- 4 Şubat 2017
- 280
- 297
- 23
- Konu Sahibi Soguksever
Daha nişanın bile olmamış bunları düşünmek için erken değil mi sence de??? Bı nisanlan,bi evlen bakalım her şey sırayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok genel olarak cinsellikten bahsetmiştim ama ilk seferde de ben sıkıntı yaşamadım.ilk gece mi en keyifli eylem benim için hic öyle olmadi
Vajinusmus atlatmış biri olarak evlenecek olanlara tavsiyem ön sevişmeyi uzun tutun,eşinize jel sürün ve giriş esnasında derin nefes verip küçük tuvalet yapıyor gibi iyice ıkının.İşlem tamam olur hiç anlamazsın bileArkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Merhaba bu kadar korkuyorsan eşin alkol alabilir düğünden sonra biraz rahatlaman için.Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Bu konuyla ilgili konu komsu es dost akraba konusmalarini sakin ciddiye alma bu konuda insanlari korkutmayı sevenler cok fazla korkucak hicbisey yok sevdigin insanla yasicaksin bu duyguyu sadece kendini kasma yeterArkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Böyle düşünürseniz olabilirsiniz. Kendinizi rahatlatın. Bir de vajinismus sayfalarını okuyun orada tekniklerini öğrenirsiniz.Arkadaşlar merhaba benim yakında nişanım olacak bu aralar ılk gece mevzusunu çok düşünmeye başladım. Daha önce bi ilişki yaşamadım ve düşününce hep olmayacak sanki yapamicam diye korkuyorum bir de kesin ben vajinismus olcam falan diye kafaya takmaya başladım böyle okuya okuya. Sizde daha önce böyle hissetmiş olan var mı ben mi çok abartıyorum sanki yapamicam Kendimi de eşimi de mutsuz edicem gibi hissediyorum
Alay edilecek bir konu değilşu okullar açılaydı iyiydi :S
Ön sevismede eşin klitorisi uyarsın bir süre ilişkideyken de g noktasını. Vajinanın üst duvarında.erken dimi daha bu ara bunu kafama taktım hadi hayat boyu hiç olmazsa abla ne yaparım
Kaldı tabiki niye kalmasınEvet sen çok abartıyorsun. Bi de bakire kaldı mı bu devirde ya