyade aşırı bi abartı var.
Vajinismus diye bir hastalık var bunu yaşasa anlarım ama daha nişan yapmamış bunun derdine düşmüş. Hayır sanki kimsenin önceden denemediği birşeyi deneyecek :) maksat konu açmak olsun bazılarına

Ülkece su ilk gece konusunu asamadik bi turlu.Bak şimdi tatlım,ilk geceden mükemmel anlar (anladın sen) yasamayi bekleme. Nisanlina söyle oda beklemesin.Korkulacak bir şey yok. Kendini rahat bırakmaya çalış. Evlendiğin kişi İNSAN. Canin yandiginda ''dur'' demen yeterli olur merak etme. Kendini kasmadigin surece sikinti yok. Rahat ol..

Kendini bu kadar kasma akışına bırak. Ilk gecede sakin olmaya bak. Eğer nişanlında nazik davranırsa sıkıntı olmaz.

Ortadoguda bir kadinin ilk iliskiden korkmasi kadar dogal bir sey yok merak etme.
Sanki herkes 5 yasindan beri saglikli cinsel bilgiler alarak büyümüş gibi konusmaya bayılıyor ama yasadigin sey cok normal.
Ilk denemenizde olmayabilir de bu da normal. Senden kaynakli olacak diye bir sey yok. Ilk birlesme sirasinda ereksiyon sorunu yasayan erkek de cok bu ulkede. Yapabilseniz bile 3 saniyede her sey olup bitmis ve sen anlamamis bile olabilirsin; hepsi normal.
Ama bunları dusundukce stres seviyen artar.
Sadece sevdigin adamla cok guzel bir sey yaşayacağını dusun. Insanin sevdigi kisiyle berbaer olmasi gercekten cok guzel. Her seferinde de insanı mutlu edip motive eden bir paylasim.
Buna odaklan. Zamanla birbirinizi ve bedeninizi tanidikca daha guzel olacak her sey.

Back