• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

oldukça ne tanlattınız zatenyerimsenibenben daha sonra yapıldığınd aacıyıp acımadığını merak ediyorum yani ilkind esanırım birazda ols aacı olur ama sonra hiç mi olmuyo acaba çok meraklıyım :kedi:

benimki cok az acidi ama kan falan gelmedi...niye bilmiyorum...esim sordu askim neden bisy olmadi diye(yani iliski bittikten sonra), ben de bilmiorum dedim...nerden bilim...herkeste kanama olmuyor zaten, olacak diye bir sey yok. esim de sorun etmedi Allah'tan, ben sana guveniyorum dedi. aslinda ben cok uzuldum hani esim ne diyecek simdi ya kotu tepki verirse falan diye ama anlayisla karsiladi...bazen dusunuyorum da acaba benimkisi kucukken ya da herhangi bir zamanda yanlislikla bozuldu da ben mi farketmedim...bazi insanlarda kanama degil de daha farkli sekilde olabiliyomus yani azicik pembe bir akinti gibi falan...oyle olmus olabilir...

benimki cok az acidi ama kan falan gelmedi...niye bilmiyorum...esim sordu askim neden bisy olmadi diye(yani iliski bittikten sonra), ben de bilmiorum dedim...nerden bilim...herkeste kanama olmuyor zaten, olacak diye bir sey yok. esim de sorun etmedi Allah'tan, ben sana guveniyorum dedi. aslinda ben cok uzuldum hani esim ne diyecek simdi ya kotu tepki verirse falan diye ama anlayisla karsiladi...bazen dusunuyorum da acaba benimkisi kucukken ya da herhangi bir zamanda yanlislikla bozuldu da ben mi farketmedim...bazi insanlarda kanama degil de daha farkli sekilde olabiliyomus yani azicik pembe bir akinti gibi falan...oyle olmus olabilir...

bacım oluk oluk kan akmayacak zaten :)ince bir deri parçası ne kadar kanar ki?düşün yani elinde çizik olsa litrelerce kan mı akacak?arkadaşla konuştum ben bu ilk gece geyiğini,bazı psikopatlar acıdan yorgan parçalarsın çok kanayacak gibi laflar etmiş..kızım yalan olsa olsa kanla karışık yarım çay bardağı sıvı dedi bana..oldu olacak kapının önünde ambulans dursun iç kanama ihtimaline karşı :dance:

bende korkuyorum aslinda baya ama sevgilimle paylasabiliyorum.o simdilik beni rahatlatmayi basarabiliyor. o gün yaklastiginda nasil olacak hic bilmiyorum

kişiden kişiye göre değişen bir acıymıs kızlar bende bılmıyorum ama oyle dıyorlar kımısı çok acı cekıyor kımısı ıse oldukça rahat atlatıyormus..bence dusunup kafada buyutmemekte fayda var anlayışlı bır esınız olduktan sonra bır problem olacağını sanmıyorum ben..

bacım oluk oluk kan akmayacak zaten :)ince bir deri parçası ne kadar kanar ki?düşün yani elinde çizik olsa litrelerce kan mı akacak?arkadaşla konuştum ben bu ilk gece geyiğini,bazı psikopatlar acıdan yorgan parçalarsın çok kanayacak gibi laflar etmiş..kızım yalan olsa olsa kanla karışık yarım çay bardağı sıvı dedi bana..oldu olacak kapının önünde ambulans dursun iç kanama ihtimaline karşı :dance:

tatlim ben de biliyorum oluk oluk kan gelmedigini ama bende bende hic bir sey olmadi. sadece biraz aci hissettim o kadar. sana katiliyorum, insanlar cok abartiyolar ve genc kizlari korkutuyolar ilk gece ilk gece diye...ammmaan neyse zaten onemli degil ben merakimdan kendime bazen soruyorum boyle niye olmadi diye o kadar sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Kizlar/Hanimlar,

ilk gece elbette cok ama cok önemli...derler ya herseyin bir ilki vardir..cinselligin de öyle..
benim 4.5 hafta sonra insallah dügünüm olacak...ben korkmuyorum, Allaha sükürler olsun..cünkü cok kitap okudum ve keni kendimi rahatlattim...o gece muhakkak hafif bi heyecanim stresim olur..orasi süphesiz...
o gece icin erkege düsen görev: nazik ve kibar yaklasmak
kadina düsen görev: kasmamak, kasilmamak..
gerisi kendiglinden oluverir...
ille kan gelecek diye de birsey yok...bu da cok dogru..kizlik zarinin degisik degisik formu ve özellikleri vardir...
kimi cok genis oldugu icin delinmez
kimi dogumda olur
kimi delinir ama kan o kadar azdir ki gözükmez
veya beyaz bir kan gelir, yani su gibi akar..
bunun da erkegin bilmesi gerekir..
ben bu tarz seyleri anlatan bir kitap verdim esime okusun diye...:)
allah hepmizin yardimcisi olsun ne dim...:)

o kadar korkma tatlım çok az bi acı zaten ilişkinin devamında o acıyı unutuosun hiçç korkulcak bişey değil hatta benim bi çok adet sancım bundan daha acıydı diyebilirim tabi kişiden kişiye değişir mesela benim acımın az oldugu kadar kan da az gelmişti yerimseniben

sevdiğin insanla olmaktan korkuyor musun ?

HAYIR mı??

o zaman ilk gece de korkacak bişi yoktur...
sonuçta yoldaki insan değil yanı kaç yıllır çıktıgın insan.... :kahve:
ilk geceden korkuyorum dienlere genelde öpüşmekten de korkuo musun diyorum ama bu sefer farklı oldu :))

ya bu ilk ilişkide bu kadar büyütülecek bişey. öyle olsaydı herkes zevk için malum işi yaparmıydı. 17-18 yaşındaki kızlar yapıyor bugün.bu sadece bazı evli kadınların yaptıkları işi büyütmek için yaptıkları dedikodu. neymiş çarşaf kan reva içinde kalırmış kan tavana sıçrarmış acıdan çarşafı yatağı yırtarmışsın... falan filan hepsi hikaye.kendini kasma gözünde büyütme olup bittiğini bile anlamazsıni benim ilk ilişkimde çok az bi sızı oldu ama kanama hiç durmadı.4 ped doldu.gecenin köründe dr'a gittik kızlık zarım kalın ve damarlıymış o yüzden kanama çok olmuş eğer o kadar kalın olmasaymış o sızıyı bile hissetmezmişim

tırsmıyorum desemde bende tırsıyorum eccuk.. bekarken rahatız evlenınce bide o cıkcak diye daralıorumm

Korkulcak hiç bişi yok.
Sadece düğünden önce Muayne olmanızı tavsiye ederim doktora.Kızlık Zarınızn durumu hakkında bilgi alırsanız rahatlamış olursunuz :ecrin_bebek:

Korkulcak hiç bişi yok.
Sadece düğünden önce Muayne olmanızı tavsiye ederim doktora.Kızlık Zarınızn durumu hakkında bilgi alırsanız rahatlamış olursunuz :ecrin_bebek:

Bu çok mantıklı ben de düşünüyorum ama bi taraftan da ne diycem doktora o nasıl tepki verecek uygunmu değilmi diye ama korkuyorum da bi taraftan.. eyvahedigeldismile

Korkulcak hiç bişi yok.

nasil yani?? peki ya iliski yasamadiginiz halde, zar yirtilmissa?? o zaman ne olcak? sonucta böyle birsey olabilirmis ve acikcasi bundan korkarim. yani olurda öyle birsey söz konusu ise ve bana bu yüzden inanmazsa, gercekten cok aci bir durum olur

kızlar kızlar saçmalamayın kendinizi sevdiğinizin kollarına bırakın:))öle kızlık zarıda kolay kolay yırtılmaz yaşadık gördük hiç korkmayın.....bende öle bekarken öle diyodum kendimden eminim ama hadi bide kan gelmesse diyodum ama saçmalamışım kan gelmez olur muymuş hiç bn şimdi çok gülüyorum kendi halime ama görün bakın sizde gülüceksiniz ne kadar korkmuşum diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevdiğin insandan niye korkuyorsun canım, o güne kadar kavuşmayı bekliyorsun ne kadar mutlu olursun

Son düzenleme:
açıkçası çocukken düşüp kızlık zarı yırtılanlarda var.Bir arkadaşımın başına gelmiş bi durum ancak erkek onu ilk defa yapıp yapmadığını zaten darlığından anlar.Birde karşınızdaki insanın sizin sözünüze inanmıyorsa o kişi zaten doğru insan değildir.üstelik kişisel düşüncem bir ömür boyu acısıyla tatlısıyla sizinle geçirmek için mi evleniyor yoksa zarla mı evleniyor? O kadar da takılınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.karşılıklı dürüstlük ve saygı herşeyin üzerindedir. ben ilk geceden korkmuyorum henüz 4 ay var tarih yakınlaşınca ne olur bilemiyorum.

Yaşadığın durum zor bi durum ama evlilik çok güzel ve insan sevdiği insanla herşeyin üstesinden geliyor bu tarz olayı yaşamayan kaç kişi varki hepsi bekarmı şimdi hayatın tadını çıkar allaha havale et psikologla görüş emin ol çok rahatlayacaksın

Back