- Konu Sahibi haticeustaoglu
oldukça ne tanlattınız zatenyerimsenibenben daha sonra yapıldığınd aacıyıp acımadığını merak ediyorum yani ilkind esanırım birazda ols aacı olur ama sonra hiç mi olmuyo acaba çok meraklıyım :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki cok az acidi ama kan falan gelmedi...niye bilmiyorum...esim sordu askim neden bisy olmadi diye(yani iliski bittikten sonra), ben de bilmiorum dedim...nerden bilim...herkeste kanama olmuyor zaten, olacak diye bir sey yok. esim de sorun etmedi Allah'tan, ben sana guveniyorum dedi. aslinda ben cok uzuldum hani esim ne diyecek simdi ya kotu tepki verirse falan diye ama anlayisla karsiladi...bazen dusunuyorum da acaba benimkisi kucukken ya da herhangi bir zamanda yanlislikla bozuldu da ben mi farketmedim...bazi insanlarda kanama degil de daha farkli sekilde olabiliyomus yani azicik pembe bir akinti gibi falan...oyle olmus olabilir...
bacım oluk oluk kan akmayacak zaten :)ince bir deri parçası ne kadar kanar ki?düşün yani elinde çizik olsa litrelerce kan mı akacak?arkadaşla konuştum ben bu ilk gece geyiğini,bazı psikopatlar acıdan yorgan parçalarsın çok kanayacak gibi laflar etmiş..kızım yalan olsa olsa kanla karışık yarım çay bardağı sıvı dedi bana..oldu olacak kapının önünde ambulans dursun iç kanama ihtimaline karşı :dance:
Korkulcak hiç bişi yok.
Sadece düğünden önce Muayne olmanızı tavsiye ederim doktora.Kızlık Zarınızn durumu hakkında bilgi alırsanız rahatlamış olursunuz :ecrin_bebek:
Korkulcak hiç bişi yok.
Sadece düğünden önce Muayne olmanızı tavsiye ederim doktora.Kızlık Zarınızn durumu hakkında bilgi alırsanız rahatlamış olursunuz :ecrin_bebek: