• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

bende 3 haftalık evliyim. hiç ilk ilişkimizin zor olacağını düşünmezdim fakat hem çok kanamalı oldu hemde 2 hafta sürdü yapabilmemiz. acıdıri, kandır geçiyor sonucta fakat insan kendini kötü hissediyor sevgilisini eşini tatmin edemediği için. sonucta kac senedir bunu bekliyor o da sonra yine eski usule dönüyor bir şekilde.
bizim zor oldu ve cok kanamalı oldu umarım baskalarınınkisi böyle olmaz.
ama olmayınca bende kurulukta oldu moralim bozulunca bende eczaneden gleitgelen diye kayganlaştırıcı bir ilaç aldım. aklınızda bulunsun.
hemm ilk gecenizi anlatiyorsunuz hemde profilinizde bekar yaziyo .hemdeee bukadar bastira bastira cok kanama oldu diyosunuz bence siz bir erkeksiniz kusura bakmayinda :kızgın:

ayy düğüne de az kaldı aslında korku yok eşim gerçekten çok anlayışlı stres yaptığımı söyledim sen takma o gün olmassa sonra olur dedi psikolojik olarak rahatım ama bilmem o gün gelince de bu kadar rahat olur muyum

kesinlikle korkun valla kastım doğru ama ilk geceden sonra kasmasam da afedersiniz hemen girişte acı başlıyo
benim çok kötü yanmıştı hala da yanıyo 3aaylık evliyim.
ve hiç tad almıyorum sadce acı ve bitse diye bekliyorum
:bbo::1no2:

ben bi de korkmuyorum acıdan dokunma hissi beni tedirgin ediyo diyodum. afedersiniz oralar birbirine değince ayyy düşünmesi bile acayip diyodum. tam tersi oldu dokunma hissi falan sanki yıllardır yaptığım bişey gibi geldi ama acı inanılmazdı.

ya abartıldığı kadar değil aslında. hepimizin bu korkuları vardı ama gecti gitti. korkuların sebebi ise yanlıs yönlendirme yok cok acır yok bayılrısın yok çok kanama olur yok şu yok bu. yazık ya karsıdaki insanıda düşünmek lazım. birde sorduğunuz insanlar pişkin pişkin sırıtarak gülerler alay ederler bizimle sanki kendileri gecmedi bu yoldan. simdi bana sorduklarında hayır diyorum kendini rahat bırak tadını cıkar. çünkü evlenemden önce beni okadar korkuttularki eşime yanasamadım 3 gün sonra oldu ancak ve avuç avuç kan geldi. kanama 3 gn sürdü eşimle asla birlikte olmak sitemiyodum tam 8 ay eşime ısınmam sürdü ben istemedikçe panik yaptıkca olmuyodu ama sonra alıştım. aslında kadınların coğunda hata yazık ne var bu kadar kokutacak ya.

kızlar inanın abartıldıgı kadar degil herşey kendiliginden gelişiyor baktın acıdı derin derin nefes alırsın 2 3 saniyede geçer çünkü benimde öyle olmuştu kendinizi kesinlikle kasmayın rahat bırakın bakın ozaman nasılda rahat ve acısız oluyor

kiminin canı çok yanıyor kiminin yanmıyor.benim çok yanmıştı ama dayanılmayacak bir acı değildi,ama bazı arkadaşlarımın hiç yanmamış,farketmemişler bile.kişinin anatomisine göre değişiyor.acısa da bunun size zarar veren birşey olmadığını bildiğiniz ve partnerinizi istediğiniz için öyle anlatıldığı gibi kabus gibi fln olduğunu düşünmüyorum kesinlikle

arkadaşlar korkulacak birşey değil.sadece derin derin nefes alın kendinizi kasmayın.yani abartıldığı kadar değil.siz anlatılanlara bakmayın sadece kendinizi sevdiğinizin kolların bırakın.bence evliliki ilk gece üzerine kurulmamalıdır.soruçta bir ömür boyu berabersiniz.maalesef ilk gece korkusu yüzünden evlilikten kaçanlar var.neyse evli arkadaşlara bir ömür boyu mutluluklar dilerim.evliliği bekar arkadaşlara tavsiye ederim.saygılar.

ee kızlar var mı aramızda yeni adaylar,korkusunu aşanlar? merakımı mazur görün,çünkü bu durumun korkulacak bir olay halini almasını istemeyiz değil mi,insanları yok yere korkutup dr'lara bi sürü paralar dökülmesin....Herşeyi kolay bi şekilde ve zevkle aşmanız dileğiyle....opuyorumnanaktan

ya kızlar benimki kabus gibiydi ben çok korkmuştum.kendimi çok sıktım ve doğal olarakta çok acıdı.şimdi düşünüyorumda ne varmış korkacakta en güzel günlerimi kabusa çevirmişim.en iyisi kayganlaştırıcı kremler hem psikolojik olarak rahatlatıyo hemde daha kolaykaydirigubbakcemile3.allahtan eşimde bu konuda çok anlayışlıydı.ama yine düşününce offffffff ne günlerdi

kadınlar doğumu ve ilk geceyi korkunç bişey gibi anlatmaya bayılır ama gel gelelim bu şekilde konuşanların hepsi evlidir ve çocukları vardır o kadar korkunç olsa onlarda yapmazlardı.ayrıca evlenene kadar korkmak çok normal çünkü daha önceden yaşadığınn bir tecrübe olmayacağı için.arkadaşlar 1 haftada alışırsın demişler bence karşındaki kişiye bağlı belkide sen ondan bile istekli olacaksın seni o derece cesaretlendirecek

aynen kişiden kişiye değişir bu acı meselesi.kimiimiz acıyo der kimimiz acımıyo der.bence bunu hiç düşünmemeye çalış.gerçi benimkide çok acımıştı ama sonradan geçio inan ucunda ölüm yok:)

Cidden burda yalan yanlış bilgilerde verilio insanlara yaşamamış olanlar bile yaşamış gibi yazıo acı macı yok ne acısı ya? Hiç bir şey hissetmiosun zevk bile almıosun zaten zevk denilen şey ilişki yaşanıldıkça öğrenilen bir şey. O gün sizin ilk buluşmanız olucak ve haldur huldur birşeyler yapılmayacak. Kendinizi kasıp sıkmanıza gerek yok. Korkunç bir olay değil kimse çarşaf falan yırtmıo kimse hastanelik olmuo bunu böle bilin sinek ısırığı gibi bile hissetmezsiniz. Pozisyonu iyi ayarklayın eşiniz yavaş olsun kayganlaştırıcı olmasa bile krem kullanın o kayganlaştırıcı görevi görür. Yüklenmeden yavaş yavaş bitti gitti. :) Daha nasıl açık anlatılır bu bilmiorm ki töbe töbee. :)

Back