• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

profunuz geldi kızlar,:)))valla şekerim zevk durumunu sormuşsun çok zevk alıyorum çok tahrik oluyorum içerdeyken ama henüz orgazma ulaşamadım,tam ulaşacak gibi oluyorum eşim boşalıyokaydirigubbakcemile3"ulan az daha devam et geliyoo"diyorum,ondan sonrasına manuel devam ediyoruz,kaydirigubbakcemile3şimdilik klitoral orgazm,ama eşim beni tanıdığından beri cinsel performansını yitirdiği için,uzun sürmesi zaman alacak valla kaydirigubbakcemile3

kızlar bende taze gelinimmm :)) 8 günlükkk . yanlz hala ben ilk geceyi yaşayamadım . size bişey sorucm . en iyi pozisyn hangisi ilk gece için ???

Ana sen hatun mu oldun :D
Allah mesut etsin guzelim, en guzel yada en iyi pozisyon yok, herkes su bu diyebilir, onu sen ve esin bulcaksiniz sekerim zemuszemus
ama benim icin fark etmez hepsi de iyi
ama ilk gece icin, ust diyen de var alt diyen de
bi de altta olurken yastik koy sirtin altina:kedi::kedi:

Ana sen hatun mu oldun :D
Allah mesut etsin guzelim, en guzel yada en iyi pozisyon yok, herkes su bu diyebilir, onu sen ve esin bulcaksiniz sekerim zemuszemus
ama benim icin fark etmez hepsi de iyi
ama ilk gece icin, ust diyen de var alt diyen de
bi de altta olurken yastik koy sirtin altina:kedi::kedi:

ewet ablacığımm oldum galiba :kedi: yada hala olma aşamasındayım kaydirigubbakcemile4
ayrıca çok teşekkür ederim .Rabbim tüm herkesi mesut etsn bizide inş :asigim:
ayy ben üstte hiç rahat edemem . şu yastık olayınıda unutmyyim bari :içelim:

kaydirigubbakcemile5 saol cnm . banada öle gelio ama yinede sormk istedim . belkimm daha rahat olur sizin dediklerinz . :kedi:

Alt malt fark etmez, onemlisi mutlu olmaniz, hersey zaen olcak yavas yavas Allah'in izniyle hersey guzel olur, merak etme sen, bi gun sende dersin alt ust fark etmez diye hehe bi sey degil gulum mucuks .

vaouuvv demek altçısın sendedelikafadulden ilk başlar için üst iyi ama insan alttayken daha da tahrik oluyo,ee svda nasıl gidiyor?
birsam cım sen nasılsın,sayın hocam? :))
yerimseniben

:asigim: valla ben üstte yapamadım yaa hele hele ilk başlarda hiççç :)) valla iyi gidiyo yaw kaydirigubbakcemile2 artık acıda çekmiyorumm zemuszemus

ben hala üstte yapınca sıkılıyorum ya..gögüslerim zıpladıkca ayy cok komik :))

üstte hala canım acıyor ,hala yumurtalıklarım da baskı:.

siz baya iyiymişsiniz o zaman :))

oh oh süper ikimizde yırttık desene acı macı kalmadıkaydirigubbakcemile5

valla sorma ilk günler kocamdan kaçıyodum :)) artık kaçmıyorumm kaydirigubbakcemile

ben hala üstte yapınca sıkılıyorum ya..gögüslerim zıpladıkca ayy cok komik :))

üstte hala canım acıyor ,hala yumurtalıklarım da baskı:.

siz baya iyiymişsiniz o zaman :))

aynen benimde üstte canım acıyo biraz, bi türlü rahat edemiyorm üstte

ben evleneli 10 gün oluo hala yoluna giren bişey yok delikafaduldendelikafadulden bi fişi prize takamadık kaydirigubbakcemile3

Esin ne dio kiz? benimki pek aceleci oldu ilk gun uyuz :mymeka: simdiki aklim olsa bekeltirdim adamai tam bir ay ha :1closedeyes:, hahaah saka bi yana, korkuyormusun hala yoksam ? mafoldumben

Esin ne dio kiz? benimki pek aceleci oldu ilk gun uyuz :mymeka: simdiki aklim olsa bekeltirdim adamai tam bir ay ha :1closedeyes:, hahaah saka bi yana, korkuyormusun hala yoksam ? mafoldumben

galiba heralde sanırsam yani bilmiorum öle işte delikafadulden
korkuorumm sonra kendimi gaza getirmeye çalışıorum daha küçücük kızlar yapıo diorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonracığıma yine canım çok acır diye korkuorum şakkıdı
ayrıca eşimi elimden geldiği kadar tatmn etmeye çalışıorum . o konuda çok üstüme gelmio.çnkü direk ağlamaya başlıorum :a015: ama bu akşam olucak artıkk . yazık garibime sengözlerimebaksanab dün dioki bitsin artık btmedimi :asigim:

Back