- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi haticeustaoglu
galiba heralde sanırsam yani bilmiorum öle işte delikafadulden
korkuorumm sonra kendimi gaza getirmeye çalışıorum daha küçücük kızlar yapıo diorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonracığıma yine canım çok acır diye korkuorum şakkıdı
ayrıca eşimi elimden geldiği kadar tatmn etmeye çalışıorum . o konuda çok üstüme gelmio.çnkü direk ağlamaya başlıorum :a015: ama bu akşam olucak artıkk . yazık garibime sengözlerimebaksanab dün dioki bitsin artık btmedimi :asigim:
Korkma kiz guzelim, ben 17 yasimda evlendim o gece hic bisey yapamam herhal derdim, korkudan tir tirtitredim, anlatsam kitap olurum be mafoldumben ah ah o geceyi geri getirebilsem ben atlardim adamin ustune (tovbe tovbe) :kedi::kedi: korkulcak hic bi sey yok vallaha emin ol sakin ol, relax yap kendini, soyle sana masajlar falan yapsin rahatlatsin seni, guzel sozler fisildasin ay bak simdik utandim be :kedi: ule konusturmabeni he delikafadulden iste oyle sakin ol kendini birak sevdicegin adamin kollarina bulutlarin uzerine dogru uzan hihoyyyt benim ilk gecem berbat oldu, benimki pek aceleci davrandi :gitme: