• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

Ben yeniden evlenmek herseyi ilk bastan super yasamak istiyorum? aceb kabul eder mi rabbim :kedi:

keşke kabul etse eşin.ne güzel olur sositososito

su oral moral olayina ben hic alisamadimkafamçokkarıştı:1no2:

nie alışamdınkiii . . . :1ninca: ayy biraz önce sen bana aktik veriodun şmdk ben sana kaydirigubbakcemile3 ama şunu söliyimm en çok haz oraldan alınıo bence kafamçokkarıştı

2 ay 10 gün sonra benim düğünümde
önceleri korkucağımı sanmıyordum ama şaka gibi zaman yaklaşıyor ve ben korkmaya başlıyorum:kedi:

2 ay 10 gün sonra benim düğünümde
önceleri korkucağımı sanmıyordum ama şaka gibi zaman yaklaşıyor ve ben korkmaya başlıyorum:kedi:

bende önceleri bu kadar korkmuodum bi an önce gelsin diodumm:)) ama sen korkma sakın . bak herkes acımıcak dio.pazartesi yazarım acırmı acımazmı sositososito

keşke kabul etse eşin.ne güzel olur sositososito

nie alışamdınkiii . . . :1ninca: ayy biraz önce sen bana aktik veriodun şmdk ben sana kaydirigubbakcemile3 ama şunu söliyimm en çok haz oraldan alınıo bence kafamçokkarıştı

ne bilim ben yapamiom esim de yapmio :kedi: tuhaf kaciop ya ne bilim borhhhhhhhhh :utangac:

ilk gece oral mı bence cok sert olur..ilk gece daha yumusak olmalı ..daha sade..

ben hala ona da alısamadım ya ..

ama allahtan kocam ben ısteemdıkce yanasmıyor..o da zorlasa yandık valla..

ya evlenenlerin abuk subuk anlattıgı şeylerden oluşuyo bu korku...
eğer size değer veren anlayışlı bi eşiniz varsa, öyle üstünüze atlamayacaktır arkadaşlar..
ön sevişme uzatacaktır.. ön sevişme uzadıgı için sizde hiç bir acı hissetmeyeceksiniz.. stres
te yapmadıysanız tabi..

ya kimisi de çok sadist kendimi kastım demiyorda acıdan öldüm bittim diye korkutuyor...iç kanamdan ölüp ölüp dirildi sanki...

Yaws guzelim ne bakiyorsun sen onlara,
hani ben simdiye dek gormedim duymadim gerdekde oleni, tabi baska biseyden olabilir (Allah korusun)
ama olmaz oyle sey ya, sanki icindeki tum organlardan kan akip govdegi mi goturcek Allasen
hic bi seycik olmuyor, ari sokmus oldu bitti :dance::delphin:

bizimki de bekledı benı baya ılk şey için..8 yıl bekledıgı yetmedıgı gıbı :)))

ilk geceden yapabılenlerı cok merak edıyorum ben de ..gözünüzü karartıp giriyormusunuzu olaya..

biz yaptık o işi coktan ama 10 gundur bız de de tık yok..kocam yazık beklıyor oyle..

ayy hiç istemiyorum ben

Aaaaa niye istemiyosun kız,valla biz bi gün ara veriyoruz diğer günler ver allahım ver ver allahım verrr...delikafadulden

sıcaktan dıyıp gecelım..:delphin:

sevemedım ben o ısı,siz hızlısın yav..sizin 1 yıllık evlı halınızı düşünemıyorum ben ..

:jeyyar:

Aaaaa niye istemiyosun kız,valla biz bi gün ara veriyoruz diğer günler ver allahım ver ver allahım verrr...delikafadulden

sen var ya çok fenasınkaydirigubbakcemile3ver allahım ver hakaydirigubbakcemile3

ee profesör olmak kolay mı demikaydirigubbakcemile3

sıcaktan dıyıp gecelım..:delphin:

sevemedım ben o ısı,siz hızlısın yav..sizin 1 yıllık evlı halınızı düşünemıyorum ben ..

:jeyyar:

ben dekaydirigubbakcemile3o işi ben seviyom da bende tık yok hala.zevk adına yani.tık var da öle aman aman değil yanikaydirigubbakcemile3

sen var ya çok fenasınkaydirigubbakcemile3ver allahım ver hakaydirigubbakcemile3

ee profesör olmak kolay mı demikaydirigubbakcemile3

Aaa tabi ki şekerim;sıcak mıcak işlemiyo bize koyuyoruz vantilatörü oohh püfür püfür,kaydirigubbakcemile3,şaka bi yana ama gerçekten sıcakta kötü oluyo yaa,bakalım kışın nolcakdelikafadulden

Back