- Konu Sahibi haticeustaoglu
sevdiğinle herşey şahane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar oral ne dmk herkes yazıo meraktan soruyorum ?????????
Korkmuyorum...Heyacanlanıyorummmdelikafadulden
:)
çok tatlisiiin sen yaa revindell ablacim :kedi: utandiim simdii.. ya ne biliim hani derler ya cok acir filan diye biz de onlara kulak verip korkuyoruz iste, :1no2: bana ozelden de msj yolliyabilirsin cok iyisin yaa ben cvp larim hmde ogrenmis olurum çok tsk ederiiimm cvbin içiin.. :ecrin_bebek:a.s.
kızlar bence böyle bir korkunuz varsa muhakkak doktora görünün ve yardım alın ben sevdiğim adamla evlendiğim halde ve o kaba saba bir adam olmadığı halde inanılmaz bir acı çektim ve normalden fazla kanamam oldu devam edemedim akabindeki 2 seferde de kanamam oldu ve canım inanılmaz acıdı ben de doktora gidip kas gevşetici krem ya da spreyler hakkında bilgi alacağım sevdiğimiz adamla en özel anımızı acı çekerek ya da dişimizi sıkarak geçirmemeliyiz di mi...:sm_confused:
bence o kadar doktorluk bişey yok herkesin yaşadığı normal bişey bu..bende bir kaç aylık evliyim benimde canım çok yandı ama zamanla hafifliyo alışıyosun ben ilk iki ay bebeyağı kullandım sonra gerek kalmadı bıraktıma.s