• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

bende cok korkuyorumdum ama korkulacak birşey yokmuş acıkcası sadece biraz acıyor oda kasılmaktan herhalde ...............birtek bu olayda anlamadıgım zevk alamıyorum yani eşim benden önce ............ bitiyor ben bu olayı anlamadım aceba herkesmi öyle :utangac:

Bende yeni evliyim.ilk gece korkusu benide sarmıştı.insanların lafları beni çok korkuttu.hatta doktora bile gittim.olması lazım zarın çok esnek dedi.nihayet 1,5 ay sonra gerçekleşti.ama esnek olduğundan zar hala duruyo yerinde :kedi: evliyim ama hala bakireyim :roflol:

Ya hanimlar bisey sorucam ama meraktan,bazi arkadaslar oral moral yazmis,o ne ya,oral olmuyor falan deniliyor,seymi yani nasil desem dudaktan öpüsmekmi,ee o oralsa,ön sevisme olmadan mi direk gol atiliyor yani,cünkü bazilari onu yapmiyoruz demisde,affiniza siginiyorum,evli degilim ama cok merak ederim böyle seyleri,bir an önce evleneyimde ilk gecem olsun isterim ben sahsen hic korkmam...kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Ya hanimlar bisey sorucam ama meraktan,bazi arkadaslar oral moral yazmis,o ne ya,oral olmuyor falan deniliyor,seymi yani nasil desem dudaktan öpüsmekmi,ee o oralsa,ön sevisme olmadan mi direk gol atiliyor yani,cünkü bazilari onu yapmiyoruz demisde,affiniza siginiyorum,evli degilim ama cok merak ederim böyle seyleri,bir an önce evleneyimde ilk gecem olsun isterim ben sahsen hic korkmam...kaydirigubbakcemile

ne yani bilmiyo musun???:olmaz: ben bile biliyorum. hem senin açtığın konuda anlatımı da var.. yazdığını okukaydirigubbakcemile3

sen şimdi oralın ne olduğunu bilmediğini mi idda ediyosun.ha biz de inandık.:olmaz:hiç bişi bilmiyosan buraya sorana kadar google ye yaz bak kaydirigubbakcemile3

he cevaplar gelmis :D ama vallaha oralin ne oldugunu tam kavrayamadim bugüne kadar,bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip dimi ama

Son düzenleme:
he cevaplar gelmis :D ama vallaha oralin ne oldugunu tam kavrayamadim bugüne kadar,bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip dimi ama

Google amcaya danış canım.Bu konu beni aşardelikafadulden

Bu arada korkmayın arkadaşlar..Sakin olun,relax:1ninca: Ne kadar kasarsanız o kadar acı hissedersiniz..Daha bunun doğumunu düşününce bu sinek ısırığı gibi kalır valla:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

ne kadar kan geliyo?
bide bazılarının ilk gece kan felmiyomuş doğrumu daha sonra geliyomuş?

Valla canım esnek olanların pek gelmiyomuş diye biliyorum,benim ki tam anlamıyla açılana kadar her deneme de (yaklaşık 2,5 hafta)kan geldi,ama azar azar geldi öyle abarttıkları gibi kan gölüne dönmedi yani ortalıka.s.

kimseyi korkutmak istemem,evet kendimi kastım belki ya da başka şeyler bilemiyorum artık.ama kesnlikle unutmak istiyorum ben o olayı.3 gün sürdü, başaramadık.psikolojim bozuldu yapamayacağım sandım,çok canım yandı her denemede ağladım sabaha kadar.ama şu var biz zorlamadık,illa olacak deseydik ils seferden olurdu.1 ay oldu ama hala acı çekiyorum tabi o zamanki kadar değil.

evet bu sıtede bırcok seyımızı paylaştık bugun bır haftalık evılıyım bekar arkadaslar gıbı cok korkuyordum ne olacak cokmu cıyacak kan cokmu gelecek cunku bızımınsanlarımız herseyı abartıyorlar oysakı bırazda ınsan psıkolojısını anlayıpta oyle yorum yapsalar cok ıyı olacak evlenecek arkadaslara sunu soylmek ıstıyorum sakın ama sakın kendınızı kasmayın olabıldıgınce esınızden zevk almaya bakın ozaman ıs dahada kolay oluyor su sıteye gıren bırcok ınsan 20lı yaslarda ve cınsellık adına az cok bır seyler bılıyordur dıyecegım sıkı zevk suyu gelmeden esınız ıcınıze gırmesı bıraz canınızı yakar ama o kayganlıga geldıgınde ınanın hıcbırsey olmaz ve korkupta kasmayın ıste ozaman canınız cok yanar kan meselesıde hıc oyle abartıldıgı gıbı degıl egerkı sızı zorlayıp vajına ya sret bır gırıs yaparsa vajına oldugundan cok yırtılır ve kanama cok olur normal bır sekılde ıcınıze gırerse esınız 10 damla ancak gelıyor bıraz acık yazdım kusura bakmayın ama o kadar yazılanlar ınsanı strese sokuyorkı ınsan o psıkolojı ıle herseye ınanıyor herkese kolay gelsın allah kımseyı utandırmasın

Back