• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

kaydirigubbakcemile3diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

benistermiyim isterim herhaldekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

benistermiyim isterim herhaldekaydirigubbakcemile3

tü bayanlar ister doğanın kanunu bu kötü bişey olsa Allah'u Teala böyle bişey farz kılarmıydı.yasaklardı..buraya yazıpda yok çok korkuyorum ölüyorum diyenlerin %50 si yalan inanmıyorum

ya herhalde canım ben sandığın gibi korkmuyorum o kadar hatta değil sadece heyecan var bide insan ister istemez geriliyo.....ama abartılıcak kadar değil

kızlar kısmetse bende evlenicem ama korkmuyorum burda cinsellik bölümünü okumanızı tavsiye ederim ordada korkup bundan mı korktum diyen çok sonuçta senin kendini kasmamana ve eşinin sabırlı ve nazik olmasına bağlı birşey olduğunu düşünüyorum eğer korkuç birşey olsaydı biz dünyada olmazdık kaydirigubbakcemile3

akışına bırakmak lazım ; korkmanın kimseye faydası olmaz..hem kendini hemde eşini mutsuzlaştırırsın, uzman kişilerden yardım almak artık çok kolay ve yaygın artık.
iyi eğlenceler ;)

korkma bacım yaa bişey olmaz aklinialirimsmile inan korktuğun için gülüceksin kendine daha sonra kaydirigubbakcemile3 seviyorsan istiyorsan gerisi yalan valla rüya gibi geçer gider anlamazsın bile :asigim: (tabi evleneceğin adamın sana yaklaşımınada bağlı buboshayallersmile )

nerden biliosun kız seni bekar zannediodum ben yaşadın mı ki yoksa evlendin mi kaçırmışım ben o bölümübilmiyorumkismile

Tamamen toplumun ürünü bu "ilk gece" vs..
Ne alaka korku filan kızlar ya, hem bu kadar acı veren, korkutucu birşey olsaydı bu kadar insan yapmazdı heraldeyerimseniben
Ayrıca yani bu doğal birşey, iki tarafta biririne karşı anlayışlı olursa bence sorun olmaz. Ama işte bir de şu kırmızı kurdele işi var ki, ben asla öyle birşey takmayı istemem, o da geriyor bence insanı.
Valla, korku morku dinlemeyin anlatılanları, yatın aşaaaaa Şeniz

Back