- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi haticeustaoglu
Bu çok mantıklı ben de düşünüyorum ama bi taraftan da ne diycem doktora o nasıl tepki verecek uygunmu değilmi diye ama korkuyorum da bi taraftan.. eyvahedigeldismile
Neden tepki versinkiii . . .Yanlız Muayne olmadan önce kesinlikle söylemelisin ben bekarm ve herhangi bir birliktelik yaşamadım diye sositososito
Bu konuda çok çektiğim için Sizinde aynı sıkıntıyı çekmemnizi istiorum. . .
Çnkü bazen kızlık zarı çok kalın olup ancak küçük bi müdahale ile açılabiliyor CADIARZU
Bu konuda çok çektiğim için Sizinde aynı sıkıntıyı çekmemnizi istiorum. . .
Çnkü bazen kızlık zarı çok kalın olup ancak küçük bi müdahale ile açılabiliyor CADIARZU
nasil yani?? peki ya iliski yasamadiginiz halde, zar yirtilmissa?? o zaman ne olcak? sonucta böyle birsey olabilirmis ve acikcasi bundan korkarim. yani olurda öyle birsey söz konusu ise ve bana bu yüzden inanmazsa, gercekten cok aci bir durum olur
İlişki Yaşamadan neden zar yırtılsınkiii
Eee hadi oldu diyelimm kafamçokkarıştı
Ama sende zaten diyorsn birşey olmadan olmş diye . . Kendinden emin değilmisinkii Sana inanmıcakk insanlada evlenmen doğru olmaz zaten sengözlerimebaksanab
Eee hadi oldu diyelimm kafamçokkarıştı
Ama sende zaten diyorsn birşey olmadan olmş diye . . Kendinden emin değilmisinkii Sana inanmıcakk insanlada evlenmen doğru olmaz zaten sengözlerimebaksanab