• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

Bu çok mantıklı ben de düşünüyorum ama bi taraftan da ne diycem doktora o nasıl tepki verecek uygunmu değilmi diye ama korkuyorum da bi taraftan.. eyvahedigeldismile

Neden tepki versinkiii . . .Yanlız Muayne olmadan önce kesinlikle söylemelisin ben bekarm ve herhangi bir birliktelik yaşamadım diye sositososito
Bu konuda çok çektiğim için Sizinde aynı sıkıntıyı çekmemnizi istiorum. . .
Çnkü bazen kızlık zarı çok kalın olup ancak küçük bi müdahale ile açılabiliyor CADIARZU

nasil yani?? peki ya iliski yasamadiginiz halde, zar yirtilmissa?? o zaman ne olcak? sonucta böyle birsey olabilirmis ve acikcasi bundan korkarim. yani olurda öyle birsey söz konusu ise ve bana bu yüzden inanmazsa, gercekten cok aci bir durum olur

İlişki Yaşamadan neden zar yırtılsınkiii :delphin:
Eee hadi oldu diyelimm kafamçokkarıştı
Ama sende zaten diyorsn birşey olmadan olmş diye . . Kendinden emin değilmisinkii:kahve: Sana inanmıcakk insanlada evlenmen doğru olmaz zaten sengözlerimebaksanab​

açıkçası çocukken düşüp kızlık zarı yırtılanlarda var.Bir arkadaşımın başına gelmiş bi durum ancak erkek onu ilk defa yapıp yapmadığını zaten darlığından anlar.Birde karşınızdaki insanın sizin sözünüze inanmıyorsa o kişi zaten doğru insan değildir.üstelik kişisel düşüncem bir ömür boyu acısıyla tatlısıyla sizinle geçirmek için mi evleniyor yoksa zarla mı evleniyor? O kadar da takılınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.karşılıklı dürüstlük ve saygı herşeyin üzerindedir. ben ilk geceden korkmuyorum henüz 4 ay var tarih yakınlaşınca ne olur bilemiyorum.

Kesinlikle haklısın canımmm :icecream:

nasil yani?? peki ya iliski yasamadiginiz halde, zar yirtilmissa?? o zaman ne olcak? sonucta böyle birsey olabilirmis ve acikcasi bundan korkarim. yani olurda öyle birsey söz konusu ise ve bana bu yüzden inanmazsa, gercekten cok aci bir durum olur

ilişki yaşanmadan zar yırtılmaz... ya doğuştan yoktur ya da vardır kaydirigubbakcemile4

dr'a gidin sorun benım zarım var mı diye o zaman.

ay ne zar muhabbetidir ülkemde ya millet herşeyı yapar zarı varsa namusludur :umursamaz:

sevdiğiniz insana bırakın kendınızı ilk geceyı atlatırsınız o kadar kötü bişi olsaydı bu kadar cocugu olmazdı kimsenın vereliniortak

uuu en çok yorum yapılan konulardan biri bu olsa gerek =) ben o geceden korkmuyorum bir ilk olacak ama ona da kendime de güveniyorum sadece ilerleyen günlerde keyif alamayacak kadar canım yanarsa üzülürüm yanacaksa bir gece yansın yaff sonrası güzel geçsin de aklinialirimsmile
kimse de korkmasın herkesin bünyesi farklı onunla en yakın olacağınız an o olacak düşünsenize sevdiğiniz adam..

uuu en çok yorum yapılan konulardan biri bu olsa gerek =) ben o geceden korkmuyorum bir ilk olacak ama ona da kendime de güveniyorum sadece ilerleyen günlerde keyif alamayacak kadar canım yanarsa üzülürüm yanacaksa bir gece yansın yaff sonrası güzel geçsin de aklinialirimsmile
kimse de korkmasın herkesin bünyesi farklı onunla en yakın olacağınız an o olacak düşünsenize sevdiğiniz adam..

:))))

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Neden tepki versinkiii . . .Yanlız Muayne olmadan önce kesinlikle söylemelisin ben bekarm ve herhangi bir birliktelik yaşamadım diye sositososito
Bu konuda çok çektiğim için Sizinde aynı sıkıntıyı çekmemnizi istiorum. . .
Çnkü bazen kızlık zarı çok kalın olup ancak küçük bi müdahale ile açılabiliyor CADIARZU

İlişki Yaşamadan neden zar yırtılsınkiii :delphin:
Eee hadi oldu diyelimm kafamçokkarıştı
Ama sende zaten diyorsn birşey olmadan olmş diye . . Kendinden emin değilmisinkii:kahve: Sana inanmıcakk insanlada evlenmen doğru olmaz zaten sengözlerimebaksanab​

tabi ki kendimden eminim. sende belki öyle olmadi diye böyle birsey olamaz demen tuhaf. iliski yasamadan da yirtilabilir zar. belki cok kücük bi ihtimal ama var böyle bi ihtimal. yirtilmasini gectimde sonucta kanama olmayabilir.
benim sevgilim bana bu konuda yüzde yüz güveniyor, bu ayri birsey.
ama kiz olarak insan tabi biraz endise duyuyor ilk geceden, bu cogu kizlarda var. hem acir korkusu hemde kanama olmazsa ne olur, ne düsünür düsüncesi. aslinda sacma tabi ki, önemli olan bir insanin sözüne güvenebilmek.

onca sey yapipta sadece "normal" sekilde cinsel iliskiye girmeyen kizlarda böylece kendini bakire olarak yutturuyor, bu da cok sacma. sirf erkek arkadaslari onlardan ayrilmasin, tatmin olsun diye anal iliskiye giren kizlar mesela, zar yirtilmadi diye bakireler mi yani. yada diktirenler. kizlar biraz daha iradeli olmali ve kendilerine olan saygilarini böyle seylerle kaybetmemeliler. ha ben böyle istiyorum, böyle yasiyorum derseniz tamam, herkesin kendi tercihi tabi ki, kimseyi yargilamiyorum. ama sonrasinda kimseyi kandirmamak lazim. hele de o kisi, sevilen asik olunan erkekse, dogruyu bilmeyi hak ediyor. yoksa insan vicdan azabiyla nasil yasar.
uzun lafin kisasi, bakirelik tabi ki bi zardan ibaret degil. benim fikrimde insan bu olayi hayatinda bir kisiyle paylasmali, o kisi icinde ilk olacaksa, bundan güzeli olamaz bence :kedi:

:utangac:
Bence Evliligi sadece ilk gece ile bagdastirma. Cünkü evlilik bunun üzerine kurulmuyor canim. Gerekirse zamani geldiginde Doktora gidersin, ama simdiden onun stresini yasamana gerek yok bence. Hatta daha yasinda kücük. Eher erkek arkadasin, hayatinin erkegi ise, hic birseyden korkmana gerek yok. O uaten zamani gelince senin korkunu alir.

peki bende bişey sormak istiyorum tabi uygunsa bn evli değilim ama ilişkiye girdim buda normal günümüzde bnim sormak istediğim şey bn tarik olamıyorum ne yapmalıyım ve erkek ark evlenme aşamasındayız

bende çok korkuyorum vallabilmiyorumkismilekabusum hatta diyebilirim öffff:çok üzgünüm:

korkma bacım yaa bişey olmaz aklinialirimsmile inan korktuğun için gülüceksin kendine daha sonra kaydirigubbakcemile3 seviyorsan istiyorsan gerisi yalan valla rüya gibi geçer gider anlamazsın bile :asigim: (tabi evleneceğin adamın sana yaklaşımınada bağlı buboshayallersmile )

:utangac:

peki bende bişey sormak istiyorum tabi uygunsa bn evli değilim ama ilişkiye girdim buda normal günümüzde bnim sormak istediğim şey bn tarik olamıyorum ne yapmalıyım ve erkek ark evlenme aşamasındayız

canım ilk defa ilişkiye girdiysen yani henüz yeniyse tahrik olmaman normal stres yapıyorsundur kendine göre buda etkiliyor mutlaka :1closedeyes: Birkaç kere denediniz ve sende bir değişiklik yoksa bence evlenene kadar yaramazlık yapmayın aklinialirimsmile Evlendikten sonra sende rahatlarsın zaten hihoyyyt :teselli:

Bende korkuyoruum gercekten =( yaa neden hepimiz korkuyoruz boyle..:gitme:
yaa belkide hiç yapmadigimiz bisey bilmedigimiz bisey oldugu içindir.. ya ben utanirim :kedi:
ben duymustum ki aciyomus ( o yuzden korkuyorum) hatta bi kac kez iliskiden sonra da aciya biliyomus yani bünye ye göre de degisebiliyormus, bide batiyomus gibi olabiliyomus (...) dogru mu ki ???
yani ben evli degilim bilmiyorum kizlar, tecrübeli filan degilim ..
:bbo:
sizce de boyle mi revindell veya vazgecilmezim , ne biliim tecrübeli kizlar yardimci olurmusunuz, beni de aydinlatirsaniz sevinriim

Son düzenleme:
Bende korkuyoruum gercekten =( yaa neden hepimiz korkuyoruz boyle..:gitme:
yaa belkide hiç yapmadigimiz bisey bilmedigimiz bisey oldugu içindir.. ya ben utanirim :kedi:
ben duymustum ki aciyomus ( o yuzden korkuyorum) hatta bi kac kez iliskiden sonra da aciya biliyomus yani bünye ye göre de degisebiliyormus, bide batiyomus gibi olabiliyomus (...) dogru mu ki ???
yani ben evli degilim bilmiyorum kizlar, tecrübeli filan degilim ..
:bbo:
sizce de boyle mi revindell veya vazgecilmezim , ne biliim tecrübeli kizlar yardimci olurmusunuz, beni de aydinlatirsaniz sevinriim

kaydirigubbakcemile3 kız ne batması ne acıması güzelim yapmayın Allah aşkına ...

canım benimmmm korkmanızı gerektirecek inan bir durum yok,ilişki sırasında acıda değil ufak bir kas kasılması gibi birşey olur ufacık bir acı yani kolunuzu çimdirdiğiniz kadar bişey yani... hem kızlık zarı yırtılana kadar duyuyorsun bu acıyı.. ya bebişim bu kesinlikle eşine bağlı yani sana sert davranırsa canın gerçekten yanabilir.. yavaş yavaş anladınmı yerimseniben olmadı diyorsan özelden mesaj at ayrıntılı yazıcam valla kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kız ne batması ne acıması güzelim yapmayın Allah aşkına ...

canım benimmmm korkmanızı gerektirecek inan bir durum yok,ilişki sırasında acıda değil ufak bir kas kasılması gibi birşey olur ufacık bir acı yani kolunuzu çimdirdiğiniz kadar bişey yani... hem kızlık zarı yırtılana kadar duyuyorsun bu acıyı.. ya bebişim bu kesinlikle eşine bağlı yani sana sert davranırsa canın gerçekten yanabilir.. yavaş yavaş anladınmı yerimseniben olmadı diyorsan özelden mesaj at ayrıntılı yazıcam valla kaydirigubbakcemile3

çok tatlisiiin sen yaa revindell ablacim :kedi: utandiim simdii.. ya ne biliim hani derler ya cok acir filan diye biz de onlara kulak verip korkuyoruz iste, :1no2: bana ozelden de msj yolliyabilirsin cok iyisin yaa ben cvp larim ;) hmde ogrenmis olurum çok tsk ederiiimm cvbin içiin.. :ecrin_bebek:a.s.

aman hiçde korkumuyorum bu zamana kadar bundan kimse ölmediyse bende ölmem herhalde...o kadar güzel olmazsa millet evlenirmi hatta evli kalabilir mi şahsen korkmuyorum güzel bişey oldugu kanısındayım....Şenizkaydirigubbakcemile:kedi:

Back