- 16 Ağustos 2017
- 48
- 34
- 3
- Konu Sahibi Soguksever
Evet sen çok abartıyorsun. Bi de bakire kaldı mı bu devirde ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sana öylesi denk gelmiş ne demek bi delik olması yetiyor yazık yaşadığınız ilişkiyeAyip kacacak belkide :) biz kadinlarin duygularina uyarilmasinA bagli zaten.. erkekler icin bi delik olmasi yeterli oluyo sanki...duyguyla isleri yok adamlarin gibi.. beyinlerini kontrol edebiliyolar.. kadinlar duygusal olarak birlesmek isterken erkekler icin tende birlesmek yeterli oluyor.. tabiiki istisnalar vardir : )
Erkeklerin beyni baska calisiyo bunu demek istiyorum..katilnak zorunda degilsinizBence sana öylesi denk gelmiş ne demek bi delik olması yetiyor yazık yaşadığınız ilişkiye
Kaldi kaldi neden kalmasin :)Evet sen çok abartıyorsun. Bi de bakire kaldı mı bu devirde ya
O zaman evlenme adamın başını da yakma ! Şaka bir yana rahat ol , kasma , akışına bırak. O iş ilk gece olacak diyede kendini mecbur hissetmeArkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Genelleme yapmayın hanımefendi! erkeklerin beyni başka çalışıyor diye diye tacizleri tecavüzleri normal kıldınız. Kadına suç buldunuz söyle giymeseydi şunu yapmasaydı diye. Sağlıklı bir erkeğin beyni başka falan çalışmaz.Erkeklerin beyni baska calisiyo bunu demek istiyorum..katilnak zorunda degilsiniz
Istisnalar vardir yazdim, okumadiniz mi? Ben bu saydiklarinin hic birini yazmadim, yazdiysam alintilayin.. anlayan bayanlar vardir diye dusunuyorum ne demek istedigimi bosa polemik olusturmayinGenelleme yapmayın hanımefendi! erkeklerin beyni başka çalışıyor diye diye tacizleri tecavüzleri normal kıldınız. Kadına suç buldunuz söyle giymeseydi şunu yapmasaydı diye. Sağlıklı bir erkeğin beyni başka falan çalışmaz.
Bende senin gibiydim. Araştırdım daha evlenmeden ay vajinismusum ben kesin dedim bilinçaltımı bi güzel korkunç hikayelere , canımın çok yanacağına yapamayacağıma bi güzel hazırladım kendimi sonra mı? Sonrası 1.5 sene kayıp vajinismus . Hergün gözyaşı , yapma yendikten sonra bu muymuş 1.5 senemi evliliğimin en güzel zamanlarını benden çalan dedim. Akışına bırak çok güzel bişeyArkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Demode oldu demi ilk gece için kasilip utanmakBu KKda kaçıncı ilk gece konusu yahu?
Dank diye konu açmadan bi araştırın bi ton böyle konu var ordan okuyun.
Hem daha nişan bile olmamış düğün yakın değil ilk gece derdine düşmek için çok erken.
Bir de bunu abartıp ayhh ne yapıcam o günnn diye söylenmek de aşırı itici.
Hay ben beynimi o zamanYanlış bilgi vermeyelim. Kadınlar erkekler kadar sık sık orgazm olmak istemeyebilir ama kadın bir defa yeterince uyarılmışsa arka arkaya defalarca orgazm olabilir. Bunu da erkekler yapamaz mesela. Bir de erkekler her an hazır olamazlar ama kadınlar teknik olarak orgazm olmaya her an hazırdır, sadece beyindeki kısıtlamalar bunu engeller.
Demodeden ziyade aşırı bi abartı var.Demode oldu demi ilk gece için kasilip utanmak
Hay ben beynimi o zaman